Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
allexxia_m spune:
lorin ce frumos ai povestit ....
mi se pare asa frumos cum reactioneaza copii la burtica mamicilor lor ...
cand am fost la sora mea si fetita ei de 4 ani a aflat ca am si eu un BB in burtica a intrebat daca se poate juca cu el
si cand am aratat burtica, a pus si ea mana asa usor, "aici e BB? " si asa finut a atins burtica ...
parca iti vine sa-i mananci de drag cand ii vezi asa
23+
ukume24 spune:
Buna dimineata,
Lorin ce m-a distrat Miruna.... Acum sa vedem pe cine asculta Doamne Doamne:pe voi sau pe Miruna??
18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
allexxia_m spune:
merci fetelor
anes si eu am cred, contractii, nu sunt dureroase, dar mi se intareste burtica, bine decat uterul cred, ca nu e toata burta tare ....
ideea e ca nu sunt sigura daca sunt contractii sau nu, ca mi se intareste decat o zona ca o sfera in centru-l burticii si in jos spre osul pubian, cred ca e uterul, nu?
si eu am dureri in zona osului pubian mai ales cand ma ridic din pat dupa ce am stat ceva, dar eu am zis ca este de la greutatea BB care apasa acolo
23+
mirunam spune:
Lorin, e geniala Miruna cu bebele bagat inapoi la barlog . Al meu a vrut baiat de la inceput insa am incercat sa il obisnuiesc cu ideea ca e fata sa nu am surprize.
Sunt atat de simpatici la eco. Oricum se pare ca aveti si nume daca e fetita . Si eu am ales numele cu Ema, tati a fost pus in fata faptului implinit.
Off topic, ultima perla. Tatal se intoarce din curte dupa o bere doua cu vecinii, plin de muscaturi de tantar. Comentariul "Normal ca te-au muscat, le place alcoolul" .
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Danaint, vacanta placuta!
Allexia, multumesc de carucior .
Beatrice, ai vazut mesajul?
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
mirunam spune:
Ratusca , sa fi cuminte si rabdatoare. Tu cand ai eco?
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Off topic, ultima perla. Tatal se intoarce din curte dupa o bere doua cu vecinii, plin de muscaturi de tantar. Comentariul "Normal ca te-au muscat, le place alcoolul" . MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 + |
super tareee
Doamne ai grija si de noi 20
allexxia_m spune:
Danaint cand pleci in vacanta?
Sa-ti spunem de pe acum ca poate maine nu mai esti pe aici!
distractie placuta in vacanta!
BB sanatos si la termen!
23+
beatrice75 spune:
Amelia, l-am vazut si ti-am si raspuns!
Fetelor, chiar nimeni nu a facut cursuri pre si post natale?
21+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
super tareee Doamne ai grija si de noi 20 |
Intr-o vreme le scriam
Hai ca mi-am mai adus aminte una, de actualitate
"Stiu de ce platim telefonul mult. Astia de la Vodafone ne-au marit pretul la abonament pentru ca Guvernul a redus pensiile, oamenii vorbesc mai putin si ne pun pe noi sa platim mai mult" asta e gena tatalui finantist.
Si o alta indignare fata de guvern "Da, sa donam noi bani pentru inundatii ca sa nu dea Guvernul nimic" . Ciudata gandire pentru ca a fost obisnuit de mic cu donatul..
E o perioada fantastica cea cu scalcitul cuvintelor, cu expresiile noi... mai aveti putin si vedeti