FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 4
cristina3343 spune:
Fa-ne alinuta vraji numai sa avem si noi o semnatura,sa vedeti voi ce o sa va crizez daca voi fi gravida,ba sa nu racesc,ba ca de ce tusesc
alinutahu spune:
cristina.....nu simt prea multe .....imi este foarte somn tot timpul,sani sunt foarte durerosi si svarcurile foarte sensibile si simt o anumita presiune asupra abdomenului dar nica alceva ....fetele ziceau ca pt inceput este deajuns ....
3+
alinutahu spune:
chiar de acea nu stiu ce sa fac sa ma bucur si sa urlu in gura mare sau sa stau pe funduletul meu ....eu cu totul altfel imi imaginam inceputul
acuma astept sa vb cu doctorul maine la 13 sa vedem ce zice
3+
cristina3343 spune:
Alinuta, la toate gravidutele ce le cunosc eu ,astea au fost semnele somnul,sanii durerosi,eu chiar cred ca va fi bine
alinutahu spune:
fetelor am o intrebare .....am vrut sa fac scoala de soferi in august credeti ca pot sa mai fac sau nu?
3+
uratica spune:
alinuta-felicitari si din partea mea!sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de prichindel sau prichindea!
turqoise-sper sa iasa bine analizele..sa vedem luni ce imi va zice..
bruni-hihi..si mie mi-e venit cm-ul in acelasi timp cu tine!ce sincronizare!acum sa vedem pe cand fiv..insa inainte fac toate toate analizele!sper sa reusesesc sa ma inteleg cu drii de aici in legatura cu analizele de trombofilie!o-m vedea..
petrule-tu data viitoare sigur reusesti!abia astept sa vad iar semnatura sub numele tau!
georgie-hai fetita scoate capul afara din butoi!stiu ca e greu-si financiar si moral-insa nu ne permitem sa ne dam batute!trebuie sa apara minunea si pe strada noastra!hai ca se poate!
cristinuta-da-i bataie si tu!sa vedem inca o semnatura!
cris,anamy,mara,madutz,lili si celelalte fete-ce maeti?ce mai faceti? cum sunteti?
pe mine sincer ma omoara dorul de tara..de acasa..insa stiu ptr ce lupt..ptr ce stau aici!sper sa ma ajute si pe mine Doamne Doamne sa reusesc!
nu stiu..sunt atat de linistita..stiu ca analizele mi-au iesit varza..insa..simt ca trebuie sa merg mai departe ptr ca o sa reusesc!off Doamne..ce ti-e si cu viata asta..atatea piedici,atata tristete..insa stiu sigur ca Dzeu ne va rasplati si pe noi!
bruni-de data asta vom reusi!stiu sigur!
abia astept si eu sa fac histeroscopia iar apoi sa trec la fiv!crted c sa tin cont de sfatul tau si o sa fac fiv aici in murcia!dar sa vedem daca imi da unda verde drul..
of of..cat mai e pana luni!
la toate fetele mele dragi!o noapte superba sa aveti!si vise cat mai placute-care sa se transforme in realitate cat de curand!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Alinuta un laptic bun pt. voi pe cand vii de la munca
Si o cu frisca pt. fetele mele
Uratica multumesc de urari,numai bine iti doresc si tie,vom depasi toate fetele toate problemele,trebuie pe cat putem sa ne facem viata cat mai frumoasa si o viata fericita.
Cred ca te omoara dorul de casa,dar bebele e mai important ca dupa aia tot acasa vei fi;si eu sper sa nu ajung la nu stiu cate FIV,sper sa rezolv cu IA ca daca nu,merge sotul la munca in anglia
Sa aveti o zi frumoasa!
la toate
cristina3343 spune:
Alinuta eu cred ca poti face scoala,cred de-abia de-atunci ti se va vedea burtica,am o cunostinta ce a facut scoala cand era gravida,cam tot atatea luni ca tine avea,a zis ca daca e sarcina prin luni mai mari nu poti pune centura ,dar in rest se poate