Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete merci Ioana.Cum ai facut galustele pentru supa de pui? LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
uite reteta de supa de pui cu galuste
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Lali_mete spune:
Ioana,pe asta o stiu,asa fac eu supa "de oameni mari" dar fara albus nu ies tari galustele?
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui happy_uka Ce bebe pozitiv este Andrei ! Raspunsul este mereu "da" ..si ce curatel papa el, baiat mare, ce sa mai ! Carina vroia sa pupe ecranul cand il auzea cum zicea "da", a si scos cateva taste in avantul ei Felicitari mami pentru un asa bebe! C a r i n a Nihil Sine Deo |
multumesc! e el minunea ce imi da putere zi de zi! si nici cu Carina nu-mi e rusine , toti fac ceva deosebit, sau mai concret orice progres al lor ni se pare cel mai deosebit lucru. va pup
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Am ramas cu gura cascata. Asa da bebe. Il pup cu mare drag. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
a primit bucuros, si a trimis si inapoi
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Irina, super baiat ai!!! Cand am vazut linkul cu "Andrei mananca" am zis tare: iar?? Ce curat mananca si ce ascultator e... cred ca ar trebui sa aliniem dovleceii in fatza lui sa ia lectii..si noi mamele in fatza ta...sa luam lectii de gatit Va pup -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
ma faci sa rosesc! nu vreau sa va plictisesc cu filmulete cu el si nici sa ma laud (prea tare), vroiam doar sa va mai distrez putin
raluk, ellenuta
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Ellenuta, baga mami o reteta ca salivez aici! I-am dat azi lui fi-miu cus-cus cu pui..a mancat de s-a rupt in 2..vreo 3 lingurite...tzitzi sa traiasca...tre sa caut o gradinitza pe langa serviciu, sa pot sa fug sa il alimentez -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
dar tie ti-a placut cum a iesit?
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ellenuta
Ingrediente 1 kg carne pui (eu folosesc ciocanele) un ardei gras rosu, mare si carnos 2 rosii mari de gradina o ceapa 3-4 catei de usturoi sare piper cimbru foi de dafin marar si patrunjel verde Mod de preparare Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se blenduiesc bine. Rosiile se curata de coaja si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt. pentru bebelasi renuntati la condimente. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
deja sunt varza! mi-ai facut o pofta, dar azi am facut cartofi la cuptor, asa ca ... poate maine
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Ioana,pe asta o stiu,asa fac eu supa "de oameni mari" dar fara albus nu ies tari galustele? LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
au iesit o idee mai tari dar le-am blenduit impreuna cu legumele si au iesit super bune. a mancat foarte, foarte bine.
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
x_ggg spune:
citat din mesajul lui mamideandrei
dar tie ti-a placut cum a iesit? POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Evident! Ca doar nu era sa las sa se iroseasca!Eu sunt mare fan sosulete, se si vede de altfel.... si as fi sperat sa imi semene
Restul mananca bine (fructe, cereale, iaurt), la legume/carne/oua face figuri de cand a fost bolnav...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
De fapt, daca stau acu bine si ma gandesc el mananca bine ce nu necesita talent in bucatarie (sa pasez 3 fructe acolo sau sa pun niste apa la cerealele alea)..oare sa fie un semn de la el ca ar cam fi cazul sa imi iau o carte de bucate??
Si zau, ca ce gatesc dupa retetele de aici ies super yammy din punctul meu de vedere, chiar si fara sare...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii