Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 8
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Luto posibil sa imi placa filozofia,nu stiu,nu mi-am dat seama .. |
Pai in opinia mea, numai faptul ca ai emis fraza asta plina de profunzime, te face filozoafa!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati de deranj, am intrat doar sa va spun ca s-a deschis un subiect legat de aducerea in instanta a guvernului pentru reducerea indemizatiei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=1
Cu cat suntem mai multe poate vom reusi, trebuie sa luptam pentru drepturile noastre.
pe toate si sanatori.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Pai in opinia mea, numai faptul ca ai emis fraza asta plina de profunzime, te face filozoafa! C a r i n a Nihil Sine Deo |
Cea mai filozoafa
Iulika29 spune:
Buna seara!
mamideandrei am vazut filmul cu nazdravanul tau si am ras de numa cum vine el dupå lingurita si ce curat papå..Si Bruce vine dupå lingurita dar cand se repede asa se murdareste tot.Oricum, e tare dulce , så stii!
Monikus imi pare rau ca nu a fost tocmai cum va doreati in concediu dar macar v-ati aerisit putin.Chiar ca spuneai ca merge cineva cu voi si veti avea ajutor si acolo parcå, nu?Må duc så bag un ochi la poze.Multa sånåtate!
Fetelor va multumesc pt comentariile de pe picassa.Må faceti så .
Ioanna m-ai convins! Zilele astea ma bag si eu la o supå cu galuste.Multam fain de retetå.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Breaking news, latest news, and current events
Carina are 8 dinti
Este domne si ea simetrica, avea doar 3 bucati jos si era rusine.
De canin nici vorba..da nici nu mor de doru' lui
C a r i n a
Nihil Sine Deo
monikus spune:
Lali ai dreptate, trebuie dus mai des la mare. Pacat ca nu prea avem cum. Oricum face baie in cada mare in fiecare seara si cu dusul asa ca se va obisnui. De fapt, a doua zi deja nu mai plangea. O sa fie mai bine data viitoare.
Liliac, Iulik am fost si cu socrii si cu mama si cu sora mea dar noi am dormit cu el si cea mai mare parte din timp am stat noi cu el pt ca vroia la noi in brate. De fapt, daca v-ati uitat la poze ati si vazaut ca eram multi. Oricum a fost greu dar frumos. Nu imi pare rau ca am mers. Daca ati fi vazut fatuca lui cand a vazut ditamai piscina a fost de neuitat. Si apoi noi stiam ca va fi greu dar asta e. De abia astept sa mai iesim din cotidian. Va .
O seara placuta.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
citat din mesajul lui happy_uka Breaking news, latest news, and current events Carina are 8 dinti Este domne si ea simetrica, avea doar 3 bucati jos si era rusine. De canin nici vorba..da nici nu mor de doru' lui C a r i n a Nihil Sine Deo |
Felicitari. Pupam dintoasa.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Breaking news, latest news, and current events Carina are 8 dinti Este domne si ea simetrica, avea doar 3 bucati jos si era rusine. De canin nici vorba..da nici nu mor de doru' lui C a r i n a Nihil Sine Deo |
uuuuu
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii
Lali_mete spune:
Felicitari Carinuta .De acum redevine fata de gasca pe care o stim noi
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
liliac1 spune:
Asa mai da!!!
De-acum va pregatiti sa asteptati maselele. Dup-aia poate si fata sa pape un ciupaciups
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri