FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 8
alinutahu spune:
fetelo....am ramase o fiola de pregnyl si una de fostimonHP daca intereseaza pe cineva fara contracost cu placere le donez ,sunt tinute la frigider....eu sper sa nu mai am nevoie de ele 
4+
edennoa spune:
multumesc mult alinuta pt raspuns 
inseminarea in ce zi ai facut? a cita zi de ciclu ma refer?
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutahu edennoua....eu am facut pregnylul luni seara la ora23 si miercuri la 13 a fost insemanarea dar pt ca in z 9 am fost la eco si erau destui de mititei ,cred ca 15-16 si endometrul de 7 ,mi-a dat inca o injectie numita fostimonHP care ajuta la maturarea foliculilor asa dar in z insemanaria deja erau atata .....Doamne ajuta si sa fie cu reusita si la tine ![]() 4+ |
alinutahu spune:
in z 13 de ciclul am facut IA
....dar iti spun un secret ....rata reusitei este mult mai mare daca nu te stresezi prea mult ....eu la prima IA mi-am ros degetele si deageaba la a doua IA mi-am luat concediu si ma-m odihnit foarte mult si aproape ca nu ma-m gandit deloc si iata ca a dat rezultate .....iti doresc succes din inima si sa ti se implineasca visul cat de curand
4+
alinutahu spune:
cristina...pe cine ziceai ca tu ca pui absent ....parca pe brunadria sau nu? dar tu unde esti ? nici tu nu esti prezenta
un inceput de saptamana cat mai frumos si sa treaca zilele repede ,repede pana vineri sa imi vad puiusorul

4+
alinutahu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saboupetruta alinuta ....... eu cred ca sunt puisori |

4+
brunadria spune:
buna dimineata..
am fost la laborator , am facut cariotipul, urmeaza sa sun pt a ma programa la analizele de trombofilie
petruta
Cariotipul (analiza cromozomiala) sau testul genetic
Se efectueza atat la femei cat si la barbati. Cariotipul este o analiza de sange care examineaza structura materialului genetic (cromozomii) de la nivel celular pentru detectarea eventualelor anomalii. Unele anomalii genetice interfera cu procesele necesare conceptiei. Testele genetice se pot efectua in scopul determinarii cauzelor infertilitatii.
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
am sunat pt anal de trombiofilie
programare pe 13 septembrie...ouuffff
plus rezultatele peste o luna jumate..
imi da toate planurile peste cap..cred ca o sa renunt la analiza asta..
o sa vb cu dr pe 23 august sa vedem ce se intampla in cazul acesta..
sunt putin dezamagita
asta e , vom vedea..
brunadria spune:
heiii!!! desteptarea!!!
pe unde umblati?
eu mai stau un pic prin zona si ma apuc de treaba(am de carat tot din casa , la casa noua)..
weekend ul a fost super, ne am distrat,am facut si poze ..
sambata seara s a lasat cu chef mare..
uratica ai chefuit in spania aseara?
cristina3343 spune:
Buna fetelor!
Va poftesc la o cafeluta,eu acum o savurez la servici.
Am ajuns destul de tarziu aseara si n-am mai intrat,
la toate.
Vai alinuta,ce fain ca-ti vezi vineri puiutul sau puiutii
,il bagi si pe sotul la prima eco
? 
Bruni,fain ca ai facut cariotipul,mersi si eu de explicatie,nu stiam ce e.
Vorbeste cu doctorul,vezi ce zice pt. analizele celelalte,poate se poate si fara ele,desi cred ca mai bine ar fi sa fie facute si ele,ca sa fie eliminate toate bubele.
Iti doresc sa-ti iasa ce-ti propui.
Petruta,corina,edennoa,criadema,pogonici,uratica si toate celelalte fete
si o saptamana frumoasa.