Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
daca la ziua de cartofi merg aia prajiti,cred ca ma imprietenesc si eu cu tanti asta plus ca mi-am luat biscuiti din faina integrala...paste fainoase idem... nush ce-o fi cu mine..."simt" nevoia de imprietenit cu careva,cred... mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Eu cred ca te pregatesti pt marea ntalnire din august si nu vrei sa recunosti
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
haircut spune:
XELA sa fii sanatoasa si fericita!!!Parca n-am auzit azi muzica pe scara...pe seara cheful?
Bea, ma bucur tare ca Ivan e mai bine!!!
Cristies, imi pare rau de burta. Felicitari pentru reusita sotului
CrisM, imi pare rau de laptic Putere sa treci peste
Cris D, asa ma simt, o noua etapa
Simplicity, multumim de informatii
Dragos, Letitia
de Maia Ilinca (29.01.10)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
Asta stiam si eu. Si cum zicea si simplicity, in primii ani nu se dau produse lactate cu cantitate scazuta de grasime. Acizii grasi sunt necesari pt dezvoltarea sistemului nervos central. Evident, nu vorbesc de grasimea de porc, ca nici carnea de porc nu e recomandata in primii ani, ci de unt, lapte gras, smantana... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Si aici tot asa se recomanda si pt cat de tare te implici in diagnosticul lui Ivan
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui decenuela
da potoleste-te femeie...ia-o usor..e o boala a copilariei..din cate tot citesc io....e precoc jiji tau....din burta facea ca nebunu..ce vrei...vei plange asa la toate cele? il faci si pe el sa se sperie si sa simta tensiune....ce vrei sa faca boala asta la 28 de ani ca je?....( luata de la scoala de la copii) hai ca mai e un pic si gata...bine ca e sub control...si ca ai primit info si ca stii ce trebuie facut...DAR NU MAI PLANGE....ca nu-i trece mai repede, serios... hai sa pupam ivanelul si pe mami lui... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
Decenuela, ai mare dreptate dar cand esti direct implicat e greu sa ramai calm. Tu o sa plangi si cand o sa-ti aduca Jiji shtoarfa acasa dar la rubeola?
pozele mele
Charles Baudelaire
lorex spune:
Recuperez inca...
dar am intrat sa spun LA MULTI ANI XELA!
Multa sanatate, zile senine si fericire!
si revin..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Am vazut ca Ivan are rubeola...sau nu?
abia astept sa citesc tot sa vad cum a evoluat
ca mie mi-=a trecut asa un gand rzletz ca are rubeola cand povestea ea simtomele si ce ia zis medicul 1 si medicul 2, ca parca semana cu ce povestea oani...
si eu cred ca-i rubeola..
eu cand am facut rubeola imi amintesc ca dr mi-a dat pastile pt alergie prima data
doctorii astia
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
haircut spune:
Bravo Maia! Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Beatrice1982 spune:
aoleu lorex......doctorii astia.................
sper sa isi revina repede.inca ies.......................
asa ca...........pana ies toate si apoi se duc cred....oricum dureaza vreo 2-3-4 zile cred, as-i oani???????
multumim........e mai bine desi manca pe rupte
atata baga din 2 in 2 ore sau mai des
eu nici nu stiu.ii dau humana pana se termina nu mai e mult, apoi ii dau lapte praf....ca nu mai am de unde lua altu humana, care 300 g =35roni
nici nu stiu ce aer in el ca nu il tine saturat......................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Am pus si eu 2 poze noi pe contul comun,dar am depasit cu 1MB limita care o aveam..........cum sa micsorez?sau mai bine sterg una........... Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
Ce ochisori frumosi aveti voi
Ma bucur ca ii place la bazin, o s-o ajute mult in dezvoltarea fizica.
Asteptam cu interes retetele
decenuela spune:
Tu habar n-ai cate am eu de dat jos. Tot cu multa munca se poaate rezolva, dar cand m-am inors din concediu cu 2 kg in plus (in 8 zile!!!) m-am decis sa incep ceva. Laptele a scazut si la mine la inceput si de-aia nu am mai tinut-o asa de strict. Ei zic ca a doua carte, cea de mentinere e mai adecvata pt alaptare. Mananci disociat, dar nu pe zile ci pe mese. Ramane faza cu frucctele de dimineata, la 2 ore interval. de ex, proteine la pranz, carbohidrati seara... Vrei sa pun cartile pe mailul comun? Eu merg sa-mi fac o salata cu salata verde, rosii, castraveti, boabe de struguri si cu satul ma apuc si eu seriosDe cand termin cu alapteminte de floarae soarelui si nuci, ca azi sunt la zi de vitamine. Diseara salata de fructe. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
dap...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...