Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu nu am fost asa pana acum..nu aveam stare inainte, chiar daca stateam acasa trebuia sa fac ceva..acu nu am putut
bine ca mai am 2 sapt si vine concediul

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Bine ai venit printre noi lori, sa ai o sarcina usoara si la termen.
Shines sa ma vezi pe mine cat de somnoroasa sunt azi si irascibila si a trebuit sa merg si la servici. Imi venea sa sunt si sa spun k nu pot veni k mi-e rau. m-as baga la somn chiar acum daca as putea..

Laura

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Bine ai venit printre noi lori, sa ai o sarcina usoara si la termen.
Shines sa ma vezi pe mine cat de somnoroasa sunt azi si irascibila si a trebuit sa merg si la servici. Imi venea sa sunt si sa spun k nu pot veni k mi-e rau. m-as baga la somn chiar acum daca as putea..

Laura

12+

te cred si eu daca mergeam iar tipam toata ziua pe acolo

Simo 14+

Mergi la inceput

bebelu butica mea e la fel de mare k si a ta, adik mai deloc. Eu initial am zis k e de la faptulul k tind sa fiu constipata(asa patea si inainte de bebe), dar nu e un pic de burtica acolo. Si cand o creste mare...
Ce de burtici frumoasa avem la noi in odisee.

Laura

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich ce bine imi pare ca ai venit aici! Felicitari pentru buburuza! Eu zic ca tot buburuza ramane, la ce greturi tot ai avut.

Mirela si fetele care mai au greturi, imi pare rau pentrui voi. SI eu mai contracarez ori cu o gustare ceva ori cu apa si-mi trece din fericire cand ma mai apuca. Insa sunt destul de rare episoadele.

Felix bine ai venit, si eu am DPN pe 15 februarie si 8 saptamani.

Shines imi pare rau de masele, stiu ca e o durere imposibila. Eu am tor mers la dentitst si vad ca sunt OK. Ma duc si saptamana viitoare, examen si curatat, am neglijat vreo 2 ani si n-a fost bine, asa ca m-am hotarat sa ma duc regulat. Chiar, nici gingiile nu-mi mai sangereaza, numai la inceput putin, acum vad ca m-au lasat.

Adita asa e, din pacate nici o analiza din lume nu poate garanta 100% ca e va fi totul OK. Dar eu zic ca la 26 de ani n-ai de ce sa-ti faci griji, probabilitatea e foarte mica. Eu una refuz sa ma gandesc la ceva rau, asa fac mereu si de obicei imi iese cum vreau.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gata, am vazut si eu poze, s-au adunat ceva! Sunteti toate niste frumoase si niste deosebite, si taticii la fel, copilasii niste scumpi! Imi plac burticutele mici si rotunjoare! A mea e imensa, dar e si multa grasime acolo, asa ca.... sa nu va doriti burta prea mare, cum le aveti voi e OK, e numai bebica fara nici un fel de alt adaos.

Fetelor v-ati gandit la nume? Noi ne framantam inainte de a ramane gravida. Mie imi plac doua de fetita tare si "famelia" mi-a sarit in cap, nimanui nu-i plac : Anais si Lara.
La baieti n-am nici o ideea, cat de mica, nu-mi place nimic. As vrea ceva si romanesc dar si usor de pronuntat pentru cei de aici, ca aici o sa traiasca copilul pana la urma. Si asa are un nume de familie pocit in toate felurile de cei de aici, macar numele mic sa fie OK.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

neatza buritici

Eu am mesterit aseara la un lot de sapun. Am pus o gramada de bunatati prin el ... un kilogram jumate de uleiuri scumpe .. si ... o clipa de neatentie .. si .. l-am stricat cu totul :( Am aruncat pe apa sambetei bunatate de uleiuri :( Asta e ... avea cineva la semnatura ca ... greseala se numeste experienta, nu ?

Ca sa nu ma culc cu sentimentul de vina, am stat pana la 5 dimineata si am preparat o crema solida. La asta am avut succes MAXIM Am turnat-o in forme rotunde de prajiturele, am asezonat-o cu uleiuri volatile si .... rezultatul este un rotocol de crema solida aromata si cremuicioasa Este solida la temperatura camerei, dar la caldura corpului se topeste nitel, numai bine cat sa poata fi intinsa frumos pe piele. Se poate masa pielea direct cu ea, sau se poate unge intai mainile, pentru ca apoi sa fie intinsa pe corp. Acum ii fac poze si le pun imediat pe blog

Mirela, tu ai incercat metroclopramid ? De ce stai asa cu raul maxim ? Nu este prea bine Asa am fost si eu la prima sarcina, si am ajuns la perfuzii in stare grava din cauza deshidratarii.

Lori, bine ai venit. Sarcina usoara alaturi de noi

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Referitor la nume..cand mi-a zis dr ca e baiat m-a sin in trebat cum il cheama..am zis din start fara sa clipesc 'Eduard' ..mi-a scris si pe raportul de la eco..sex masculin(eduard)
am mai povestit faza cu eduard cateva capitole inainte..am ramas cu acest nume in minte de cand eram gravida cu fata
pentru al doilea nume il las pe sot sa aleaga..eu am vrut adrian ca pe el..el nu vrea
sper doar sa nu ii puna vreun nume al vreunui fotbalist de la universitatea craiova :))) e un oltean inrait

Simo 14+

Mergi la inceput

Shines si mie imi place numele de Eduard si in cazul in care e baietel noi avem un nume deja. In caz k e fetita ne mai gandim.

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Mirela, imi oare rau sa aud ca iti e asa rau, cate saptamani ai ca nu ai scris la semnatura? Mie vad ca mi-au mai trecut raurile pe la saptamana 12, asa am fost si eu ca si tine. te pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

11s avem
am fost azi ungent la medic
dupa ce i am dat un sms in care m am vaicarit toata
ca am slabit 10 kg, ca am corpi cetonici in urina
m a chemat repede
bebeii sunt ok, 4,5 cm de caciula
se misca si fac balet
m am ales cu o perfuzie
si multa morala de la el si de la al meu care ii tinea isonul