Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Sotzul s-a gandit la Robert Alexandru 21+ |
se pare ca e f popular numele Robert printre ursuleti.
Eu ma gandeam la Robert Petru sau Robert Matei.
19+
anymona spune:
da...numele va fi Robert Alexandru (noi ii vom spune Robert, iar Clara Alex...sper sa nu zapacim bietul copil cu atatea nume)..super tare Beatrice...sa ne gandim la aceleasi nume
miruna...la asta ne-am gandit si noi. deja am implicat-o in aranjarea camerei lui bebe (ea a ales o parte din decoratiuni si acum ii place mai mult camera lui si ar vrea sa faca schimb de camere ), tot ea i-a ales si primele hainute (2 body-uri)...speram ca pana in decembrie sa-i treaca dezamagirea ca va avea un fratior...
e destul de neplacuta situatia acum pt ca ea a fost invatata sa-si exprime sentimentele si sa spuna liber ceea ce simte indiferent de situatie si de cine o intreaba...asa ca atunci cand e intrebata ce parere are despre faptul ca vom mai avea un bebe (si acum toata lumea parca numai asta intreaba) ea raspunde dezamagita: "eeee...mare lucru...e doar un baietel"
16+ + Clara Maria (01/02/2006)
marizta spune:
buna burtici......amuzanti copii cu ce zic...niste scumpi
noi astazi suntem nerabdatori k o sa il vedem pe bebe si poate aflam si ce o sa avem
o intrb: voua vi s-a spart sau v-a aparut pe picioare venisoare rosii subtiri?......k mie mi-au aparut..nu aveam inainte si am inteles k mai tarziu o sa fie mai rau...asa este?dc apar?
17 +
Doamne ai grija si de noi
celesta spune:
ALEXA1985, aici in Germania toate gravidele fac testul de depistare a diabetului in sarcina intre saptamanile 24 si 28 pt ca nu are obligatoriu legatura cu istoricul familiei. (stiu pana acum doua cazuri, doua prietene de-ale mele care au avut diabet declansat de sarcina, fara istoric familial)
22+
ukume24 spune:
Fetelor mi-ati facut ziua mai frumoasa cu perlele copilasilor vostri. Dupa ce m-am amuzat bine le-am citit si colegelor sa mai rad o tura impreuna cu ele. Aveti niste copilasi extraordinari!
18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
mirunam spune:
Ukume . Era un topic special de muuult. O fata d epe forum avea o fetita campioana la perle, o urmaream cu mare drag. O sa-l caut.
Martiza, bafta! Sa vii cu vesti bune si caruciorul dorit.
Anymona, cel mai probabil ii va trece dar te cred ca este greu. Fetita colegei mele, posesoare de fratior, cu aceiasi diferenta de varsta, a suferit si dupa ce s-a nascut bebe insa in cateva luni s-a obisnuit nesperat de bine. Nu iti spun ca sunt de nedespartit, are grija de el, ii face toate poftele... e mai greu pentru noi cred.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
lorin7774 spune:
da, si noi am insistat si insistam de fiecare data asupra faptului ca s-ar putea totusi sa fie fratior si nu surioara, asa cum isi doreste ea.
intr-un final am obtinut ceva de genul : cred ca o sa ma pot obisnui si cu un fratior. Dar era fara nici un strop de entuziasm.
maine mergem s-o vedem pe Miruna si vom avea si vesti proaspete!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+
ALEXA1985 spune:
Fetelor va multumesc pt raspunsuri. Ma gandesc ft serios sa il mai intreb si eu odata pe doctor, sa il fac si eu in primul rand pt a ma putea linistii, sa stiu ca nu i se poate intampla nimik lui bebe.
21+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Amelia, l-am vazut si ti-am si raspuns! Fetelor, chiar nimeni nu a facut cursuri pre si post natale? 21+ |
L-am vazut foarte tarziu, intre timp m-am delectat cu perlele copilasilor vostri. Sunt niste scumpi de nu se poate!
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008