Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta buna burtici......amuzanti copii cu ce zic...niste scumpi noi astazi suntem nerabdatori k o sa il vedem pe bebe si poate aflam si ce o sa avem o intrb: voua vi s-a spart sau v-a aparut pe picioare venisoare rosii subtiri?......k mie mi-au aparut..nu aveam inainte si am inteles k mai tarziu o sa fie mai rau...asa este?dc apar? 17 + Doamne ai grija si de noi |
Mie da. Eu am si antecendente cu o operatie de varice pe piciorul drept (de acum 10 ani) si acum vinisoarele astea care ma exaspereaza rau. Nu stiu daca exista remediu pentru ele. De-asta mie mi-e frica si de greutatea pe care o s-o am in iarna, cand vine bebe, ca vad ca la mine se intind destul de mult (sau e doar o parere)...
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
lorin7774 spune:
si eu am vinisoare rosii iara...
am avut si la prima sarcina si la vremea respectiva ma dadeam cu Lioton gel, la recomandarea dr....nu stiu daca a facut mare lucru, cert e ca dupa o perioada de la nastere au disparut.
sper sa dispara si acum, cu toate ca medicul de fam. mi-a spus ca inseamna predispunere la varice.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+
Lore1983 spune:
Trec cu Lioton gel vinisoarele rosii-vinetii? Eu le am de muuulta vreme si vad ca mi-au mai aparut intr-o zona .
15+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Trec cu Lioton gel vinisoarele rosii-vinetii? Eu le am de muuulta vreme si vad ca mi-au mai aparut intr-o zona . 15+ |
Lore, Lioton-ul sau Hepatrombin-ul (varianta romaneasca mai accesibila si mai eficienta dupa parerea mea) ajuta dar eu una nu am scapt de aceste vinisoare.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
anya2010 spune:
Cu vinisoarele nu prea ai ce sa faci, in timpul sarcinii devenim mai sensibile si predispuse la varice. Lioton gel nu stiu daca previne sau trateaza vinisoarele, cred ca doar ofera putin confort si cam atat. Atentie si la ce contine, daca e indicat in sarcina.
Ana 22+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
lorin7774 spune:
nu stiu daca intr-adevar a ajutat sau nu masajul cu Lioton, ce stiu e ca au disparut la vreun an dupa sarcina...
si acum au aparut din nou...
este reconfortant masajul, rau nu are ce sa ne faca, asa ca puteti incerca
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+
beatrice75 spune:
Eu ascult acum Mozart, mai mult pt bebica.
matiz, tu chiar nu mai dai niciun semn. Te-ai ridicat din patutz sau ti s-a defectat calc?
Fetele cu doi copilasi, cand va veni cel de-al doilea, tre sa aveti grija de primul sa nu se simta marginalizat, nu se va mai simtit el in centrul atentiei.
21+
Lore1983 spune:
Va multumesc tuturor pentru raspuns, din pacate nu va pot urmari in mod constant. Eu intru de la serviciu si nu am tot timpul ragaz. Va pe toate si o sa recuperez maine. Acum trebuie sa plec cu viitoarea mea cumnata sa ia cocardele pentru nunta (m-am inviot de la serviciu).
15+
sunset_zuzi spune:
tot caut pe net info despre compensatia de 15% din brut dar nu am inteles o faza ...aceasta compensatie se acorda pt 6 sapt doar in postnatal? sau oricand de cand am intrat in prenatal?
Doamne ai grija si de noi 20
beatrice75 spune:
sper ca-l lasa si pe sotz sa intre la morfofetala. Ah!La 5 am programare. Sotzul a trebuit sa se invoiasca de la serviciu ca altfel el termina in jur de 19, chiar 20.
21+