Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

dr. cu care o sa nasc eu mi-a zis ca il intereseaza 2 chestii toata sarcina, pe care el nu le poate face din cauza dotarilor tehnice : dublu test si morfofetala. Restul sunt optiunea mea.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, dar despre vergeturi? V-am intrebat mai devreme...are cineva vreo idee.

15+

Din cate stiu eu si din ce am tot citit: vergeturile rosii sunt cele care se pot estompa sau chiar disparea utilizand creme, cele care sunt deja sidefii nu dispar (in cel mai bun caz s-ar estompa, dar nu stiu cazuri fericite!). Eu am deja dinainte de sarcina si pe sani (de la pubertate) si pe fese (am fost bolnava un an si am stat in pat neputand sa merg. Din cauza fluctuatiilor de greutate si a pierderii tonusului muscular am facut vergeturi!)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si doura a intrat putin...

matiz deloc de cateva zile!!

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 68

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Marizta, broavos pt fetita.....sa mai echilibram si noi balanta, ca sunt asa multi cocosei! Sa fie sanatoasa!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Ukume, in viziunea mea taina botezului este ceva strict religios, nu motiv de banchet, strans bani cu plicul si creat obligatii fata de cei din jur. Luam fetita, parintii si nasii si mergem la biserica, unde cu parintele "sarbatorim" taina botezului. Apoi, ciocnim un pahar de sampanie in cinstea fetitei noastre si atat. Am inteles ca botezul se face incepand cu ziua 40, dupa nastere, asa e?

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Sunset, cu mare drag....! Lipsita de modestie sa stii ca eu daca pot sa fac ceva, oricat de mic, incerc sa dau o mana de ajutor, fara sa astept de la semenii mei acelasi lucru. Am si eu dezamagirile mele, cand imi vine randul sa cer o mana de ajutor: de ex. zilele trecute cand am sunat-o pe prietena mea din Viena sa-mi spuna strada si cum se numeste magazinul de bebei sa-i zic Anei sa mearga sa-l vada, si ea m-a lungit pana a doua zi, in conditiile in care i-am zis de la inceput ca Ana e la shopping si nu poate sta intr-un loc pana se uita ea pe google map sa-mi spuna strada. M-am suparat si am fost ffff dezamagita, fiindca eu fac multe pt ea, dar.....mi-a trecut deja, asa-s eu. Spre insa, sa nu o fi dezamagit eu pe Ana, sa creada ca bat campii.

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Alexxia, daca mergi la munca pana in ziua nasterii, tot de la angajator iei banii pt cele 126 zile.

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput