Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

pentru mamele cu gemeni la marsupiu: eu am botezat si gemeni, o fata si un baiat, impreuna cu sotul meu. asadar, nu trebuie 2 perechi de nasi.
in principiu, cred ca morala zice sa ii boteze tot nasii de cununie, dar daca ai avut la cununie cine stie ce brontozauri de 100 de ani ca asa a vrut familia, nu vad de ce copilul/copiii ar trebui sa sufere aceeasi "trauma". eu am in total 5 fini botezati, pe primul l-am botezat la 9 ani, iar cea mai mare bucurie a mea e sa ma mandresc cu ei. e tare bine sa ai nasi tineri.

faceti-va programarile la echo din timp.nu uitati ca toamna sunt multe congrese medicale si drii pleaca des. eu le-am fixat pe toate pana pe 15 nov. ma rog, io-s mai paranoica, am gemeni.

lorin, multumesc pt info.

deci, cine stie clar cum e cu concediile? cand intri in prenatal? cati bani iei atunci? cand in postnatal? ce acte trebuie?dati-mi si mie un link, in caz ca s-a mai discutat despre asta si n-am fost pe faza. eu am netul in alta camera decat cea cu patul si cum petrec mult timp intinsa, va urmaresc mai greu.

Adi +18 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

mirunam, si eu am mai fost la dr. Steriu. De fiecare data a durat putin eco, dar macar eram multumita. La Arianna a scris mult la eco de 22s, acum doar 2 randuri. Ideea e ca mi-a spus ce vede, s-a uitat la toate organele, a masurat tot ce s emasoara, am primit grafice, dar totul a fost extrem de repede. M-am uitat la ceas pt ca si la 12 s a fost f rapid, dar atunci am zis c apoate mi s-a parut. Nu ma intelegeti gresit, nu ma stresez ca ar avea ceva bebe, ci ca nu e norma sa ia o caruta de bani pt 14min.
Eu de eco de 28s nu ma stresez, stiu ca urmatoarea la care s epot depista malformatii e cea de 32s.

Mirunam, si la noi tot locatia e problema pt botez. as vrea sa fac tot unde am facut la Arianna, dar am putini invitati si sala e mare. Dar e f frumoasa si mancarea e delicioasa. si avem pile acolo

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pai ma Ratusca, dupa cum se vede, eu am fost foarte activa azi.
eu stau tot mai mult la pat pt ca nsh daca voi patiti la fel, daca ma plimb mai mult, obosesc rau, apoi ma taie mijlocul si ma dor ovarele, uterul. Voi la fel patzitzi?

Mie mi-a placut la Botica ca nu este un dr care sa te panicheze. Mereu zicea"E preferabil sa....., dar nu-i problema acum!"ca i-am explicat si de hipertiroida, am vb de placenta...

Eu am pofta de prostioare care ingrasa:croissant, inghetata, biscutiei...as ciocoti mereu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce doctori recomandati pt eco morfologica la euroclinic? Herghelegiu face acolo eco?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Beatrice si eu obosesc cand merg, iar de spate nu mai vorbesc...eu aveam probleme cu coloana,mijlocul de pana sa raman insarcinata. Uterul nu ma doare si nici contractii dureroase nu am, doar ca mi se mai intareste asa in cate o parte burtica.

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Va multumesc mult ca mi-ati raspuns cu botezul. Si la mine tot sala e principala problema pt ca voi avea 30-40 de invitati si nu prea stiu sali asa mici. Cred ca vom face botezul in ianuarie, dupa 6 Botezul Domnului. pebntru mine vremea nu e un impediment. Am botezat anul trecut in februarie si ata de tare ningea de numa. era ca in povesti si mie mi-a placut foarte mult. In biserica a fost cald si bebe nu a patzit nimic.

Vasari ce scumpa esti, cum plangi tu dupa Maria. Si ea se pare ca nu are probleme. Se spune ca daca copii si-ar iubi parintii la fel de mult precum parintii isi iubesc copii ruptura dintre ei nu s-ar mai produce niciodata( el sau ea nu si-ar cladi o alta familie). Deci da... e normal sa suferim noi mai mult ca ei

18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Aseara m-am cantarit si am luat 3 kg pana acum. si eu am pofte de dulciuri,insa incerc sa le evit. Mai pap cioco, croissant pt ca sunt preferatele mele. Aseara am papat turta dulce

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, dar despre vergeturi? V-am intrebat mai devreme...are cineva vreo idee.

15+

Mergi la inceput

eu vergeturi inca nu am, dar a inceput sa-si faca aparitia celulita, iar pt asta folosesc gel de la elancyl. bun am inteles ca este si masajul cu ulei de masline

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ukume, pe telefon am poza asta si de dimineata s-a uitat mult de tot la ea, parea impresionata. Apoi a plecat, dar mi-a dat multi pupici, sa-mi ajunga. Ba mi-a bagat si prin buzunare.
Ratusca, la mine au aparut din senin 3 kg, asa ca ma simt greoaie si ma doare capul groaznic. E clar ca sarcina asta e total diferita de prima. In luna a 8-a inca topaiam vesela.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Mergi la inceput