Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mimika aha .. am inteles .. pai eu nu il inec in usturoi, iti dai seama. insa .. pun .. se simte la gust. si iese super ostropelul .. nici nu calesc nimic .. e totul fiert . .

mi-ai facut o poftaaaa

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Ellenuta, baga mami o reteta ca salivez aici!

I-am dat azi lui fi-miu cus-cus cu pui..a mancat de s-a rupt in 2..vreo 3 lingurite...tzitzi sa traiasca...tre sa caut o gradinitza pe langa serviciu, sa pot sa fug sa il alimentez

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Ingrediente

1 kg carne pui (eu folosesc ciocanele)
un ardei gras rosu, mare si carnos
2 rosii mari de gradina
o ceapa
3-4 catei de usturoi
sare
piper
cimbru
foi de dafin
marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se blenduiesc bine. Rosiile se curata de coaja si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.

pentru bebelasi renuntati la condimente.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Ellenuta, baga mami o reteta ca salivez aici!

I-am dat azi lui fi-miu cus-cus cu pui..a mancat de s-a rupt in 2..vreo 3 lingurite...tzitzi sa traiasca...tre sa caut o gradinitza pe langa serviciu, sa pot sa fug sa il alimentez

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Ingrediente

1 kg carne pui (eu folosesc ciocanele)
un ardei gras rosu, mare si carnos
2 rosii mari de gradina
o ceapa
3-4 catei de usturoi
sare
piper
cimbru
foi de dafin
marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se blenduiesc bine. Rosiile se curata de coaja si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.

pentru bebelasi renuntati la condimente.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Maine promit ca incerc si pun si poze! Imi ploua in gura...
Si usturoiul si ceapa blenduite, inseamna ca ajung si in burta la motanul cel mic..e voie?? Pana acu eu am scos ceapa de la blenduirea finala (usturoi nu am incercat, recunosc).

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Programul meu de net se termina aici (adica a venit sotz si a pus stapanire pe laptop ) asa ca va salut si va urez noapte linistita si cu cat mai putine treziri.
Va pup

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vai Irina e horror ce povestesti tu acolo. Bine ca este Andreiu bine acum!

monikus imi pare rau ca v-ati chinuit atat de mult la mare. Ma duc mai tarziu sa ma uit la poze..sa am timp sa le savurez. Dar, voi v-ati dus singuri? Fara bunici?

Mely Doamne-Ajuta sa gasiti solutia pentru problemele sotului si-i doresc multa-multa sanatate!

Elle

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Noi tocmai ne-am intors de la dr,l-a masurat si cantarit pe Paul,i-a ascultat plamanii,s-a uitat in gurita,l-a pipait pe ici pe colo,s-a jucat nitel cu el ca avea timp.nu mai era nimeni. A impins-o cu picioarele cand l-a gadilat,i-a luat ochelarii asistentei de la ochi,a ras cu ele si a chicotit. Le-a aratat cat de mult iliubeste pe tati,ca ma strangea pe mine in brate si spunea tot "ta-ta". Ne-a dat reteta pentru fier,o sa il iau mai tarziu,si chamomilla pentru durerile de la dintisori. Ii ies doua maselute,cum credeam primii premolari de jos.A spus ca e foarte bine,are 9.8 kg,77 cm inaltime. L-a asezat in fund,l-a lasat sa se duca in 4 labe,a facut o gramada de chestii pe acolo cu el.Imi place ca nu iarta nici un detaliu de cate ori mergem,imi pune zeci de intrebari,pe unele de mai multe ori.Si are o rabdare fenomenala,explica tot ce intrebi.
Luto posibil sa imi placa filozofia,nu stiu,nu mi-am dat seama .Am cautat putin sa vad cu ce se mananca,sa nu gresesc desi imi amintesc bine orele de filozofie din liceu,unde ma luam la harta cu profa ptr ca nu eram de acord cu filozofii... Ce Platon,ce Aristotel,ascultati aici la Lacramioara .Glumesc acum,mai mult mi-ar fi placut sa studiez psihologia comportamentala. Inca nu este tarziu.
Techila ,pup curiosii frumosi.Parca ii si vad certandu-se cu Techila cu 4 picioare pe mancare .
Irina nici nu vreau sa ma gandesc la ce era in sufetul tau aseara,bine ca s-a terminat cu bine si ca acum pare sa nu isi aminteasca. Noi inca nu am patit nimic cu inecatul,nici cu mancare nici cu apa nici cu obiecte necunoscute,slava Domnului. Saru' mana pentru retetele de ieri.Iar cum manaca Andrei si aproba tot ce zice mami e mortal
Uve pupam pe Sarah sa ii treaca raceala.Apropos de raceala,eu in ianuarie i-am facut un tratament sa zic asa,cu calcarea silicata si calcarea carbonica. Abea acum am ascultat cu atentie ce mi-a spus dr si am realizat ca nu a mai racit de atunci datorita calcarei silicata. Stiti ca spuneam eu ca transpira abundent la ceafa Paul si a facut rosu in gat de doua ori in doua luni,luand de la noi,ca facusem amigdalita. De atunci eu am mai racit o data si Vali de doua ori,Paul deloc. Ii mai dau un flacon in septembrie,pana incepe frigul sa nu raceasca nici la iarna.
Ioana pe Carol sa nu mai pateasca nimic de acum incolo.
Anamaria mami dar ce povestesti tu acolo! Acum pare amuzant,asa,cum povestesti tu,dar ma cam trec fiori cand ma gandesc ca si PAul poate fi asa,daca il mosteneste pe tac-su .eu am facut nazbatii mai tarziu,cand baatul obiectelor in nas era de "bebici".
Iulika pupam burtica si feciorasul frumos care sta la poze cu mami. Ai un copil tare reusit.
Monikus pai dac s-a speriat asta inseamna ca trebuie sa il aduci mai des la malul marii,sa se invete cu sunetul.
Mely te imbratisez cu drag. Ma bucur ca ai gasit un medic bun pentru sotul tau. Ma rog pentru mama ta sa fie bine.
Ellenuta am balit ca bebelusii la ostropelul tau la cuptor . Ma bucur ca sunteti mai bine.

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ce faceti? vorbiti de papa?!?!?

printul meu a papat azi supa de pui cu galuste si pulpa de pui cu legume la cuptor... bun, bun...

cred ca sambata incerc si eu ostropelul Elenei, sa vedem ce zice dragul mamii.

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mama, Lali, ce flacau ai tu acolo! sa va traiasca fata draga si sa fie sanatos!

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

merci Ioana.Cum ai facut galustele pentru supa de pui?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

mai ce toarna aici ,ploua de nu vad in strada.

Mergi la inceput