Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Katy sper sa te trezesti dimineata asa cum iti doresti tu

A_driana merci mult..o sa incerc si eu...saptamana viitoare, ca acum am...

Dupa ce se trezeste Flavius ii dau fructe si apoi afara cu noi...e asa fain....

si..saptamana asta, mai exact joi, pe 15 iulie... e ziua lui Darius...sau ar fi fost...ca ar fi implinit 2 anisori...
vreau sa ma pregatesc..o sa fac o prajitura cu visine si sa dau in parc copiilor de pomana...
oare parintii lor o sa fie de acord sa manance de la mine??????? O sa fac din oua de casa..lapte..totul proaspat..sper sa ii lase....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata si de la noi
prezenti pe forum!
am terminat de facut un tort f fain, sper sa reusesc pe mai incolo sa pun poza pe net. Va invit si pe voi!
Camy, nu vreau sa te supar, dar te-ai gandit poate sa duci mai bine la casa de copii prajitura? Cred ca ei s-ar bucura mai mult de ea, si nici nu s-ar uita poate nimeni mai ciudat, ca tu le dai praji. Poate ca ii v-a deranja intr-adevar pe unii parinti, si ar fi tare pacat, cand de fapt tu vrei numai bine. Tin pumnii sa iasa bine!
Busy: si tie tin pumnii pentru azi, sper sa fie totul bine cu analizele! Ma gandesc mult la voi, de multe ori si subconstientul ajuta!
Katy: felicitari pentru cercelusi, sa vedem pozici ! E fetita, deci te rog, prima ei parada a modei!
Noi am fost tot pe afara in weekend, am facut colaci secuiesti cu cumnata, tare frumos a fost. Iar jr a fost aproape tot timpul in apa si in funduletul gol pe afara, tare mult ii place. Daca ramane asa il dam mai incolo la inot.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camy si eu sunt deacord cu sun,du praji la o casa de copii..ei sigur s-ar bucura mai mult

LMA Filip de sunshine2009

LMA Lillyka

....sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viatza la adevarata sa valoare!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hello

Am fost la control:
Evaluarea neuro-psihica - 10 luni
EEG - normal

Trebuie sa mai facem sambata un EEG de 12 ore pentru a-l evalua si cand face spasmul respectiv, dar se pare ca e doar o fitza de-a lui

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy vai ce ma bucur.......of fitzosul lu' mama....ce bine ca nu-i nimic grav....dai o praji pt asta?
camy cred si eu ca ii buna ideea lui sun, poate chiar nu le-ar placea parintilor gestul tau, chiar daca nu are nimic rau in el...si atunci tu ai fi cea ranita......la o casa de copii s-ar bucura mai mult copii sau chiar copii de pe strada........zic si eu....sper sa nu te superi...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

A_driana, praji nu dau... ca n-am talent... daca vreti, dau un suc de vara racoritor:
- suc de mere - 1 pahar
- frunze de menta pisate si 1/2 de lime stoarsa
- miere dupa gust
- gheata pisata

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Busymummy ma bucur din Suflet.Doamne doamne are grija de voi.stai linistita si pupa fitosul mic.

Camy au dreptate fetele ca la un camin de copii e cel mai bine.o sa se bucure tare piticii, mult mai tare decat cei din parc, crede-ma.

Adriana ce face David? ce mai papati?

Sunshine, ce fain ca pustiulica a stat in apa dezbracat, la noi ince nu se poate ca nu e asa cald,

My Lady felicitari pt nota buna buna, te asteptam cu cinste.pupam Beca frumusica si pe mami a ei.

Laura

Fetelor < piciul meu are pe pielea capului niste cojite galbene, si pediatra mi-a zis sa il dau cu vaselina salicilica preparata la farmacie.da oare uleiul de masline nu e bun?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady: multumim frumos de urari!
Busymummy:Felicitari pentru junior si pentru vestile bune!!!!!! Foarte buna limonada, ma pragatesc sa fac si eu.
Roxy: cu ulei de masline l-am dat si noi pe jr, prima oara dus apoi tamponat cu ceai negru si dat apoi cu ulei de masline. Sa aiba puiutul unghiile scurte, sa nu se poate zgaria daca cumva il mananca, si sa eviti pe cat posibil transpiratia (oare cum pe vremea asta?)ca de la ea il mananca si mai tare. Daca cumva se intinde si pe alte parti ale corpului poate sa fie un semn de neurodermita, atunci trebuie vorbit cu doctorul. Dar in mod normal nu e, dispare dupa primul an la cei mai multi.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare
am venit si eu pe aici un pic cat andre se uita la tv si elisa somnic
bai fetelor ma plans copila asta a mea asta noapte de ma terminat din cauza gingiilor
la mine
sunt un pic mai vioaie astazi incepe sa se vada ceva schimbari nu mai am asa mari sangerari si destul de putin dar in schimb inca ma doare burta si spatele sa vedem cum o sa fie zilele astea sper sa se remedieze si durerile
cam asta am vrut sa zic pt moment
ma duc sa fac cate ceva prin casa cat sunt linistita ca imediat incepe concertul

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna gagicile mele maritate si cu bebeii
tocmai ce am aterizat din parc....
cu bebe somnoros si mofturos..care culmea a fost cuminte astazi...
busydoc..ma bucur ca e ok bebe mic si scump....un pupic pe botic penrtru el...
eu sunt franta...
va tzucccccccc dulcic....si ma indrept spre patul semiconjugal...ca sotzul e la munca...iar..din nou..si inca odata..pentru patrie!traiasca!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput