FIV la Cluj 40

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta draga,
in ce zi zici ca-ti erau de 22,respectiv 24mm,foarte faini si grasuti ti-au fost;ai mei n-au fost niciodata chiar asa mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Adriana in nici un caz sa nu renunti la analizele astea!!!Uite,eu am pierdut 2 sarcini si daca stiam ce am,faceam tratament si totul era ok.Mutatiile astea genetice sunt foarte des intalnite.Nu merita sa te risti,sa ramai graviduta si apoi din cauza trombofiliei sa pierzi Doamne fereste sarcina.Ai vazut ce a patit Petruta.
Macar tu le poti face gratuit acolo???Eu le-am facut cu 10 milioane aici,si a trebuit sa astept vreo 3 saptamani dupa rezultate,ca unele se trimit in Germania.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ramonella oricum o sa fac analiza , dar intre timp o sa fac fiv ul..oricum vad ce zice dr..
aici analiza se face pe loturi , nu stiu ce nr de paciente trebuie sa fie si apoi se face analiza, de aceea dureaza atata..
da,eu le fac gratuite toate!
dr mi a zis ca nu e cazul sa o fac dar eu oricum o sa o fac ,( pt ca eu nu am avut sarcini biochimice si nici pierderi)..deci pana atunci mai vedem , oricum o sa fac..chiar daca o sa fiu in perioada de inhibare.. intre timp imi mai incerc norocul..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce bine ca sunt gratuite...Sunt bine de facut,chiar daca nu ai sarcini pierdute,asta nu inseamna ca nu ai mutatiile.Eu am nascut un copil perfect sanatos,si dupa am aflat ca am.Putea sa se opreasca oricand din evolutie.
Aha,intre timp faci fiv-ul...Doamne ajuta!!!Va fi bine,ai sa vezi!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella draguta,scuze nu vreau sa te jignesc,dar nu sunt de acord cu motto-ul tau "prea frumos pt. acest pamant",adica noi venim pe pamant sa evoluam,sa ne depasim limitele chiar daca uneori ne e greu sau foarte greu cand nu ne iese asa cum vrem noi,oricum e o sansa spre evolutie
Sper ca nu te-ai suparat ca mi-am spus si eu parerea sau poate n-am inteles ce vroia sa zica.

Mergi la inceput

Alinuta draga,cum te mai simti?
Cred ca faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna....

cristina... ce nani tocmai am venit de la munca si sunt rupta de somn si este asa de cald ca nu mai stiu ce sa fac sa ma racoresc sunt vreo 34 de grade ....in rest totul ok bag la castraveti murati in mine ca si intr-o sparta ,de exemplu dimineata cand ma-m trezit asta am vazut in fata ochiilor castraveti murati...asa de bine mi-a picat ca mi sa ridicat parul pe mine ....trebuie sa subliniez ca se intampla lucruri ciudate cu mine dar orce pt puiutul meu

4+

Mergi la inceput

Sorry,am crezut ca mai ai putin concediu,e tare fain ce povestesti:castraveti murati de dimineata,chiar n-am mai auzit,doar la gravide e posibil asa ceva.
Dormi daca ti-e somn,si la noi tare cald e
De-abia astept sa vad ce povestesti vineri cand vii de la eco.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Sorry,am crezut ca mai ai putin concediu,e tare fain ce povestesti:castraveti murati de dimineata,chiar n-am mai auzit,doar la gravide e posibil asa ceva.
Dormi daca ti-e somn,si la noi tare cald e
De-abia astept sa vad ce povestesti vineri cand vii de la eco.

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

draga mea de unde atata concediu ...ma dau astia afara ca nu fac nimic alceva decat sa cer concediu.....oricum saptamana trecuta au tras pielea de pe mine am lucrat cate 12 ore si nu stiam de ce imi pica ochi in gurita ....dar acuma stiu e puiutul meu mult asteptat....trebuie sa merg putin la bucatarie ca bubu a spus ca isi cauta o femeie sau o aduce pe mumasa sa gateasca ce de fastfood ii satul deci prin urmare merg sa gatesc ceva bun pe cand vine de la munca dar sunt cu ochi pe voi

4+

Mergi la inceput

brunadria....daca doctorul iti da unda verde eu zic sa te apuci de FIV mai intales daca intre timp se pot face analizele de ce nu?
hai ca pregatesc majoretele ....corina....tu cum stai cu simptomele? daca nu iti faci prezenta o sa te poreclez internet rapid....glumeam ...dar nu ne tinea in suspans

4+

Mergi la inceput