Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Mamideandrei, Monikus, Meli multe imbratisari si numai sanatate!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
hello girls
cum mai sunt dovleceii cu dintii? anna a dormit binisor azi-noapte, Doamne ajuta .. insa tot roade cu frenezie ce prinde. si .. ptr ca am parat-o .. azi cand am plecat din parc si le-am spus pa copiilor/bonelor/bunicilor .. a facut si ea pa din manuta .. cum ziceam pa, ea dadea din mana ..
mimika dar ce ai maica cu ostropelul????? e foarte ok mai ales la varsta de un an si ceva .. si cu usturoi cu tot. eu evei i-am dat usturoi pe la 9 luni .. stii ce ostropel belea fac la cuptor .. se linge pe botic eva .. si annei ii voi face ostropel, insa, fara sare si piper .. numai legume si pui la cuptor cu sos de rosii si usturoi.
liliaco sa stii ca si eva imi desface dopurile sticlelor ..
irina vai prin ce ati trecut .. bine ca totul e ok .. imi pare rau ca l-au chinuit .. off .. pe eva mea au cusut-o pe viu la buzita .. avea 1 an si a cazut cu gura de o banca .. nici nu vreau sa=mi amintesc. vai ... cum mananca andreiu ... auzi, trimite-l si pe la anna sa-i faca pofta de papica ..
iulika ce pletuta are brucu .. si ce mami frumoasaa!
monikus sper ca nu te-ai suparat pe mine ... eu te-am sunat dupa ce ai sunat tu, insa, imi tot zicea retea ocupata .. imi pare tare rau ca a fost plangacios micutul.
mely sanatate multa mamei tale!! sper ca si sotiorul tau sa fie bine cu spatele!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
x_ggg spune:
Irina, super baiat ai!!!
Cand am vazut linkul cu "Andrei mananca" am zis tare: iar??
Ce curat mananca si ce ascultator e... cred ca ar trebui sa aliniem dovleceii in fatza lui sa ia lectii..si noi mamele in fatza ta...sa luam lectii de gatit
Va pup
Monikus, bine ai revenit, am vizionat pozele de la mare, iar Rares e un mare razacios. Pupam baiatul sa se faca bine.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
monikus spune:
Raluk . Sper ca sunteti mai bine.
Elle nu am de ce sa ma supar. Si eu m-am chinuit pana a sunat telefonul. Lasa ca ne vedem noi aici. si sanatate multa.
Meli tare imi pare rau ca treceti prin clipe grele.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Irina, super baiat ai!!! Cand am vazut linkul cu "Andrei mananca" am zis tare: iar?? Ce curat mananca si ce ascultator e... cred ca ar trebui sa aliniem dovleceii in fatza lui sa ia lectii..si noi mamele in fatza ta...sa luam lectii de gatit Va pup Monikus, bine ai revenit, am vizionat pozele de la mare, iar Rares e un mare razacios. Pupam baiatul sa se faca bine. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Ma bucur sa vad ca si voi sunteti mai bine. Multumesc pt comentarii. Vezi ca am mai pus pt ca se blocase picasa initial. Multi si numai bine si voua.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mimika spune:
Salut! Elle, pe la noi pe aici se face cu usturoi crud si muuuult, sa piste tare la limba, sa simta si oltenii cevaSi daca mie, om mare, nu imi pica intotdeauna bine, as evita sa dau copiilor mei pana la 2 ani macar. Si eu le-am pus cate un catel de usturoi in sosul pentru ficatel, adica o data pe sapatamana, nu ma feresc de usturoi, ba chiar imi place, si e si sanatos
Danuta, ramasesem datoare cu un raspuns legat de mersul la tara. Parerea mea este ca, indiferent cat va este tie si sotului de greu, este minunat pentru fetita sa stea cat mai mult la tara. Baietii mei s-au schimbat radical de cand am venit aici (somn, mancare, culoare) Sunt fericiti cand stau toata ziua afara si cad lati seara la 9.30-10. Cum am ajuns aici si-au scos masa de noapte, se scoala in jur 8 si papa atunci. Socializeaza cu toate animalele, cu toti vecinii. Mai nou, incep sa protesteze cand pleaca musafirii de la noi.Nu are sens sa iti zic cat este de greu pentru mine sau Razvan ca asta depinde de multi factori.Depinde de ajutorul pe care il ai sau nu la B. si la tara, de conditiile de la tara, de atmosfera, de serviciul sotului (in ultimul timp Razvan a fost mai mult plecat din Bucuresti, asa ca..)Insa nimic nu mai conteaza cand ii vad molfaind o rosie culeasa de mana mea sau o piersica din pomul vecinului. Bafta la urmatorul test de sarcina!
mamideandrei, bine ca ati scapat cu bine. offff! si ai mei baga de toate prin gurita. Tot ce nu mi-as fi inchipuit, ieri l-am prins pe Matei lingand butelia
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
mimika spune:
monikus, imi pare bine sa te "vad" si imi pare rau ca tot cu probleme. Pup pe Rares!
hi5
poze cu noi
Ellenuta spune:
mimika aha .. am inteles .. pai eu nu il inec in usturoi, iti dai seama. insa .. pun .. se simte la gust. si iese super ostropelul .. nici nu calesc nimic .. e totul fiert . .
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta mimika aha .. am inteles .. pai eu nu il inec in usturoi, iti dai seama. insa .. pun .. se simte la gust. si iese super ostropelul .. nici nu calesc nimic .. e totul fiert . . |
mi-ai facut o poftaaaa
hi5
poze cu noi
x_ggg spune:
Ellenuta, baga mami o reteta ca salivez aici!
I-am dat azi lui fi-miu cus-cus cu pui..a mancat de s-a rupt in 2..vreo 3 lingurite...tzitzi sa traiasca...tre sa caut o gradinitza pe langa serviciu, sa pot sa fug sa il alimentez
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii