Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
in Brasov...vine furtuna...
baietii au adormit...si eu ma pregatesc de mers catre patuc...imediat!!!
va multumesc fetelor...dar la camin nu e voie sa duci mancare gatita...acolo duci doar cumparat...ambalat...asta e regula... Sa nu cumva sa se intoxice cineva..ca sunt responsabili de copii, batrani...oamweni...nu conteaza unde duc...
In fine...o sa vad eu pana la urma cum o sa fac...
Pentru ca vreau neaparat sa fac eu...eu cu mainile mele..nu ar avea nici un farmec....as simti ca nu fac nimic pentru Darius daca doar m-as duce si as cumpara cateva cornuri, prajituri sau mai stiu eu ce...
Mummy ma bucur sa aflu vesti asa de bune despre Vlad!
Katy ma bucur ca esti mai bine!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
A_driana - eu nu am stiut chestia asta cu branzica calcica Am notat si eu retetele , multumesc.
Mie mi-a dat medicul pediatru sa-i fac lui Stefanut hemoleucograma completa si astazi am luat rezultatul,am fost la dr sa vada rezultatul,concluzia : anemie,nu mare dar este ( zice el ) si lipsa de fier.Si mi-a zis sa-i dau cate 10 picaturi de fier pe zi timp de....3 luni .Oare nu-i totusi cam mult ?Zic si eu,nu stiu....
Ne-au venit si rezultatele de la radiografia mea si testul pe care l-a facut Razvan si suntem ok amandoi,noi nu avem microbul,am scapat de TBC..Acum doar tati sa se faca bine si sa vina acasa ...astazi ar fi trebuit sa intre tati in concediu ......si el este in spital
Merg la culcare ca sunt franta ,noapte buna fetelor
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Katyuscha21 spune:
salutare din nou
am venit si eu cu ceva vesti bune astazi pana la ora 2 la mine nu am avut sangerari deloc cred ca isi face antibioticul afectul si cred ca ,chiar a fost vorba de o infectie
sper sa nu ma bucur doar pt scurta durata si sa imi treaca de tot problema mai am dureri de burta si de spate dar or trece si astea cu timpul
deci in momentul de fata sunt ft fericita si de acum trebuie sa astept pana pe 4 august sa imi zica rezultatele si pana atunci nu aam sa ma ating de sot vreau sa astept sa vedem ce rezultate am gata acum ca mam laudat ma duc la treburi
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
'neata
vreti o buna????? O dau eu azi!!
Katy ma bucur foarte tare pt tine...si ca ai scapat de sangerare..si ca imediat ai dezlegare la
Allexa ma bucur ca voi ati scapat de microbul TBC...sper sa scape si sotul foarte curand. Sanatate multa!!!
La Brasov e vreme urata...cred ca azi stam in casa...
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
A_driana spune:
'neataaa
alexa stii cum am aflat eu de branza asta calcica...ii spuneam la o mamica in parc (are un baietel de varsta alor nostrii) ca se poate face branza cu tablete de calciu, si ea (ii asistenta la spitalul de copii) imi spune ca a citit despre chestia asta si nu tocmai lucruri bune, ca prea mult calciu dauneaza copilului...eu am ramas mirata , am venit acasa si am gugalit evident, si intr-adevar asa este...eu decat sa risc sa se intample ceva, mai bine nu-i dau.....acuma tu faci cum crezi...dar poti sa faci tu sau s-o cumperi...se poate face si cu picaturi de lamaie, dar am inteles ca nu-i asa buna ca asta cu iaurt sau smantana...
multa sanatate sotului si ma bucur ca voi nu aveti microbul
despre fier....si David ii putin anemic, de la 2 luni ii dadeam 7 pic/zi de fier, si de vreo 2-3 sapt ii dau 15 pic/zi fier, timp de nu stiu cate luni, dar am 2 sticle de ferrum hausmann
katy ma bucur ca te simti mai bine
camy te descurci tu cumva...
am facut branzica si a iesit f buna, pufoasa...David s-a lins pe bot...i-am facut branzica cu piersica....i-a placut mult....singurul inconvenient ii ca iese destul de putin...diseara fac iaurtul, va spun cum a iesit...
va pupilesc
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
'Neata fetelor!
Cand sa va scriu si eu a inceput Sophia sa faca galagie mare. Incerc sa o readorm si sa revin- daca nu adorm eu inaintea ei...
My_Lady0091 spune:
LMA:DANIEL MATEI....pupam lorelixul
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
vaaaaaaaai ce caldura...innebunesc ...de 15 minute am facut dus si deja iar is lipicioasa...
roxy cand eram sub dus mi-am amintit ca m-ai intrebat ce mai papa david ...de cand am venit din spital nu prea am mai inaintat cu diversificarea, mi-a fost frica, jur ca am ramas cu trauma de la cirese ....i-am dat doar de sapt trecuta cereale cu gluten, galbenus de ou, si ieri branzica, si maine probabil iaurt...atat....dar am in plan sa-i introduc ceva legume noi, conopida, brocoli,mazare...si banana, caise...
i-a placut mult branzica cu piersica, dar am observat ca-l constipa...prin urmare branzica doar 1 data pe sapt...in rest carnita, galbenus si iaurt...
raport complet?
al tau brunetel ce mai zice/face ?
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
gata....in sfarsit ne-am hotarat unde plecam...am facut si rezervare. Plcam in Bulgaria www.bulgaria-hotels.com/en/hotel_info/357h-orhidea_boutique_spa_hotel-golden_sands.html" target="_blank">aici
ma duc si eu prima data in viata la spa...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE