Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)
Raspunsuri - Pagina 14
busymummy spune:
Buna fetele
Vlad e ok... sunt doar fitze
Lady... m-ai lasat masca... o sa-ti simtim lipsa, insa sunt convinsa ca te retragi din motive obiective si iti doresc sa se rezolve toate cu bine. Noi o sa te asteptam aici cand o sa vrei sa revii
Camy, - gandurile mele au fost la tine...
Dau pentru Vlad al meu
Va pup.
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
roxyaly spune:
MY Lady tiza mea ce e cu tine? o sa ne lipsesti dar daca tu crezi ca iti va face bine o perioada de liniste asa sa fie.te pupam si pe tine si pe Beca.
Mummy ma bucur din suflet ca Vlad e bin si erau doar fite.Cum v-ati descurcat in cele 12 ore? a fost greu?
Camy m-am gandit la tine! te pupam si te asteptam sa ne mai scri.
Sunshine piticul tau ce mai papa?i-ai dat peste pana acum?
Adriana saru-mana de comentarii la poze.pupam Davidelul
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
sunshine2009 spune:
Buna fetele,
Busy: Suuuupeeeerr!!! Bravo, bine ca au fost numai "fitze" si ca totul s-a linistit acuma.
Roxy: noi cu diversificarea nu stam prea bine, adica Jr papa numai dovlecel galben de placinta, cartofi, carnita, pere si nectarine din cauza ca nu sta prea bine cu scaunul de cand cu diversificarea si pastarnac. Cam atata pe la noi. In schimb nectarina primeste direct in mana si mofaie pe ea cum poate. Cred ca o sa urmez metoda de BLW, din cauza ca pana acuma a fost alaptat dupa nevoie si nu cu orar . Sa vad ce iese. Se impaca insa cam greu cu carnita, de la meniu am revenit la o leguma, adica pastarnac, ca parca e mai bine asa.
_
Don't feed the trolls!
Katyuscha21 spune:
salutare fetele
am venit si eu un pic pe iaci sa va zic ca am scapat de zapaceala care am avuto ieri la mine a fost ft ft frumos lumea sa distrat neam simtit bien copii la fel sau jucat sau balacit in piscina noi neam udat gaturile cu am apucat si a ft foarte fain.
am pus si cateva poze dar nu de la petrecere ca mai mult sunt facute cu ceilalti si nu e nimeni cunoscut dar sunt poze noi la semnatura.
va pupacesc si mai revin
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
fete am intrat sa va anunt ca voi schimba parola la listutza noastra..cu acordul moderatorilor...voi astepta sa imi posteze unul din moderatori faptul ca le-a comunicat fetelor de la "prietene la bine si la greu"..acest lucru..sa fie totul ok...fara comentarii.
am explicat frumos ce s-a intamplat...faptul ca se umbla la lista..pe vrute si nevrute...si moderatorii au decis ca pot schimba parola cu acordul vostru unanim..ADICA SA NU VA OPUNETI LA ACEST LUCRU..iar referitor la continutul listei..nu voi sterge eu nimic..fara acordul nimanui..cine vrea sa fie stearsa..apare frumos..la noi la topic si spune"vreau sa fiu stearsa din lista"...si se face...
ca nu e frumos...ce se petrece.."backstage"...
va pup...si odata ce va posta d-l moderator la noi voi opera...apoi imi voi lua pauza necesara si va voi mai citi din umbra...
pup gandaceii si mamicile lor!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
nimeni ??? Nu va mai arde de forumit ?
Noapte buna fetelor
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Katyuscha21 spune:
salutare gagici
am venit si eu pe aici sa ma laud si eu
cu micuta mea a inceput sa mearga in 4 de vreo cateva zile And I'm very happy
eu nu am mai avut sangerari pana acum si am putut sa ma bucur si eu de sotiorul meu in rest toate vechi
am mai pus 2-3 poze la semnatura la primul album.am sa mai pun dar cand am timp.
acum fug ca am mancarea pe focva pupacesc ed va iau culoarea
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
sunshine2009 spune:
Buna dimineata fetele,
azi dau eu o ! Sper sa nu o beau singura....
La noi inca se mentine cald, sper sa mai reusim sa mergem si zilele astea la strand, ca la junior tare ii place.
La noi s-au aglomerat toate acuma, organizarea boezului, vanzarea apartamentului, poate chiar un drum in Romania ca sa-i facem certificat de nastere romanesc la Jr. Nesim...ti de la München cer 265 de euro pentru obtinerea acestui act, fara el nu se poate obtine cetatenia lui, si spoi mai platim drumul de vreo 2 ori, plus vreo 30 de euro taxe. Mai trebuie facut si pasaportul meu, ala ne costa inca 100 de euro, si binenteles ca la telefon nu dai de nimeni daca vrei sa ceri diverse informatii legate de procedua...Asa placere imi face, cred ca va puteti inchipui. CHiar stateam sa ma intreb daca sa-i cer cetatenia la jr acuma, sau sa-l las pe el sa decida mai incolo.
_
Don't feed the trolls!
maitreyi spune:
fetele aruncati un ochi la topic-ul ASTA si actionati repede! albumul copilasilor vostri e si el in lista lor!
-----
Mami de roza + 30 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
krelia spune:
Confirm.
Dati Ctrl+F aici si veti gasi primul nostru user de pe picasa.
Daca cineva dintre voi mai are pozele publice acolo, cred ca ar fi mai ok sa le reorganizati.
Orice ar fi/fost , va doresc toate cele bune.
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi fetele aruncati un ochi la topic-ul ASTA si actionati repede! albumul copilasilor vostri e si el in lista lor! ----- Mami de roza + 30 s MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali