Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela, imi oare rau sa aud ca iti e asa rau, cate saptamani ai ca nu ai scris la semnatura? Mie vad ca mi-au mai trecut raurile pe la saptamana 12, asa am fost si eu ca si tine. te pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

burticile si mamicile.
Si scuze pt inactivitate,dar nu prea am avut chef.
Simona,mie mi-a zis dentistul meu sa ne vedem dupa ce trec de primul trimestru.Cred ca ar fi bine sa te duci totusi.
Felix parca zicea ceva de camomille.Camomille sunt galbenele,e prima oara cand aud ca-s bune (si) pt masele.Cine stie...

10+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu am plecat la drum cu gandul sa nu fac dublu sau triplutest, pt ca n-am incredere intr-o statistica. M-am dus la dr. Ionel cu teama ca o sa ma indrume sa-l fac si daca mi-ar fi spus asta l-as fi ascultat, normal. Parerea lui a fost ca nu e necesar la varsta mea (28) si cu un copil sanatos acasa, fara probleme de boli in familie... Mi-a explicat asta fara sa-l intreb eu ceva.

As dori si eu parola de la picassa, va rog!

Azi facem 16 saptamani si citeam aseara pe net ca bebe are deja 15 cm. Greata insa n-a trecut si tare mi-e teama c-o sa ma tina mai mult decat data trecuta. Parca am inceput s-o simt pe bebelina, dar f. slabe sunt miscarile. Cica bebeii sunt acum lungi, dar fff slabi, n-au grasime deloc sub piele, abia acum incep sa depuna incet-incet.

Ne-am hotarat, in sfarsit, sa mergem la mare. Adica eram hotarati dar nu stiam unde si cand. Pana la urma vom pleca la Jupiter cu niste prieteni, in august.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ioana deci pana la urma nu faci nici bitestul nici triplu ?? f tare

si noi mergem la mare in august ...multe saptamani inainte

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Deci buburuze sunteti, da? Buuun, sunt si eu o viitoare mamica de buburuza, chiar buburuza daca nu-i creste si cuc intre timp.

Sunt deja mamica fericita si mandra de baietel nazdravan de 2 ani si o luna si-s foarte fericita sa gasesc pe listuta voastra mamici colege de odisee cu mine, va pup Doloress, Lcazangiu, Ache !

DPN-ul meu e 15.01.2011, despre UM pot sa zic asa, orientativ 11.04.2010

Va pup burticutelor si va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari pt bb2, tiza mea bine ai revenit:)
Eu acum am revenit pe meleagurile Pitestiului, sunt bine, doar cu somnolenta si moleseala ...cred ca tot putzulica va fi, caci asa sarcina am avut si la David...oricum sanatos sa fie nu-i asa?:)
Luni imi iau si eu rezultatele de la analize, sper sa iasa ok.
Apropo de dentist, cand eram in 6 luni am experimentat pe viu (fara anestezie) prima extractie de nervi(4 de la o masea), imi curgea asa cate o lacrima de durere, dentistul care este si prieten cu noi i-a zis sotului "o sa nasca normal, fara probleme, e rezistenta" si culmea ca nu am putut, bine nu a fost David "angajat" cum trebuie

Ma duc sa trag un pui de somn!

Lori mami de David-Andrei(24.06.2008)si +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vai, Lori ce sentiment calduros mi-ai dat in inima!! Stii ca tu ai fost cea care mi-a urat prima bun venit pe odiseea bebelacilor de mai-iunie 2008? Mmmm...feels like home Nani placut!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

lori..felicitari,sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos

mai fetelor, eu nu ma pot da jos din pat
am lenevit toata ziua, e 4 si eu tot in izmene stau..abia m-am trezit acu jumatate de ora, nu puteam deschide ochii
ma duc sa spal macar vasele,nu am facut nimic, nu imi sta in fire.. am fost de o leneee

Simo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shines sa stii ca si mie mi se intampla in ultimul timp

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

lori bine ai venit si felicitari pt bebe

Angie+10

Mergi la inceput