Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Nu am mai plecat nicaieri azi, pentru ca nu am reusit sa ma trezesc suficient de devreme. Am lucrat insa prin casa, Diana m-a solicitat mai mult ca de obicei, am filmat-o pe Dolo care e din ce in ce mai www.flickr.com/photos/11882381@N02/4780696917/" target="_blank">plimbareata , iar spre seara am facut spaghete, ca pofteam demult la ele.

Lady, cred ca restul fetelor sunt fie plecate in vacanta, fie prea ocupate ca sa scrie. Noi le asteptam cu drag cu vesti

Camy, sunt curioasa, cat au cerut pe noapte in Grecia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Vlad Stefan de busymummy
LMA Justin Damian de Romanitza_31

....sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti..si parintii pe langa voi!

lauriciu..imi vine sa plang...ce frumos "merge" ea...lipishtocul meu nu vrea decat in picioare..sa paseasca..de-a busilea..deloc

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna, fetele... iertare ca nu am mai scris de cateva zile, dar am fost plecati din Buc, sa treaca timpul mai repede... maine mergem la neurolog
Am citit un pic din urma... si mie mi-a zis toata lumea NU DANONE! Si nici nu am dat la baieti, doar in iarna i-am dat niste Actimel lui Andi, dar deja e maricel... Si mi-a mai zis pediatra, pentru cei cu copii mai marisori... NU OREO!!! (din aceleasi motive)
Din pacate nu intru in echipa mamicilor care fac papa in casa (sper sa nu ma condamnati prea tare), pentru ca nu sunt nici o artista, nici nu am timp... asa ca ne imprietenim cu toate soiurile de borcanele, insa incerc sa fie "bio", iar dup un an, o sa pape de la noi din farfurie

Va pup si sa va ganditi la noi maine

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Ce faceti , pe unde umblati? Noi am fost dimineata la cumparaturi,ne-am plimbat putin,acum stam in casa...

Pupici la toata lumea !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Lady, din cate am citit sunt multi copii care nu merg de-a busilea, ci se ridica direct in picioare. Nu-i rau nici asa!

Busymummy, tin pumnii pentru maine la doctor, te asteptam cu vesti bune
Despre ce Oreo vorbesti? Biscuiti?

Allexa, la noi acum incepe ziua. Eu o sa merg cu cea mica (probabil nu mai mult de o ora) la o intalnire cu mamicile si prichindeii de la cursul de inot. Avem de "schimbat" poze si filmulete, fiecare a facut altele. Dupa asta probabil o sa mergem si noi la cumparaturi... inca nici nu stiu ce o sa fac de mancare saptamana care vine, trebuie sa ma gandesc la ceva usor ca e si la noi destul de cald acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'beata

LauraB in Grecia cereau 78 euro/noapte..dar pana la urma am hotarat sa mergem aici la noi..in Mamaia noastra ...nu din cauze financiare...ci din cauza de copil argint viu..care nu suporta caldura prea tare (acum in grecia e f cald) si care nu sta locului o secunda...
Si nu putem merge cu avionul din cauza ca sotului ii e foarte rau..si atrebuia sa mergem cu masica...un chin prea mare pt Flavius...si pt noi la fel...

My_Lady Flavius paseset de mult..sa mai spun ce face???? se tine singur de laterala patului, nuuuuuu...sa nu va ganditi ca isi tine picioarelein patut pe saltea..nuuuuuuuuuuuuuuu...pe afara..in aer...nu stiu de unde are putere..
Daca pot azi pun poze sa vedeti cum sta in picioruse nesustinut de nimic. De zis cuvinte zice asa : mama, tata, tete, baba, apa, asa....
De mancat...ii fac eu in marea majoritate a timpului..la drum cumparam borcane... La mare toata saptamana cat vom sta va papa doar borcanas pt ca imi e teama...
In rest papa carne: de vita,de peste, ficat de pui, pui..
Mai papa ou, iaurt (cumparat(, biscuiti tot cumparati, cereale, suc facut de mine, si legume si fructe....multeeeeeeeeeeeeee

revin..ca urla...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
lauraB...ce dulce ii Sophia cum ,merge'.....super....abia astept sa-l vad si eu pe David asa
alexa, eu am citit multe despre branza calcica si majoritatea spun ca prea mult calciu fac mai mult rau decat rahitismul...daca are destul calciu in organism si ii mai dai si branza calcica sa nu fie prea mult....de aia te-am intrebat daca are lipsa de calciu....sper sa nu te superi...eu de cand am citit am zis clar nu-i dau, cu toate ca David are lipsa de calciu......
eu azi ii voi face prima data branzica, dar o fac eu...1l lapte din comert, pus pe foc pana incepe sa clocoteasca, pus 200 gr iaurt natural (azi pun iaurt cumparat, dar apoi il voi face eu, mi-a spus pediatra cum sa-l fac, si se face f bun), amesteci, stingi focu...se separa branzica de zer, il strecori in tifon si gata-i branza....
lady stai relax...David nici nu se ridica in picioare, nici nu merge de-a busilea
mummy sunt cu gandul la tine azi....o sa fie bine...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana da reteta de iaurt..pls! Ca ma intereseaza si pe mine!
Mummy asteptam vesti..si cu curaj !!

Nu mai stiu ce voiam sa spun..acum a adormit Flavius asa ca ma bag repede la o tura de

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pai seamana cu branza....pun lapte la fiert, cand clocoteste pun o lingura de iaurt sau o lingura de smantana, amestec bine...si pun compozitia in paharele de unica folosinta, in cate ajunge...se pune la frigider si se face iaurt, si un pahar din ala ii cat o portie....mi-a zis pediatra ca se face f bine si ii bun......asta ca sa nu mai dau bani sa cumpar si sa-l fac eu ca stiu ce pun acolo....
doar ca la cantitati nu stiu exact...dar eu cand voi face cred ca voi incerca asa....500 ml lapte, 1 lingura iaurt....daca nu iese, incerc altfel....dar oricum le voi face eu...
lady super sit-ul...am copiat tot de acolo, ce era tradus din cartea aia.....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna iubitele mele
am aparut si eu un pic pe aici
eu ma simt la fel cu dureri azi parca am vazut o remediere a fluxului de sange sper sa fie din ce in ce mai bine si sper ca dimineata cand ma trezesc sa nu fiu dezamagita ca ma ia iarasi si sa ma apuce plansul ca astazi
in rest totul e bine sa vad mai astept si azi si daca nu vad nici o schimbare o sun pe doctorita

LAURA B am vazut pe gogosica ta miau dat lacrimile cand am vazuto

aaaaa iam pus la printesica mea cercei ooo mama ce bucuroasa sunt ce fain ii sta
da ce a mia plans saracuta de ea

da si cam astea sunt la mine acum fug la somn ca sunt terminata
va urez o zi buna si poate mai intru maine daca am timp
vacesc pe toate si aveti grija de voi

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput