Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
eu nu zic ca ecografiile care dureaza mult nu-s facute profesionist, dar mie si in viena mi-a facut repede, cam 20min, aici tot cam asa si se vedea cat de repede si precis se misca mana doctorului. La Gral m-a tinut aprox o ora si nu a fost in stare sa-mi zica sexul copilului. Eu asta nu inteleg la ecografii. Adica nu esti in stare sa spui sexul copilului, dar ai pretentia sa te cred ca totul este in regula cu copilul.

21+

... depinde ce se urmareste in acea ecografie... la controlul lunar pe care il fac la cabinet la dr.mea dureaza putin ecografia (un fel de veni, vidi, vici)... exceptie a fost cand mi-a facut masuratorile pt transparenta nucala (dublu test) unde i-a luat ceva sa prinda bb in pozitia exacta pt masuratori...

la morfologia fetala care am facut-o la clinica de specialitate in Heidelberg a durat f mult, peste o ora, odata ca se uita pe rand doi medici (medicul de serviciu si apoi cheama si pe seful de sectie pt o parere super avizata) si odata ca se ia fiecare organ si oscior in parte si se analizeaza... plus ca la mine suplimentar au analizat f bine inima la bb intrucat in familia sotului e un caz de clapa a inimii inchisa mai tarziu decat ar fi trebuit (undeva pe la 2 ani)... desi am inteles ulterior ca este o anomalie des intalnita si care se regleaza de la sine...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna dimineata burtici!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco
Beatrice ma bucur ca esti bine si ai scapat de statul in pat.
Miruna este adevarat ca mi-a prins tare bine iesirea de ieri.Chiar simteam nevoia sa schimb locul.

Azi nu voi mai pleca nicaieri, asa ca o sa fiu cu voi pe aici.

pupici la toate burticile

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

lorin merci mult pentru raspuns, atunci inseamna ca in august ar cam trebui sa-mi depun cererea pentru concediu prenatal, eu nasc pe 2 noiemb, dupa ultima eco

Beatrice sigur BB al tau va fi bine pana la nastere si dupa, iar tu vei fi tare si vei trece peste toate, doar esti o luptatoare!

Ratusca cred ca super fain sa stai atata in aer liber
si eu ma mai duc pe la tara dar din pacate pe acolo tot este de munca si chiar daca nu ma pune soacra la nimic parca nu-mi vine sa ma uit la ei cum muncesc si eu sa stau ...
asa ca mai bine ma duc mai rar cand sunt munci pe care chiar nu le pot face eu

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

am fost si eu ieri la morfo:
am 4 pagini de insemnari, unele stiu ce inseamana altele nu
eu am fost multumita de doctor si de timpul pentru masuratori

fetita are 516g deci nu mai este slabuta, ori atunci nu mi-a zis bine doctora ori a mai luat in greutate asa repede
colul 3.7 inchis
placena posterioare, atinge fundul uterin, grad 1
orbite, globi, nas, buze, arii pulmonare, stomac, rinichi, vezica, membre, miscari fetale, arterele - toate normale
s-a insistat mult pe inima, e normal cu istoricul meu, si concluzia, ce se poate vedea acum este ok, mai trebuie sa urmarim, dar pana acum este totul dezvoltat cum trebuie
fetita este mai mare cu o zi

23+

Ma bucur ca totul e bine si nu-ti mai faci griji degeaba
... daca mai tarziu medicii fac erori de masurare undeva la cateva sute de grame, cum ar putea sa nu se insele cand e vorba de zeci de grame?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nsh, cel putin eu asa am avut impresia ca a durat, max juma de ora. Sincer, nu m-am uitat la ceas. In schimb, mi-a dat un dosar de masuratori, tabele, scheme: 10 pagini.

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Nsh, cel putin eu asa am avut impresia ca a durat, max juma de ora. Sincer, nu m-am uitat la ceas. In schimb, mi-a dat un dosar de masuratori, tabele, scheme: 10 pagini.

21+

Stii ca timpul e relativ cand faci ceva care-ti place (in speta sa te uiti in monitor la bb) trece f repede
... dar exista medici si medici, unii mai priceputi decat altii, altii mai putin.... eu sunt f multumita de dr. mea dar nu am putut sa nu remarc ca cei de la clinica universitara sunt incomparabili mai buni si mai siguri pe ei, e si normal, le trec zilnic prin mana sute de cazuri, care de care mai complicate... de aia si trimit medicii gravidele la morfologia fetala acolo...

22+

Mergi la inceput

Alexia, eu luptatoare?Adevarul este ca la operatie, care a fost facuta laparoscop(nu clasica) mi-a fost cumplit de rau. Mamei aproape ca i-a venit rau cand m-a vazut conectata la toate aparatele, am avut nevoie de transfuzie sange, pt ca la un moment dat, aparatul a inceput sa piuie pt ca nu mai percepea pulsul

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Azi dam de baut pt ca am schimbat semnatura!!! Am facut 20 de saptamani!!!

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Ratusca

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ratusca ai ajuns la jumatatea drumului

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput