Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 7
monica2008 spune:
GEORGY MULTUMIM DE URARI.imi pare tare rau pt ce sa intamplat.drum bun si sa va distrati
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
abramburika spune:
Am ramas fara cuvinte, am inceput sa vb numai in emoticoane .
Deocamdata atat am aflat, ca burtica-i blu. Peste 3 sapt. am rezultatul complet, sunt la riposo si coccole zilele astea. Exact asa s-a exprimat si dr.
Deci ... ma duc iar in Ro astea 3 sapt., ca n-am ce face aici si ma intorc pt. rezultat si morfologica. Mi-e dor de Silviaaaaaaaaa !!! Cica si ea a dat sa boceasca aseara, intreband de mama.
georgi - am ramas masca ... asa, dintr-o data si fara vreun motiv anume. Saracuta!! Nu vreau sa-mi imaginez prin ce ati trecut amandoua. Drum bun si multa sanatate!
andreea - te asteptam si pe tine cu vesti bune, cum mai e Ambra? I-au mai aparut alte bubite?
yoanag spune:
wowwwwwwww ce-mi vad ochiiiiii
fioco blu
felicitari!!!!!!!!!
ce ma bucur pt voi
cred ca sotul e tare fericit si tu la fel!
sa ai grija de tine,riposo,coccole si sarcina uoara in continuare
Mami de Giulia -20 iunie '07-
abramburika spune:
ioana - daaaa, sotul e in extaz ca in sfarsit i-a reusit figura ... sa aiba baiat adica ... hahhahhahaaaa. Mi-a zis ca imi da de baut .. o bere rece , pe care a baut-o insa el cand am ajuns acasa. In cinstea flacaului! Multumesc .
slimatei spune:
Felicitari petro din toata inima!
adreea sa speram ca va fi totul bine... drum bun si multa relaxare acasa!
of georgi...m-a cam luat cu frisoane cand am citit.. sper din suflet sa nu mai aveti parte de asa ceva niciodata... si va doresc o vacanta placuta !
mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu...
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoanag Andreea-ai vazut ce slabanoaga e Stefy de isi schimba si coafura era alta Mami de Giulia -20 iunie '07- |
da' de unde atata slabanoaga? ...
mersi de complimente si andreei
yoanag spune:
Stefy-cum de unde???
da tu nu te vezi :))
picioare subtiri,burta a disparut
pune si tu poze in album sa te vada fetele ca nu vb aiurea
Mami de Giulia -20 iunie '07-
slimatei spune:
gand in gand..
sunt cam "obosita " in fotografii, dar din pacate doar astea le am...
da' acum serios ca nu ma vad..cel putin cred ca nu ma vedeam cand eram "mare" ...eu ma credeam mereu ca acum
tot imi zice lumea..ce ai facut? ..cum ai reusit?..si eu le zic "dragostea"
habar n-am de unde am gasit ambitie.. ca acum de cand mi-am vazut soatza langa mine..mananca ca sparta
acum pe bune...chiar ca ar tb sa schimb coafura..
da' nici asta n-am habar cum..sa-l tai? parca nu ma indur..mai degraba m'as vopsi...