FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 3
alinutahu spune:
http://www.youtube.com/watch?v=GAgHLaB2XCs&feature=related
cam asa este senzatia ....fly
buburneak
brunadria spune:
fetelor ma bucur ca sunteti in forma
alinuta imi imaginez ce fericita esti, ma bucur din suflet pt tine
eu am fost la magazine sunt f obosita , ma dor picioarele,abia astept sa vb maine cu doctorul si sa stiu ca analizele sunt facute..
va tin la curent oricum
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
pogonici1977 spune:
alinuta tiam zis eu ca feelingul meu e adevarat
unde tie semnatura de graviduta???????????/
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 alinuta tiam zis eu ca feelingul meu e adevarat unde tie semnatura de graviduta???????????/ anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
3+
brunadria spune:
oana multumim de ajutor, esti o draguta
o sa ma informez cum se face, sa nu mai deranjam..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Alinuta,ce frumoasa esti cu semnatura!
I-am zis si la sotiorul ca esti graviduta,a zis sa-ti transmit felicitari si numai bine!
Sa ne zici si noua ce ti-a zis la ecograf.
Bruni,care-s melodiile alea 2 ce nu le-am putut vedea ?
Multumesc.
la toate
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Buna fetele! Alinuta,ce frumoasa esti cu semnatura! I-am zis si la sotiorul ca esti graviduta,a zis sa-ti transmit felicitari si numai bine! Sa ne zici si noua ce ti-a zis la ecograf. Bruni,care-s melodiile alea 2 ce nu le-am putut vedea ? Multumesc. la toate "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
cat despre semnatura imi place si mie la nebunie si sper ca in curand o sa aveti si voi o asemene semnatura....hai ca va fac vraji dade -dade
3+
cristina3343 spune:
Bruni,nu poti modifica daca vreti si voi bineinteles la titlu:
Fiv Cluj 40-norocos,ca asa era si la fiv cluj 39-intalnire si chiar a fost norocos