Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata
cafeluta
Sunt rupta de somn.Nu a dormit bebe toata noaptea,e prima oaraNu pot sa zic,decat ca,cred ca simte nelinistea mea,ca nu a fost niciodata asa agitat
Abia astept sa vina 14:30 sa merg la doctor

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza dragelor!

Sorana, off, ce aiurea ca ai aflat asa, pe ultima suta, ca nasa nu te mai poate ajuta cu cele necesare pt botez. Dar cum a zis si Ioana, astea sunt maruntisuri, e mult mai important sa va bucurati de acest moment unic in viata puiului vostru. Nu am habar pe unde gasesti de toate, dar sper sa ai spor pe la cumparaturi, sa gasesti totul la un loc si sa scapi repede.

Cris, deci nu prea a avut efect diclofenacul?

Tatyana nu cred sa ramana resturi placentare in uter dupa cezariana, stiu ca te aspira atunci de toate cele. Si mie mi-e lene sa merg mai ales ca nu imi place sa imi las copilul la altcineva, dar ma duc pana la urma, sa vad si cu lohiile astea, ca eu inca mai am putin...

Fetelor, eu la operatia mea n-am vazut niciun fir..... e cusuta inauntru asa, ca la op estetice , banuiesc ca au fost din alea resorbabile, nu?

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Soroana iti spun sincer ca 80% din produsele pe care le gasesti in Obor,Unirii,Lipscani sunt din Dragonul Rosu.Eu stau in zona si bantui mereu pe acolo.Sunt lucrusoare super dragute si la preturi mult mai bune.

Luasem deja paracetamolul si sm zis sa nu amestec si cu diclofenacul,sa rezist pana la 14.
A fost si mai greu ca am fost singura,si bebe pe senzori,cum atipeam eu,se trezea el

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sorana, eu iti recomand cu drag Kiabi, au lucrusoare frantuzesti, f frumoase, de calitate si la pret bun.
Am senzatia ca te-am vazut o data la spital, la dr Ion, la internari, dupa ce nascusei, aveai o pb cu sanul sau ceva....eu am intrat in timp ce tu erai acolo si a doua zi am vazut ca ai povestit pe forum ceva similar si astfel am facut conexiunea....dar nu sunt sigura ca erai tu.

Arturicii, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Vai, Cris_09, biata de tine! Si chiar spuneai ca Sebi e linistit de cand esti cu piciorul Succes azi la dr si sper sa vii cu un tratament ceva!
Alysh scumpa mea, sper sa gasesti cat de repede un resto convenabil!
RCata noi avem carut portocaliu, Ilincuta mea are parul coafat punk, nu ne-ai putea rata, e de senzatie. Eu m-am tot uitat dupa un sac verde Lasa ca ne descoperim noi pana la urma
bubu imi pare rau de puii raciti. Nu stiu cum te descurci cu 2 raciti Sanatate multa. Parerea mea e ca le trece pana la botez, nu poate tine 2 sp o raceala.
Sorana ce nasoala faza cu nasa ta! Dar intr-o zi cumperi tot daca te indarjesti.
Artu haha, ce haioase sunteti sa faceti dus amandoua!
Nana sanatate iubiricei, nu stiu daca e neaparat febra, ei se si supraincalzesc usor...poate nu e nimic
nu mai stiu cui ce voiam sa spun. Am mancat si cred ca iesim totusi. Sa mai dam jos din cele 62 de kg! ca m-am saturat, asa mi-e dor sa intru in haine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh ma crezi ca si eu voiam sa-i recomand Kiabi Soranei gaseste si prosop si hainute dragute. acum chiar erau mai dragute la baietei decat la fetitze!!
Iar ne sincronizam cu postatul, si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

` Neata...
Sorana poti incerca in Magazinul Victoria , cred ca la etajul 3 gasesti articole pt copii, d ela jucarii la hainute mai deosebite (gen costum cu frac) si nu cred sa nu aiba si tot ce tr in trusoul pt bb la botez (de la fasa, prosop la costump).

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

NEATA !
Vad ca sunteti la capitolul 3 , oare eu unde v-am lasat ?!
Noi avem un puseu acut de colici ; s-au intensificat si ca durata si ca intensitate ca picea mea nu plangea niciodata in halul in care plange acum . Programul de colici este intre 5 dimineata si 10 seara , imi cam incearca nervii programul asta pentru ca perioadele de liniste sunt foarte scurte , o jumatate/maxim o ora. Cand vine Florin acasa pareca l-am prins pe d-zeu de picior asa sunt de happy ca am cui sa o plasez ( nu ca nu ar fi si soacra acasa dar ea nu are rabdare ioc ... o tine 5 minute in brate, imi spune ca doarme si o azvarle in patut cum ii vine in cele mai ciudate pozitii si pleaca ). Nu e in stare de nimic, mai mult ma enerveaza si in concluzie nu ii mai cer nimic , dar i-am si taiat accesul la fata . Nu ma ajuti , valea ca ma scoti din sarite .
Incerc sa recuperez din urma !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Ah, da si la Kiabi sunt lucruri dragute si la preturi bune dar nu cred ca gasesti acolo fasa, panza aceea alba.

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata
cafeluta
Sunt rupta de somn.Nu a dormit bebe toata noaptea,e prima oaraNu pot sa zic,decat ca,cred ca simte nelinistea mea,ca nu a fost niciodata asa agitat
Abia astept sa vina 14:30 sa merg la doctor

Trimitel pe bebe pana la Brasov, il iau eu ca nu degeaba sunt antrenata ! In curand devin imuna la tipete

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput