Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor eu ma tirez prin Saturn...ca mi-e o pofta de gogosi..

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

bebelu spuneai ca te-ai ingrasat ca nu prea se vede. sa stii ca te invidiez ca tu nu vei ramane cu kg. pe cand eu....mi-e si rusine sa postez vreo poza cu mine ca zici ca sunt in luna a 4 a si nu am incheiat nici macar luna a 2a. oricum stai linistita k maine -poimaine o sa ai o burtik super si o sa ne spui ca nu mai stii cum sa stai din cauza ei

fetele vroiam sa stiu si eu daca fac eco la 2 saptamani ii fac rau lui bebe k ma bate gandul sa ma duc la eco si al meu spune k prea des nu-i bine, voi ce spuneti?

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 7+
momente din viata

bb

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Azi e-a doua oara cind pierd mesajul inainte de a-l trimite!!! Adica l-am trimis, dar mi-a zis ca e eroare, ca password incorect! L-am batut de doua ori, incorect! A treia, oara, bun! Nu stiu ce naibii are.

MONIKA, repeta analiza la urina, miine ai raspunsul. Ca ziceai ca recipientul nu era sterilizat, glicemia f buna, de mincat maninci... ceva nu da.

MIRELA,curaj! Eu la prima sarcina am vomitat cu super stari de rau si greata nonstop pina la 20 de saptamini. Credeam ca nu-mi mai trece! O sa rizi, dar bunica a zis ca mi-e greata pina misca... ei bine, pe la 15 saptamini imi lipeam boxele de burta cu Cargo sau Vama Veche la maximum, doar s-o speria si misca! A miscat, e drept (prostu` nu stia ca bebe misca deja, probabil ca de la muzica s-a miscat mai tare de l-am simtit). Dar greturile n-au plecat. Sa mor! In 5 luni aveam 44 de kile si nici urma de burta. Apoi... a fost mult mai bine. E drept, de vomitat am vomitat toate cele 9 luni, dar dupa 5 luni puteam minca si carne, puteam merge, greturi diminuate...
Acum, sunt la fel, dar ma incurajez ca tie ti-e mai rau, ca ai doi! Am o greta de mor! Apa? Pacura! Stii ce merge uneori? cartoful copt la cuptor, racit bine si cu multa sare. Ai incercat? Hai, forta, cine o sa aiba doi copii?

Va pup,
Gabi, Ioana si bebelush de 10s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

se vede k am pus pe mine kg..dar nu se vede burtica..
sa speram ca se va vedea in curand.
in legatura cu eco si eu am facut cam la 2 sapt eco si nu s-a intamplat nimic. iar in primele sapt m-am dus in fiecare sapt. de 3 ori. si totu a fost ok.
dc simti nevoia sa te duci la eco la 2 sapt (ca mine), du-te

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A, si da, Ioana e fan Cargo si Vama Veche... La ea n-a mers niciodata cu cintecele de copii. Asta urla toata ziua Cargo (ca se zice ca nu aud copiii in burta: eu ascultam cu ea in burta muzica asta si iata, le viseaza. Dupa ce am nascut, am ascultat Chilian, Ada Milea, niciodata ce ascultasem cind eram gravida. A auzit prima oara Vama Veche pe la 3 ani, la un concert in Vama si-a ramas nemiscata. Deci au memorie din burta. Hai, ca-s off.

Eu n-as face ecogafii asa des, dar am o prietena care a pierdut o sarcina si la a doua, a hotarit, ca o superstitie, sa-si faca eco in fiecare saptamina (barbatu-sau era medic radiolog si avea un ecograf vechi acasa). Si-a facut in fiecare saptamina. Bebe e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutare burticute,nu am mai scris de foarte mult timp dar va urmaresc mereu Felicitari pt evolutii si pt toate vestile bune cu care ati veni,,,,,va scriu azi pt ca e prima oara cand nu am mers la munca si nu am facut nimic azi, ma simt ingrozitor de vreo 3 zile ma omara spatele si capul dar azi a fost mai rau ca niciodata am dureri mari de spate si de cap,aici nu gasesc nospa si singurul medicament care il pot lua e paracetamol care oricum nu isi face efectul,ma puteti ajuta si pe mine cu niste retete naturiste dak stiti,am incercat cu apa calda si spatele(rinichi)ma lasa dar pe moment dar in schimb capul ma omara

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Tot eu,am uitat sa schimb semnatura

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

beby.imi pare rau pentru tine ca ai durerile alea..si eu ma chinui cu spatele destul de rau
am o prietena care ia efferalgan eferfescent in timpul sarcinii..dr i-a recomanda..e singurul cu care ii trece durerea
poate gasesti sa iei ..dar sa intrebi dr inainte de a lua orice medicament

sper sa iti treaca

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, mi-a crescut o burtaaaaa, nu-mi vine sa cred! La prima sarcina tarziu a inceput sa se vada. Acumn am un kg in minus fata de cum am inceput sarcina, dar o burta imensa.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asteptam poze cu burtica numeioana, nu ne amagi doar cu vorbe.

Irina ~ 14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput