FIV la Cluj 40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

cristinuta pune-te si tu la treaba, lasa nuntile, ca noi toate suntem in pregatiri si e musai sa ne gravidim toate anul acesta!

edennoanu am uitat de listuta cu analizele dar numai marti ma inatlnesc cu dr din Hu si apoi mai vorbim! brunadria a postat si ea o lista cu analizele de trombofile! doamne multe sunt! a si apropo in zorilor la bluelife cica este o dna genetician si acolo sunt mai ieftine analizele decat la synevo! acum de rezultatul lor si de modul in care se fac nu stiu ce sa zic, parca am mai mare incredere in synevo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

petruta...sti tu ceva....da imi este greu sa cred ca port in pantece un puiut sau doi dar jumate din mine se bucura foatreeeeeeeee tareeeee iar cealata parte este grijulieeeeeeeee.....cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine ....
am avut doi foliculi de 22 respectiv 24

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Alinuta felicitari!!!! eu abia acum am citit. Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, frumoasa, sa te bucuri de perioada aceasta, trece repede dar e extraordinara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kry

Alinuta felicitari!!!! eu abia acum am citit. Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, frumoasa, sa te bucuri de perioada aceasta, trece repede dar e extraordinara.

multumesc de urari

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

alinuta sa te bucuri la maxim de momentul asta, mai ales ca ai asteptat atit, de acum va fi bine

petruta, multumesc de info; si eu tot la synevo am incredere, mi se par mai okay; in plus toate analizele mi le-am facut acolo si vreau sa fie comparabile valorile; cind aflu toate cele, ma mobilizez sa merg sa le fac

cristina, sa aveti un weekend minunat

corina, multa bafta si sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

intrebare pt alinuta: cum se facea pregnylul la clinica unde ai fost tu? te intreb pt ca mi se pare ca ai avut foliculii super okay 22 si 24; la kaali la stimulare, dau injectia de pregnyl/ovitrelle in seara zilei cind ajunge foliculul dominant intre 18-22 mm si la 36 ore inseminarea; sau daca e cu virf de LH depistat din urina si fara injectie, atunci se face IUI a doua zi dupa depistarea virfului de LH

te intreb pt ca ma pregatesc si eu luna aceasta sa fac IUI pe natural in Cluj, iar daca nu iese pina in august cind revine dr din Budapesta din concediu, merg sa faca aspiratia chistului (daca nu dispare el pina atunci) si voi face cu stimulare la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Alinuta.... felicitari si iti doresc sa ai parte de 9 luni de sarcina frumoase iar la finalul lor visul tau sa devina realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr graviduta noastra un buchet de si

poate se prinde si de noi pana la urma

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

buna dimineata....va invit la o cacao cu lapte
dragele mele au aparut primele pofte ...ieri am fost la cump si in timp ce ma plimbam prin supermaket am dat de castraveti murati si am fost gata ,i-am spus lui bubu ca daca nu deface un borcan eu fac spume la gura,si a defacut am mancat vreo 3 bucati si am baut putina zeama si gata ....bubu a plecat inaintea mea pt ca asa se uita lumea la mine dar ce sa fac tocmai intrasem in mag nu am avut rabdare sa mai astept pana ce iesim
edennoua....eu am facut pregnylul luni seara la ora23 si miercuri la 13 a fost insemanarea dar pt ca in z 9 am fost la eco si erau destui de mititei ,cred ca 15-16 si endometrul de 7 ,mi-a dat inca o injectie numita fostimonHP care ajuta la maturarea foliculilor asa dar in z insemanaria deja erau atata .....Doamne ajuta si sa fie cu reusita si la tine
lilicica....multumesc
pogonici....un pupic mare ,mare de la mine
cristina,brunadria,uratica,corina si restul fetelor

4+

Mergi la inceput