Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

de indemnizatii stiti ceva??????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Eu nu am incercat astazi, de obicei intra pe 14...voi incerca maine.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
eu de 2 zile tot intru toata ziua sa vad cine ce mai zice, dar nimeni nu scrie nimic......ce-ati patit?
o zi faina sa aveti.......si la noi una cu ploaie mi-as dori

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA matei constantin de roxaly si daniel stefan de andrutza...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Multumesc My lady

Da, ieri a facut Matei 8 lunite asa ca aici aveti ultimele poze cu el
http://picasaweb.google.com/grozeaalina1/Matei8Lunite#

va pupam

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Matei LA MULTI ANI si de la noi...frumoase poze...dar ce baiat mare arata...si un paaar...mama mama....

Mergi la inceput

Salutare !
Am vazut si eu pozele cu Matei,e un scuuuump si un dragut . Sa va traiasca .

P.S. Voi dati cereale la bebei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

'neata fetele!

Roxy, sa-ti traiasca flacaul! Am vazut si eu pozele, chiar ca e un scump. Si ce daca nu are nici un dintisor, are timp sa-i creasca (asta zic si despre Sophia ).

Camy, Lady, si cine mai are parola de la contul comun, voi ati umblat la prima pagina aseara? Ca vad ca e updatata cu ceva, nu stiu exact ce?

Apropo de prima pagina, sunteti interesate sa punem acolo un link la un document word care sa contina retete simple si rapide, incercate pe bebeii nostri, care au fost un succes? Eu am facut deja unul
in care am pus doua retete foarte rapide, pe care Sophia le papa cu placere? Am descoperit si eu cum pot sa-l pun pe web si acum e public (poate fi citit de oricine).

Mergi la inceput

'neata
alexa eu ii dau cereale la David, ii plac f mult, i-am dat orez si porumb, mar si morcov, astea pt 4 luni....si de la 6 luni, care au si gluten, 7 cereale, cereale cu 4 fructe, si cereale cu portocale...cam atat.

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Laura b - interesante retetele tale

A_driana - Stefanut peste 5 zile implineste 7 luni , si in ultimul timp este tot mai marait....in final mi-am dat seama cel deranjeaza( sau cel putin asa cred ),ii este foame !!!!. Cred ca cu laptele de la san nu prea mai rezolvam noi mare lucru,nu stiu sigur...el papa asa: dimineata cand se trezeste papa la san de la 6,30 sau 7 pana pe la 9 chiar f des caci papa un pic apoi nu mai vrea,peste 20 min vrea iar si tot asa ....,pe la 9,30 ,10 am inceput sa-i dau suc de fructe( mar,morcov,piersica,portocala sau combinate )dupa suc uneori mai papa iar la san,in jur de ora 12 papa supa de legume cu carnita sau mai nou acum si cu ou, cu biberonul vreo 130 mldupa care iar la san ( si abia la amiaza sunt sigura ca a papat bine si este satul ...pe la ora 17 , ii dau ori branza cu cateva feliute de banana ori iaurt( asta de cateva zile ) De la amiaza si pana la ora 17 mai papa la san...apoi pana seara la culcare papa doar lapte de la mine si noaptea la fel,de la minim 3 ori pana la 6,7 ori .
Eu zic ca ori laptele meu nu mai este asa consistent sa-i asigure lui tot ce are nevoie ori asa s-a invatat el sa tocaie toata ziua . Ma gandesc sa-i dau si niste cereale inainte de culcare,o masa la vreo doua zile....sau sa-i cumpar lapte praf si sa-i mai dau completare dupa ce suge de la piept....of, of...e grele

Mergi la inceput