Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
Vasari spune:
Pissi, tot de uleiul de masline il recomand si eu. Dar tine foarte mult si de factorul genetic. Am o prietena care folosea mereu si a avut f multe vergeturi in sarcina, iar eu nu am folosit niciodata si nici nu am avut. Cred ca important e ca pielea sa-si pastreze elasticitatea si sa fie hidratata, poti folosi ce ti se pare mai bun. Uleiul de masline e si f sanatos, la bebelusi pentru masaj tot el e recomandat.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
beatrice75 spune:
La ce spital profeseaza Botica Radulescu?Staim ca la Filantropia, dar cand am intrat pe site-ul lor, nu apare
http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_ginecologie.html
21+

lorin7774 spune:
eu stiu ca toate concediile medicale se calculeaza avand la baza media veniturilor pe ultimele 6 luni; se imparte la nr de zile lucratoare, de aici rezulta un "salariu zilnic" care se inmulteste cu numarul de zile lucratoare de CM si astia sunt banii bruti din care incep retinerile.
Diferentele apar in functie de tipul de concediu si de faptul ca in medicale nu se retin unele taxe aferente salariilor, sau se retin la nivelul salariului minim pe economie.
asa se explica de ce uneori e mai bine sa stai in medical ![]()
despre botez ...noi ne dorim nasii de cununie, ni i-am ales pe principiul 'prieteni' de la bun inceput si au botezat-o si pe Miruna. Ghinionul e ca sunt plecati in Spania si nu stim inca daca vor putea veni; deci data o fixam dupa ei, dar mi-ar placea sa nu intram in post, deci pana in 20 februarie. tot in jur de 40 de persoane preconizam, iar la noi sunt sali destule....dar tb rezervate din timp.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
amelia_ilie spune:
Revin la discutia cu restaurantul la botez: noi si la nunta am fost vreo 40 de oameni si ne-am distrat de numa, la 7 dimineata se mai intorceau invitatii din drumul spre usa "ca n-au dansat cu mireasa". Exista si restaurante mici, totul e sa cauti, ca na, probabil ca o sa fie si bebe prin preajma si nu e bine sa aiba chiar muzica la maxim, poate vrei si aproape de casa. Dar de gasit se gasesc.
16+ 
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
ratusca83 spune:
burtici, voi cata apa beti peti pe zi? eu 2l de apa plus alte lichide gen lapte, ceai fresh de fructe sau limonada. in total cred ca ajung la 3 l lichide.![]()
![]()
20+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 Aseara m-am cantarit si am luat 3 kg pana acum 20+ si ingeras in ceruri |
doar 3 kg??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
21+

marizta spune:
eu am luat doar 1 kg jum pana acum![]()
auziti fetelor morfofetala este obligatorie? sila 32 de sapt ce se mai face?
17 + 
Doamne ai grija si de noi
ratusca83 spune:
da, doar 3kg..si eu am ramas mirata pt ca mananc destul de mult. decat burta mi-a crescut in rest sunt la fel. Am inteles ca de la 6 luni incolo te ingrasi mult.
20+ si ingeras in ceruri