Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Dupa ce am citit numai cateva pagini de la subiectul de generale despre albumele foto urmarite de pedofili, propun schimbarea parolei la toate conturile comune (mail si poze), pe care se va da numai celor pe care le cunoastem. Le scriu si fetelor de la "Prieteni..." pentru ca le intereseaza direct si pe ele si e normal sa avem acces la conturile comune toate mamicile care am scris/postat poze, link-uri, informatii.

Revin cu o completare: cer schimbarea parolei pentru ca inteleg ca e posibil ca o persoana cu rele intentii sa se fi dat ca mamica la un moment dat, si sa fi cerut parola sa vada pozele noaste. In situatia asta degeaba setam albumele de poze ca "private"- cu parola ai acces la ele. Eu ma gandesc ca e extrem de mica posibilitatea sa fie vorba de cineva care scrie regulat sau care a postat fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

atat ati scris de o saptamana??????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
apar si eu pe fuga...sotu este in concediu 2 sapt, deci voi aparea f rar...eu vreau sa va zic ca eu imi sterg albumul de pe picassa, de mult timp am avut gandul asta, si chiar si cand mi l-am facut am avut o urma de indoiala, tocmai din motivul asta, si acuma citind cele de mai sus, cu atat mai mult.
va pup pe toate.
revin cand pot.

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Camy, tu ce mai faci? Esti bine? Stiu ca 15 iulie a fost o zi dureroasa pentru voi ...

si multumesc ca ti-ai adus aminte...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

frate...ce-i aici???????

eu nu am intrat o saptamana, ca nu mi-a mers netul..apoi cand mi-a mers netul m-a lasat placa de retea...acum s-a rezolvat..si am intrat sa va vad...

Lady ma bucur ca ai schimbat parola...daca vrei sa mi-o trimiti si mie pe PM am spus si am aceeasi parere ca si tine...au vrut sa scape de noi, au fugit...e ok, nu se supara nimeni, dar normal si corect era sa lucreze frumos la lista, sa anunte....
In fine!!
Maine vb si eu cu cineva...moderator...clar!!

asta cu picassa...ma cam ingrozese...serios....eu nu mai am acolo ncii un album de mult timp...dar uite ca sunt peste tot nebuni...

Imi era atat de dor de voi fetelor!!!! Si voi????? Unde ati plecat???
busy unde esti? cum e Vlad?

lady sa ai grija mare de tine....si in caz ca are macar catusi de putin importanta si parerea mea....as spune ca nu este o idee atat de buna sa te retragi....citesc o urma usoara de depresie si la tine....sau o foarte mare suferinta... oricum, nu aduce nimic bun nici una dintre situatii...

Va pup, noapte buna!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

krelia si maytrey..multumim
camy..nu am schimbat parola..cand il vezi pe ADMIN pe aici ca a postat ca putem schimba parola..tre sa la mai anunte pe fetele de la prietene..de acest lucru(l-am rugat pe el..sa nu ma trezesc cu o ploaie de injuraturi pe acolo)..si daca posteaza sa oschimbi tu...multumesc..depresie...nush..poate
nb!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'seara fetelor,
eu mi-am sters toate pozele de pe picasa acuma, nu ca ar fi fost multe, dar mi s-a ridicat parul pe spate de cand am citit vestile...Nu stiu ce e in capul unora, chiar nu inteleg. Schimbati cat de repede parolele peste tot,cat mai repede cu putinta! Asa ceva e scarbos si revoltator!
Noapte buna fetele

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

le-am sters si eu acuma... mai exista vreun risc? adica eu nu m-am uitat inainte daca m-au ,accesat' indivizii (ca nu stiu cum) dar acum se mai poate face ceva?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Scrisesem un mesaj lung dar laptop-ul mi-a facut iarasi figura - mi-a sarit la pagina dinainte si am pierdut tot.
Ca sa fie totul perfect, Sophia tocmai ce a inceput sa planga asa ca trebuie sa ma ocup de ea. Incerc sa reiau mai tarziu, cand ma lasa copiii.

Pana atunci va si va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

Lady..ce s-a intamplat???? cine te-a injurat???

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput