Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 7
monica2008 spune:
GEORGY MULTUMIM DE URARI
.imi pare tare rau pt ce sa intamplat.drum bun si sa va distrati
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
abramburika spune:
Am ramas fara cuvinte, am inceput sa vb numai in emoticoane
.
Deocamdata atat am aflat, ca burtica-i blu. Peste 3 sapt. am rezultatul complet, sunt la riposo si coccole zilele astea. Exact asa s-a exprimat si dr. ![]()
Deci ... ma duc iar in Ro astea 3 sapt., ca n-am ce face aici si ma intorc pt. rezultat si morfologica. Mi-e dor de Silviaaaaaaaaa !!!
Cica si ea a dat sa boceasca aseara, intreband de mama.
georgi - am ramas masca ... asa, dintr-o data si fara vreun motiv anume. Saracuta!! Nu vreau sa-mi imaginez prin ce ati trecut amandoua. Drum bun si multa sanatate!
andreea - te asteptam si pe tine cu vesti bune, cum mai e Ambra? I-au mai aparut alte bubite?
yoanag spune:
wowwwwwwww ce-mi vad ochiiiiii
fioco blu 
felicitari!!!!!!!!!
ce ma bucur pt voi
cred ca sotul e tare fericit si tu la fel!
sa ai grija de tine,riposo,coccole si sarcina uoara in continuare 

Mami de Giulia -20 iunie '07-
abramburika spune:
ioana - daaaa, sotul e in extaz ca in sfarsit i-a reusit figura ... sa aiba baiat adica ... hahhahhahaaaa. Mi-a zis ca imi da de baut .. o bere rece
, pe care a baut-o insa el cand am ajuns acasa. In cinstea flacaului! Multumesc
.
slimatei spune:
Felicitari petro din toata inima!
adreea sa speram ca va fi totul bine... drum bun si multa relaxare acasa!
of georgi...m-a cam luat cu frisoane cand am citit.. sper din suflet sa nu mai aveti parte de asa ceva niciodata... si va doresc o vacanta placuta !
mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu...
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoanag Andreea-ai vazut ce slabanoaga e Stefy de isi schimba si coafura era alta ![]() Mami de Giulia -20 iunie '07- |
da' de unde atata slabanoaga? ...mersi de complimente si andreei

yoanag spune:
Stefy-cum de unde???
da tu nu te vezi :))![]()
picioare subtiri,burta a disparut
pune si tu poze in album sa te vada fetele ca nu vb aiurea
Mami de Giulia -20 iunie '07-
slimatei spune:
gand in gand..
sunt cam "obosita "
in fotografii, dar din pacate doar astea le am...
da' acum serios ca nu ma vad..cel putin cred ca nu ma vedeam cand eram "mare" ...eu ma credeam mereu ca acum ![]()
tot imi zice lumea..ce ai facut? ..cum ai reusit?..si eu le zic "dragostea"![]()
habar n-am de unde am gasit ambitie.. ca acum de cand mi-am vazut soatza langa mine..mananca ca sparta![]()
acum pe bune...chiar ca ar tb sa schimb coafura..
da' nici asta n-am habar cum..sa-l tai? parca nu ma indur..mai degraba m'as vopsi...