Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)
Raspunsuri - Pagina 12
Katyuscha21 spune:
salutareeee
am aparut si eu bufnita de mine
Elisa mea de 3 zile face febra am fost la medic si cica nu are nimik si daca ar fi e virus
acum e mai bine un pik
andrei la gradi belituri pe la picioare vanatai din plin si ...obraznicii ca fara asta nu putem trai
iar eu sunt HAPPY ca mia trecut sa vedem zilele astea si daca imi trece cu totul a puso sotul ca nu mai astept pana la sf lunii pt rezultate ca nici nu mai stiu cum arata cam de prin februarie nu am mai avut legatura cu sotul adica de vreo 2 ori de atunci atat ca in rest.............numai pe CM.........dar acum...........e bun mai fetele va las si am sa intru mai tarziu adica diseara la voi
vacesc pe toate si saaveti o zi buna
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
LMA NATALIA OANA....bebik de dienutze
* * *
LMA KATYUSHKA..
....lauriciu sunt de acord...cu retete pe rima pagina...o idee super..am mai vazut si pe la alte odisei....si metoda aia hannen..e buna iarasi de pus pe prima pagina..
..referitor la "umblatul"....pe prima pagina..am observat si eu aseara ca umbla cineva...nu cred ca a fost camy....nush de ce..si deja nu imi mai place.
am zis si repet..daca vor...sa se intorca fetele inapoi..nu le-a alungat nimeni de aici..insa ceea ce fac..cu modificarile, copierile, upgradarile...deja ma deranjeaza..nu poti sa treci prin gradina omului asa..cand ai chef...si sa mai smulgi o rosie..sa mai plantezi un mar...ca si la divort...ai plecat...drum bun..ne impacam...welcome back...si din cate stiu...nu s-a certat nimeni, au fost niste schimburi de replici cauzate de o postare de a mea(si habar n-au cele care s-au ciufulit atunci ce era cu mine..ca daca aveau, nu se mai ajungea aici), o neintelegere..alimentata de alte neintelegeri..caci practic nu a fost nimic real, serios, papabil..doar o anume Ramonika..mama matzelor( am vazut si la subiectul madalina manole-mamica...o exprimare f."frumoasa") le-a condus pe fete in raiul "cel far' de noi"...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
pai katy..sa intri cucoano..ca ai sa dai de "beut"...ca-i ziua ta.....nu cumva sa te fofilesti...ca te alergam cu "steriletul prin salon"..si apoi cine mai......diseara cu sotzul...
si apropo..cum......nu va aud copii..mai ales baietzelul?(sa ma documentez inainte de vreme...)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Katyuscha21 spune:
facem cintilica pt varta de 23 of mama ce batrana sunt uauuuu
iar cat desprepe unde apucam dupa ce dorm copii adica seara tarziu cand stim ca andrei doarme sigur
prin baie asa la rapid cand suntem in fuga stii
acum mai vedem ca mei si frica sa incerc ca mii ca ma ia iarasi sangerarile sotul zice ca s aincercam cu prezervativ ca sa nu fie el cu ceva virus si sa asteptam sa vedem ce zice medicul
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
LADY .........ce nesimtita sunt .....................multumesc pt urari
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
LADY mai facut sa rad esti o scumpa si meriti ...........ma fugariti cu steriletul esti tare sincer
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
sunshine2009 spune:
'neata de pe frontul de vest!
Katy : la multi ani!!!!! Vad ca te simti mai bine si fizic si nici cu moralul nu-i prea rau!! asa trebuie, bravo
Noi cu cerealele nu prea le avem, de cand am introdus cartofi si carnita a inceput si lupta cu mancarea. Cred ca revin la leguminoase in prima faza, sa vedem.
_
Don't feed the trolls!
My_Lady0091 spune:
iar se umbla la lista....
A_driana spune:
buna ziua la mamici si pitici, ce-mi place cand scrieti si am ce citi
alexa stii ca io-s ultra mega fan alaptat...dar cand nu se mai poate nu se mai poate...adica in cazul nostru, stagnare de cateva luni si nu vrea el sa mai suga nicicum, numa dimineata si seara, dar nu f grozav...si ii dau si completare...
poti sa incerci sa-i dai seara cereale, sunt satioase...sau lp...cum crezi....macar de incercare....daca doarme si-i linistit inseamna ca nu-i mai ajunge laptele tau....
eu cred ca am insistat prea mult cu alaptatul, in sensul ca nu vroiam sa aud de lp...si David nu mai depunea nimic...de cand ii dau lp se face baiat frumos...si se vede f mult la cantar.....nu ca m-ar interesa asa multa ce zice cantaru (desi conteaza si ala) dar nu-i mai ajungea....
si revenind la voi ...eu zic sa incerci...din ce spui tu probabl nu-i mai ajunge...
katy LA MULTI ANI cu sanatate in primul rand, fericire, copii sanatosi si cuminti, si tot ce-ti doresti tu...
LA MULTI ANI si pt Natalia de mamica dienutze
lady ma bucur ca ne rescrii, asa in spiritul tau vesel...pe bune ca ma binedispui cu mesajele tale haioase...apropo de comenturi la topic-ul cu MM, observai si io vorbele ,frumoase'
shine n-ai incercat in legume (in alea care nu i le plac) sa-i pui putine cereale, cat sa-i schimbe gustul...asta daca ii plac cerealele, ca daca nu .....eu tot asa il pacalesc....sa stii ca nici la David nu-i prea plac cartofii, dar carnita da.....si cand nu prea-i place papica de legume ii pun putine cereale...si asa le mananca....mai fentam si noi cum putem si cat mai tine
din partea mea fetelor, schimbati parola, faceti cum vreti....retete pe prima pag ii mai mult decat ok...ma mai inspir si io ....in pb din astea de ,design' io nu ma bag.....
va si va doresc o zi faina
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
..azi..dupa ce am terminat de mancat...si a mai ramas un pic de fructe..i-am dat fiica-mii castronul sa faca ea ce vre cu el(ca de mult voia asta)...
si stiti ce facea dragutza de ea?ma imita pe mine..baga in castros coada linburitzei...si apoi in guritza..si tot asa..si era asa fericita...mi-au dat lacrimile..(eu pana acum nu am lasat-o sa se mozoleasca....ca ea deobicei mamanca frumos..fara sa bage mainile..etc)...azi am lasat-o sa se umple din cap pana in picioare de papa....putin mi-a pasat...era fericita...asta e ce conteaza..nu niste haine murdare...scaunel...parchet si restul, astea se spala...se curata..dar sufletul..se curata zambind..fiind fercit...
referitor la schimbatul parolei..nici pe mine nu ma intereseaza..defapt nu ma intereseaza deloc prima pagina...ma interesati voi..ce intrati aici si ne impartasiti din bucuriile si necazurile voastra...si pentru asta va multumesc
aveti grija de voi fetele mele