FIV la Cluj 40

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Bruni,zi-mi te rog care-s melodiile plssssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Alinuta, felicitari, bucura-te de fiecare clipa pentru ca trece foarte repede si sunt senzatii unice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Criadema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua..
am aparut si eu , am fost dimineata la analize, am facut doar hormonalele , cariotipul doar luni il fac, nu se face vinerea..

cristina nu mai stiu ce piese ti am pus , dar stiu ca e roch voisine, oricum toate piesele lui sunt frumoase..

criadema cand mergeti la mare?

uratica eu cred ca asa ar fi mai bine , sa faci acolo , dar vezi tu cum rezolvi pb sa fie bine..

alinuta ai facut beta?

corivio ce mai faci?

mara tu unde mergi in vacanta vara asta?

in septembrie cred ca vom reusi toate

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

helouuuuu...........
uratica....Doamne ajuta si sper sa fie cu reusita fiv-ul ...imi place optimismul tau
criadema...mersi am sa-ti ascult sfatul,dar inca nu ma pot bucura prea tare cel putin pana nu fac un eco sa vedem daca este la locul ei si daca e bine dar dupa eco ,daca totul o sa fie bine si o sa fie , o sa fiu cea mai zambareata si cea mai fericita graviduta
cristina....mersi de laptic dar spre rusinea mea inca beau cafea dar cu foarte mult laptic
eu azi am vb cu doctorul si a spus sa iau in continuare bromocriptim si femibion800 iar pe vinerea ce vine la 5 sapt facem primul ecograf....ma rog lui Dumnezeu sa fie bine ,imi doresc asa de mult puitul asta ca as inebuni daca ar fi ceva problema
sa aveti o zi buna ...ma intind putin ,dorm ca un urs de dimineata pana seara si invers,

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

brunadria....nu am facut beta dar azi dimineata pt siguranta mea am mai facut un test de pipi si au aparut deodata liniutele ......am intrebat pe medic daca sa fac si cand a auzit ca in trei zile la rand am facut test de pipi a spus ca nu este necesar mi-a spus asa....dar chiar ai vrut sa fi sigura...la care eu .....mi-a placut asa de tare sa vad doua liniute incat nu ma-m putut abtine....

4+

Mergi la inceput

alinuta o sa fie bine si la eco ai sa vezi...
eu am vb cu dr, mi a dat sa fac si analizele de trombofilie, am facut si pap ul si luni fac cariotipul ..
mi a spus ca vom face tot ce e posibil sa depistam buba , ca urmatorul fiv sa fie cu noroc..
m a asigurat si am iesit de acolo fericita si increzatoare..
maine si poumaine plec la o expozitie de masini , deci sa nu ma puneti absenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare gagici!
Alinafelicitari.Sa ai 40 de saptamani extrem de fericite.
Imi place la nebunie semnatura ta.
Restul ce mai faceti?
Bruni eu sunt bine ;am deja o sapt de la IA iau 2 duphastone /zi.Stau linistita sa vad ce se va intampla.
si la toate

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Salutare gagici!
Alinafelicitari.Sa ai 40 de saptamani extrem de fericite.
Imi place la nebunie semnatura ta.
Restul ce mai faceti?
Bruni eu sunt bine ;am deja o sapt de la IA iau 2 duphastone /zi.Stau linistita sa vad ce se va intampla.
si la toate

corivio super , pe cand faci testul ?
hai ca e musai sa fie pozitiv, tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Pe sapt viitoare.
La minim 14 zile.Sa te auda Dumnezeu.

Mergi la inceput