Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!
Felicitari tuturor care au avut echo si au vesti bune!!!E asa frumos sa vad cum la fiecare dintre noi mai creste sarcina cu o saptamana.
Eu am o problema mare cu vergeturile. Nu am mai facut pana acum, desi dintotdeauna am avut fluctuatii destul de mare de greutate. Dar acum e dezastru, pe coapse si solduri, cel putin. Ma dau cu creme de insarcinata pentru strech marks, nu stiu ce si degeaba.
Mai are cineva aceasta problema? Ce folositi?
15+
amelia_ilie spune:
Ukume, vorbeati de sala de botez. M-am gandit si eu, dar astept intai sa vina bb (eu am niste pitici pe creier) si dupa asta cautam si sala. Cum si nunta am facut-o intre prieteni (si parinti+surori), probabil ca si botezul tot asa va fi. Pana si nasii sunt colegi de serviciu cu noi, deci... bine, vom vedea si cine va fi nas la bebe.
Adipapazi, sa-i traiasca mamicii cei 4 bebelusi! Asa frumos aranjeaza natura totul...
Mirunam, si eu am probleme de la 14 ani (eu am varice, vinisoarele rosii au aparut dupa operatie). De-asta ma feresc si eu de ceara calda. Norocul meu e ca am parul (pe maini/picioare) blond si firul destul de subtire, asa ca epilatorul isi face treaba pe picioare. Cand va fi absolut necesar probabil ca voi apela la sot.
Felicitari tuturor celor care au schimbat semnatura
!
16+ 
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
ALEXA1985 spune:
Dar de ce nu ai facut eco la dr Haiduc? El nu face la euroclinic?
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl cu supararea mea, am uitat fetelor sa va felicit pt vestile bune de la eco! ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 22+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
21+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 fETELE CARE AU ENDOMETRIOZA PE ACEST FORUM, STIU LA CE MA REFER. Dupa nastere, chisturile vor reaparea, nu se moare din ele, dar daca revin, trebuie iar sa te operezi pt a putea ramane gravida, plus ca mai exista si durerile ca la CM, 5-6 luni dupa operatie te baga in menopauza... Asa ca de aceea as fi incercat nastere naturala, pt ca dupa cezariana, nu ai voie sa ramai bortzi un an de zile 21+ ![]() |
Nimic nu este imposibil. O prietena imi povestea despre o persoana foarte apropriata ei care are un singur ovar functional in proportie de 10%. Se pregatea de operatie cand a descoperit ca e insarcinata, cu gemeni! A facut cerclaj foarte devreme, pe la douazeci de saptamani una din fetite a murit iar celeilalte ia-u descoperit malformatii la plamani. O pregateau de avort cu comisie de medici si a mers la Herghelegiu care i-a spus ca nu are nimic copilul. Acum 2 zile a nascut natural iar fetita este bine.
Uneori trebuie doar sa ne chinuim sa ajungem la ce ne dorim. Sunt femei care totusi nu reuesec toata viata.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
amelia_ilie spune:
Mirunam, si eu consider la fel despre nasi. De-asta am si zis ca vom vedea si cine va fi nas la bebe.
Pissi, si eu am vergeturi, ma dau cu crema dupa fiecare dus si... ma astept sa mai apara. Nu prea trec, dar se por micsora cand pielea revine la normal. pentru bebe fac orice, chiar si vergeturi
.
16+ 
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
allexxia_m spune:
vad ca vorbiti de botez ...
exista o varsta recomandata a bebelusului la care ar trebui sa se faca botezul?
caci noi nastem octombrie - decembrie si am cautat cand nu se fac cununii si botezuri:
In toate zilele de post de peste an
In zilele praznicelor imparatesti si in ajunul lor
In saptamana lasatului de carne (28 februarie - 06 martie 2011)
In Postul Sfintelor Pasti (07 martie - 23 aprilie 2011)
In Saptamana Luminata (24 aprilie - 30 aprilie 2011)
In Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (20 iunie - 28 iunie 2011)
In Postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august)
In Postul Nasterii Domnului (14 noiembrie - 24 decembrie)
De la Nasterea Domnului pana la Botezul Domnului (25 decembrie - 6 ianuarie)
deci de pe 28 feb pana pe 30 aprilie, inclusiv, nu se poate face nici botez.
Adica ori botezam bebelusul in iarna, adica in februarie, ori in mai.
Si la noi este traditita cu nasii parintilor de la cununie sa boteze si copilul, pentru noi este ok caci ne intelegem bine cu nasii, iar pe sora sotului meu am anuntat-o deja ca va fi moasa ![]()
in zona olteniei moasa si mosul (sotul acesteia) sunt la fel de importanti ca si nasii
nu sunt eu asa dupa traditii dar in cazul asta ne convine ![]()
23+ 
beatrice75 spune:
Moshulik, te inteleg perfect. Stiam ca esti o endomumoasa si ca ai reusit cu FIV.
Nu m-am opus la nunta cu nasii. Era vorba de prietenul lui cel mai bun. Dar la botez as fi vrut sa fie sora mea nasa. Insa, mi-e teama sa nu se supere sora sotzului, nasii de la cununie.... Moasa? Si cam ce rol ar avea la botez? Asa mult imi place sa organizez evenimente, bani sa fie!![]()
Stiu, la bunicii mei, ei au avut aceiasi pereche de nasi din tata-n fiu. I-au cununat pe bunici, apoi le-au botezat cei doi copii, l-a cununat si pe tata cu mama, m-au botezat si pe mine, la sora mea, deja erau foarte batrani.
21+

beatrice75 spune:
Botezul in sine il putem face, nu-i lucru rau sa crestinezi un copil chiar si in post. Party-ul nu se cuvine sa-l faci. Ai putea pregati un bufet suedez si fiecare sa manance ce vrea.
21+

mirunam spune:
Alexxia, cum nu cred ca esti genul care sa nu vrea sa scoata copilul din casa decat dupa botez, sau sa dea vina pe lipsa botezului pentru colici, ideal ar fi sa il faci cand e vreme frumoasa.
Emanuel e nascut in noiembrie si l-am botezat la sfarsitul lunii februarie dar era foarte cald. Am avut noroc. Pe bebe Iustin vroiam sa il botez in aprilie dar daca nu se poate, in mai e bine oricum. Ideea este ca e mai confortabil pentru parinti (care alearga nu gluma) si pentru copil (care e deja mai maricel) si pentru invitati (care nu trebuie sa infrunte troiene de zapada).
Eu am convingerea ca in fata lui Dumnezeu toti suntem egali indiferent daca suntem sau nu botezati. Din punct de vedere religios pentru mine botezul a fost o trauma, poate si din cauza asta nu ma grabesc.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +

si