Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alexxia, da, ti se intareste exact uterul, ca acum bb inca nu a acaparat tot abdomenul. Dar la tine sunt mai justificate contractiile BH (acele contractii nedureroase), pt. ca varsta gestationala este mai mare. Important este sa nu fie foarte dese.

Mai spunea cineva la un moment dat, ca i se intareste burta dupa ce merge la toaleta. Patesc si eu asa.
Eu am infectie urinara cronica de vreo 14 ani. Si bineinteles ca si in prezent o am. La prima sarcina, nesperat, am tratat-o cu antibiotice, dupa ce am trecut intrimestrul II. Dupa ce am nascut, a treia zi, a reaparut si o tot duc pe picioare.

Acum fac un tratament homeopat, inca din sapt. a 10-a, dar fara rezultat.

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

anes merci de raspuns, eu sper ca nu sunt dese, nu stiu sa zic exact dar cred ca sunt cam 3-4 pe zi, este ok?
ciudat este ca mi se intareste cateodata cand stau intinsa in pat si parca isi mai revine cand ma ridic in fund
nu dureaza mult, cam 3-4 sec si isi revine ....

imi pare rau de infectia ta , de atata timp ....
si chiar nu exista nici un tratamen sa scapi de ea?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

hahaha...foarte simpatici si Miruna si Emanuel...

si in cazul nostru Clara si-a dorit mult de tot o surioara (de fapt, si eu si tati la fel...dar DD a avut alte planuri). era foarte incantata cand a auzit ca o sa avem un bebe, ii aducea toate jucariile si mi le punea pe burtica, ii gasise si nume (Andreea). dar, de cand a aflat ca e baietel nu o mai intereseaza deloc bebe, desi eu am incercat sa-i explic dinainte ca e posibil sa nu fie surioara, ca e frumos si cu fratior etc. Acum zice doar ca vrea sa-l cheme Alex...si cand noi i-am spus ca ne-ar place mai mult Robert ne-a raspuns: "dupa ce ca nu mi-ati facut o surioara asa cum am cerut, macar numele sa-l aleg eu"

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

acum vreun an si ceva (avea 3 ani pe atunci) a venit la noi o prietena insarcinata. cand i-am explicat are un bebe mic in burtica, ea a intrebat spontan: "dar cum a juns in burtica? l-a mancat?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

"dupa ce ca nu mi-ati facut o surioara asa cum am cerut, macar numele sa-l aleg eu"

Asta da personalitate, fata stie sa isi apere ideeile si inca e micuta . Puteti incerca cu Alexca drept al doilea nume, sa impacati copilul. Cel mai probabil se va obisnui dupa nastere. Poti sa ii explici ca desi va fi baietel se va juca cu ea la fel ca si cum s-ar fi jucat daca ar fi fost fata, o implici in achizitia de hainute si ce mai aveti nevoie... se va obisnui, fetele se adapteaza usor, baietii sunt uneori mai reticenti.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

hahaha...foarte simpatici si Miruna si Emanuel...

si in cazul nostru Clara si-a dorit mult de tot o surioara (de fapt, si eu si tati la fel...dar DD a avut alte planuri). era foarte incantata cand a auzit ca o sa avem un bebe, ii aducea toate jucariile si mi le punea pe burtica, ii gasise si nume (Andreea). dar, de cand a aflat ca e baietel nu o mai intereseaza deloc bebe, desi eu am incercat sa-i explic dinainte ca e posibil sa nu fie surioara, ca e frumos si cu fratior etc. Acum zice doar ca vrea sa-l cheme Alex...si cand noi i-am spus ca ne-ar place mai mult Robert ne-a raspuns: "dupa ce ca nu mi-ati facut o surioara asa cum am cerut, macar numele sa-l aleg eu"

Sotzul s-a gandit la Robert Alexandru

eu incepand de azi am jurnal de sarcinasi incerc pe cat posibil, sa-i pun si muzica

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

sunt minunati copiii !
nu trece zi sa nu avem cate o perla, cate un raspuns care sa te lase putin incurcat si tu sa incerci sa-ti parstezi aura de "atotstiutor" astfel incat copilul sa nu sesizeze ca ai fost pus in incurcatura....si uite asa ne trezim ca incep gradinita, scoala si noi de fapt nu i-am da drumul de la pieptul nostru..

Fiica-mea e plecata in vacanta toata vara, asa ca se explica sentimentalismele
a zis ca noi nu avem curte si gradina si nu are suficient aer in casa asta a noastra

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Amelia, l-am vazut si ti-am si raspuns!

Fetelor, chiar nimeni nu a facut cursuri pre si post natale?

21+

ma gandesc ca e prea devreme acum. eu mi-am propus sa le fac in luna a 7-a.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

acum vreun an si ceva (avea 3 ani pe atunci) a venit la noi o prietena insarcinata. cand i-am explicat are un bebe mic in burtica, ea a intrebat spontan: "dar cum a juns in burtica? l-a mancat?"

e logic!!! Foarte tare pentru 3 anisori. O sa aveti de furca cu ea pentru ca e foarte logica si nu cred ca merg pacalelile.

Ah, mi-am mai aminti una tare. Glumind tati ii spune ca daca nu fac nu stiu ce ma schimba cu alta mami (la noi e o gluma frecventa sa ii testam reactia). Daca la mine incepe ca nu vrea, ca e tati perfect etc, ce crezi ca scoate "Hai mai tati, mai stai cu ea macar pana naste, nu vezi ca e insacinata".

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna

21+

Mergi la inceput