Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ratusca

21+

multumesccccc

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

da beatrice, o luptatoare, ca daca prin nastere trece cam orice femeie, prin ce ai trecut tu nu trece oricine si dupa sa fie bine si puternica sa tina o sarcina cu toate complicatiile in aces caz
asa ca eu zic ca ai destula putere sa treci cu bine peste toate starile de rau mai ales pentru BB tau

ratusca felicitari! la tot atatea fara probleme si BB sanatos!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca felicitari!!! Nu numai ca schimi semnatura dar ai ajuns la jumatatea drumului!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ieri aveam tensiunea 9.mereu am avut tensiunea mica,dar 9....uneori asa as mai bea cate o cafeluta, dar apoi tipa hipertiroida

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

fETELE CARE AU ENDOMETRIOZA PE ACEST FORUM, STIU LA CE MA REFER. Dupa nastere, chisturile vor reaparea, nu se moare din ele, dar daca revin, trebuie iar sa te operezi pt a putea ramane gravida, plus ca mai exista si durerile ca la CM, 5-6 luni dupa operatie te baga in menopauza... Asa ca de aceea as fi incercat nastere naturala, pt ca dupa cezariana, nu ai voie sa ramai bortzi un an de zile

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Azi dam de baut pt ca am schimbat semnatura!!! Am facut 20 de saptamani!!!

20+ si ingeras in ceruri

Felicitari

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Am schimbat si noi semnatura! Am mai crescut o saptamana!

Beatrice, sa fii optimista si cu speranta ca Dumnezeu te va ajuta sa fie totul bine cu tine si cu bebele! In ceea ce priveste nasii: daca vrei ca sora ta si sotul iei sa aiba un rol in botezul bebelui vostru o poti pune moasa. Nu stiu daca la voi este traditia asta, insa stiu ca in multe locuri copilul are si moasa si nasa (cu roluri diferite).

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Bea, te inteleg perfect.
si ca sa iti dai sema de ce, priveste aici un istoric:
Endometrioza ce s-a soldat cu o anexectomie dreapta in noiembrie 2007 (prof.Pelinescu Medlife), apoi laparotomie in mai 2009(prof.Marinescu-Giulesti) pentru nodul fibromatos localizat in Douglas si salpingectomie stanga(trompa afectata grav ed endometrioza).
Rezultatul: doar uterul si ovarul stang ramase la purtator.
FIV 1 in oct. 2009 nereusit la Giulesti cu Marinescu+Dascalescu (3 embrioni transferati, din pacate nici unul nu s-a nidat)
FIV 2 REUSIT tot la Giulesti cu Marinescu +Cocei: 2 embrioni de Z3 calitatea A , 8 celule, fara fragmentatii transferati (alti 2 de 8 si 10 celule congelati).

Urmarea.... o vedeti la semnatura...

Moshulik +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dar unde ai facut eco??

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu deja sunt f suparata...la mine eco a durat 14 minute
Msymo, la cine si unde ai facut eco? Mi se pare de domeniu SF o ora si 22 minute. Vreau si eu
Da unde mai gasesc eu loc, ca deja maine am 23s implinite.
Clar la 32s ma duc in alta parte. M-a costat 450 lei, deci bani am dat ca peste tot, dar doar pt 14 minute

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu cred ca e traditie ca nasii de nunta sa fie si cei de botez, nu am auzit asa ceva. Eu ce sa ma fac, ca nu ma marit? Oricum putin m-ar interesa traditiile, eu as pune persoane dragi, buni prieteni sau chiar rude, care sa iubeasca copii.

La Ema avem o super familie ca nasi si au participat atat ei cat si copii (de 14 respectiv 22 de ani la vremea aceea). Era o gramada de lume in jurul copilului , a fost superb. Acum am ales ca nasi o alta familie, prieteni din liceu ai sotului.

Eu m-am ghidat dupa criteriul caracterului. Am vrut sa aiba ca nasi oameni frumosi la suflet si atat. Nu am vrut sa contribuie cu niciun leu la botez, doar cu prezenta si asa voi face si acum.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput