Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
luna o frectie la picior de lemn metroclopramidul, in cazul meu vb
mi a pus azi in perfuzie si dupa perfuzie nu mai nimeream baia sa vomit
ca s a mirat si asistenta
si cand am ajuns acasa m am mai tipat o data la papuci
iar acum ma chinui sa ma sar din nou din pat sa fug la chiuveta

monika_bt spune:
mirela, ce ti-a spus de cetoni in urina...ca mi-a iesit si mie...e grav??
bine ai venit, lori, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt mirela, ce ti-a spus de cetoni in urina...ca mi-a iesit si mie...e grav?? bine ai venit, lori, sarcina usoara si un bebe sanatos! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. |
au aparut lamine din cauza deshidratarii si a starilor de voma
disgravidia care ma chinuie de mai bine de o luna
du te la medic si vezi ce ti spune
cica sunt compusi toxici de metabolizare
LunaNoua spune:
Mirela, imi pare tare rau
Mie mi-a trecut foarte bine dupa ce mi-au facut perfuzii cu metroclopramid, scobutil (parca si no-spa, dar nu mai stiu sigur)si ceva vitamine. Dar metroclopramidul si scobutilul sunt cu efect antigreata si antispastic (se inmoaie stomacul si nu mai are reflexul de a scoate afara tot) Dupa ce am iesit din spital, faceam metroclopramid injectabil, cam la 2 saptmani, cate 3-4 zile .. nu imi mai amintesc exact.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
monika_bt spune:
adica mananc ceva toxic sau am ceva toxic in organism?? interesant, ptr ca am un stil de viata f ordonat si sanatos. Greturi nu am, de mancat mananc...de slabit nu am slabit...Pana joia viitoare cand merg la medic, innebunesc!
Multumesc de raspuns!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
bebelusi spune:
Mirela mai asteapta un pic ca va trece repede, vei vedea
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt adica mananc ceva toxic sau am ceva toxic in organism?? interesant, ptr ca am un stil de viata f ordonat si sanatos. Greturi nu am, de mancat mananc...de slabit nu am slabit...Pana joia viitoare cand merg la medic, innebunesc! Multumesc de raspuns! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. |
cica e lipsa de carbohidrati
monika_bt spune:
aha..carbohidrati...am inteles. Da, e f posibil. Vedeti, fetelor, ca nici viata prea sanatoasa nu e buna?! Intr-adevar ca nu prea mananc carbohidrati, nu-mi prea plac...dar o sa mananc de acu ptr bebe.
tensiunea mea e la fel de mica 10 cu 6...cand am fost la medicul de familie eram super obosita si mi-a luat tensiunea si aveam 11 cu 7, cu puls de 94...
bebelu86 spune:
ce fac fetele?
am aparut si eu prin zona![]()
Raluca va 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
monika cetonii(sunt compusi ai metabolismului) in urina apar de la faptul k nu prea mananci, din cate am citit si mie mi-au iesit si mi-a spus si doctorita k nu e nimic grav. Si avand in vedere k ii elemini e f bine.
Recomandarea doctoritei mele(cand i-am zis k nu prea pot manca) sa incerc sa mananc putin si des. Nu te mai stresa k nu faci la bebe

Laura
13+