Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
incerc sa ma calmez.........sper sa reusesc.............. acum iesei mai tare pe picioare pe maini a iesit ieri, azi iese pe degete.... da cand am citit ce reactii adverese are am ramas masca........................ oricum mersi........... azi nu i-a mers burta deloc................. ce fac?pana cand ii dau humana aia ca e foarte nashpa si papa saracu din doua-n doua ore..cred ca ii vine pofta de mancare azi noapte a papat la 2 la 4 tot cate 150 ml........nu am pus exact atata humana, am lasat mai mult apa, sa se hidrateze dar cand ii e foame ii dau apa din aia de la humana cu electroliti sau ce naiba............... mno.si papa solid......adikmere cu cereale fara lapte nu vrea morcov fiert cu orez a papat aseara cateva lingurite.......... plange si dupa plans scoate cate un partz mare mare................. o fi semn bun?????????????? ce am mai vrut??????? protectisul cat sa i-l dau? pana termin sticla???????? mersi :)un pic parca i se retrage de pe fata, adik roseata nu ami e asa rosie...........vaiiiii ce m-am exprimmat mai mult de o gramada.. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Offf, offf Bea
Sincer, nu stiu ce sa-ti zic, decat ca te inteleg si ma ro sa se faca Ivanel bine cat mai repede.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
haircut spune:
Xela, superbe pozele
M-am distrat tare cu figurile de dans ale Andreei, veselie mare.
Si Cristi pare bronzat. Sa va fie de bine!
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
Am ajuns din nou la zi... cu toate ca am o gaza maraita maxim.
Haircut ce de vesti bune! Ma bucur ca nu mai trebuie sa stea cu ghetutele ziua (pentru tine si pentru privirile din jur) si ca v-a fost cu succes vizita la doctor.
Danyelana, esti de belea .
Oani, ce bunatati papi tu . Care e targetul dietei? Ca am inteles ca tine doar 90 de zile, nu e ca Monti care tine pana iesi la pensie (supla, dar tot o babaciune).
Bea, ma bucur pentru Ivan... Oani ti-a zis, moleseala e (si) de la medicamentul impotriva alergiilor. Ma bucur ca e spre bine si ca te linistesti si tu.
Ioana_fota, imi imaginez ce a fost in sufletul tau... eu de cate ori aud o chestie d-asta imi amintesc ca oamenii aia mor pentru noi. Si cand e o chestie... nu sunt bani pentru dotari, nu sunt bani pentru salarii... vai de tara asta.
Cris.mario, esti mai bine?
Cris.dogarel ai citit supernanny? Cum ti s-a parut, ca vreau sa-i iau cadou unei prietene.
Decenuela, ca te tii pe pozitii cu dieta! Nici eu n-as da mancarea din Moldova pe toti Montignacii si Rinele din lume.
Multumesc pentru felicitarile la adresa sotului. Eu ii tin pumnii si sper sa fiu si eu asa de buna cum a fost el cu mine cand am luat permisul si prima (trompeta de) masina cu care mergeam ca vitezomanul Gica si ea statea sa se dezintegreze...
Am impresia ca vroiam sa mai zic ceva dar nu-mi dau seama ce...
Poate revin.
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 ivan al meu chiuie....................in pat si incepe sa se joace si sa nu mai stea locului] asa il vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Uraaaa
Asa il vrem si noi pe Ivanel
pozele mele
Charles Baudelaire
cristies spune:
R_oxy, bine ai revenit!
Si am vrut sa va multumesc ca mi-ati admirat titulatura. Nu e opera mea (desi ma chinui de cand eram "membru matur" sa o schimb), unui coleg inspirat tare!
danyelana spune:
Oani, am admirat noile poze cu Luc. E un frumos si jumatate
Cristies, felicitari sotului pt scoala de soferi si imi pare rau ca nu te-ai simtit ieri ok. sa treaca.
Xela, admirat si pozele voastre si salivat la gandul unei vacante.
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Haircut, felicitari pt vestile de la doctor
Simpicity, merci pt sfaturile de diversificare.
pozele mele
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, super arata reteta. Eu am cerut in Gr fara cartofi si s-a uitat la mine ca la ozn-uri (chelnerul) dar bucatarul a fost de acord si a pus vinete si dovlecel. A fost delicioasa dar a mers in vacanta. La noi stropitul cu mancare e la ordinea zilei. Nimic nu-i e pe plac. Azi am facut mar copt (gol a fost bun de stropit), am adaugat scortisoara si cereale si a devenit comestibil, si acum terci de dovlecel cu morcov si first time patrunjel care nu a avut niciun succes. Se stramba de numa'. L-am lasat in plata lui... Oani, ce scoti de la congelator (separat in doua faze) amesteca cu ce e fiert proaspat si la blender iese bine (eu am pus dovlecelul la congelator ca n-avea rost sa-mi ocupe atata spatiu in frigi si azi amestecat cu morcov fiert proaspat a fost ok (pentru mine, ca fi-miu nu l-a vrut). Ieri mi-a fost foarte rau, m-am stricat la stomac ori de la mancarea de la terasa (putin probabil, ca e noua terasa) ori de la ceaiul de la teekanne, ca am luat pentru cresterea lactatiei. In orice caz mi-a fost rau tare, abia asteptam sa vina sotul sa-i predau gaza sa ma culc... si mi-a fost ceva mai bine, dar nici acum nu sunt chiar ok. Si azi e zi mare, ar trebui sa dau si eu de baut, sotul ia prima lectie de condus, asta dupa ce dimineata a fost la oftalmo si i-a zis ca poate (asta e motivul de mare bucurie, si dau si eu o ). _ Povestea unei . Cresc |
imi pare rau pt ziua de ieri sper ca te simti mai bine
azi e bairam,vad... felicitari pt tati![si pt ofta si pt condus!]
multumim de bere
las' ca o sa pape si gargaritzul! je are noroc ca nu seamana fratii intre ei,ca daca si alex era ca si radu,mergeam nebuna in lume ...sa nu-ti faci probleme ca incepe mai greu cu mancatul,ca noi avem probl acu' sa-l oprim pe cel mare din mancat[ceea ce,sincer vb,cand era bebe,nu as fi crezut ca o sa apuc vreodata ]...mamele intotdeauna sunt nemultumite:ba mananca prea mult,ba prea putin...nicicum nu-i bine ...adica ar fi bine,dar nu-s ele multumite...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui haircut Vestile sunt bune de la dr, Maia e ok, incepem cat de curand Singulair, tre sa merg la dr de fam sa-mi faca reteta gratuita. N-am timp acum sa recuperez, sper pe seara. de Maia Ilinca (29.01.10) |
vesti bune de la doctor,ce bucurie!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Oani, ce bunatati papi tu . Care e targetul dietei? Ca am inteles ca tine doar 90 de zile, nu e ca Monti care tine pana iesi la pensie (supla, dar tot o babaciune). _ Povestea unei . Cresc |
Am trimis cartile pe mail.
Se spune ca respectata cum trebuie ar duce la schimbarea metabolismului. Sunt 90 de zile de diate si inca 90 de mentinere, in care disocierea e in functie de mese, nu de zi. Acum sa fim seriosi, dupa oricare dieta din lumea asta, daca te apuci iarasi de mancat ca inainte, ajungi ca inainte, daca nu mai mult...
Pe mine ma incanta ca are fructe dimineata, din 2 in 2 ore, pana la pranz. Eu oricum nu mancam nimic si apoi infulecam la pranz.
Se spune ca se slabeste undeva pe la 10 kg, dar poate blue_flower poate spune mai multe, ca parca tot ea zicea ca are o matusa ce a slabit 25 (!?).
Cert e ca eu mananc mult mai sanatos, desi nu o respect strict (alaptare). Salate, am scos painea si dulciurile, mananc fructe si legume, imi astept constincioasa "a patra zi" sa mananc ciocolata...
S-a trezit pitixul, merg sa-i dau papa de la pranz
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)