Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
shubulina spune:
Beby,incearca infuzie cu sare.Sau ceai de musetel in care pui sare,tot infuzie.
Si eu ma lupt cu durerile de cap.
10+
Ana
Doloress spune:
Babycry imi pare rau ca ai dureri, stiu cum e sa nu gasesti nici un fel de pastile, asa e si aici. Nici nu prea sunt fan medicamente, insa la limita as lua si eu. SI pe mine ma chinuie deja spatele, mai ales ca inca mai iau copilul in brate destul de des si e marisor, la 12 kg.
Gabi ce-am mai ras al faza cu boxele lipite de burta!
Da, isi aduc aminte foarte bine ce-au auzit in burtica. Va recomand cartea Bebe est une personne de Bernard Martino, acolo sunt tot felul de demonstratii interesante referitoare la viata intra-uterina.
In legatura cu ecografia, din ce-am citit, nu sunt studii care sa demonstreze ca ar afecta bebele, insa sunt studii in laborator care demonstreaza ca afecteaza celule si tesuturi. Aici nici sa te rogi si nu-ti fac mai mult de 2 pe sarcina daca totul merge bine. Hai, o a treia la sfarsit cu mari rugaminti
Chiar daca platesti, la particulari, iti trebuie trimitere de la medic si medicul nu-ti da pur si simplu.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
mai intru si eu din cand in cand
am papt toata ziua de am spart
si am o durere de spate de ma termina.
ma dor oasle bazinului de imi vine sa plang.
nici nu stiu cum sa stau.
voi ce faceti? cum va mai simtiti?
e cam liniste pe aici
Raluca va 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali bebelu spuneai ca te-ai ingrasat ca nu prea se vede. sa stii ca te invidiez ca tu nu vei ramane cu kg. pe cand eu....mi-e si rusine sa postez vreo poza cu mine ca zici ca sunt in luna a 4 a si nu am incheiat nici macar luna a 2a. oricum stai linistita k maine -poimaine o sa ai o burtik super si o sa ne spui ca nu mai stii cum sa stai din cauza ei fetele vroiam sa stiu si eu daca fac eco la 2 saptamani ii fac rau lui bebe k ma bate gandul sa ma duc la eco si al meu spune k prea des nu-i bine, voi ce spuneti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 7+ ![]() momente din viata ![]() bb Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
alinush la prima sarcina am facut eco tot la 2 sapt, maxim 3 si am o printesa perfecta si sanatoasa.
acum sunt in sapt 7 si am facut 2 eco pana acum...
eu una nu cred ca are ce sa dauneze.
mai tare dauneaza stresul si nelinistea mamicii.
mamica fericita de
2+ si
7 s

maine suntem in Antalya!! yupiii
shubulina spune:
Mie mi-e cam greata 
Am mancat si eu mult,dar salate si fructe,poate d-aia sunt balonata n halu asta.
Da ce greata am...
Restu va uitati la emisiunea cu babalau de Botezatu?
10+
Ana
bb_yasmi spune:
shubulina e acum la TV??
mamica fericita de
2+ si
7 s

maine suntem in Antalya!! yupiii
bebelu86 spune:
si eu ma uit..
am ras de am zis k nu e adevarat 

imi pare rau ca nu te simti bine. 
eu am bagat de toate, amestecate, cum mi-a venit pofta..
Raluca va 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
eu sunt pe aici..urmaresc in liniste..am o durere urata din cauza hemoroizilor..care mi-ai iesit de aseara si s-au agravat
si chiar scapasem de prob constipatiei..nu stiu de la ce
dar e foarte nasol sa te doara in..partea aia 

azi am lenevit de mama focului de cauza maselelor..maine o sa ma vaiet la birou de dureri de la statu pe scaun
e frumoasa..viata
stiti vb aia? ''toate bubile rele..toate in fundu babii mele''
io sunt 
Simo
14+
shubulina spune:
Da,am dat si eu tarziu,cred ca e pe terminate.
Da ce terminate-s unele din alea
10+
Ana