Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 8
yoanag spune:
Stefy-pai ia frumos pozele astea asa slaba si punele linga celelalte ca sigur vezi diferenta
ce figura mai esti
acum serios nu-ti spun numai asa sa te fac sa te simti bine iti spun ca intr-adevar ai slabit tare tare mult
si lasa mincarea ia-o mai incet ca apoi iti pare rau daca le pui inapoi
Mami de Giulia -20 iunie '07-
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Am gasit un pic de intnet , cam incet dar bun si asta...
Am ajuns cu bine la socri. afara e destul de cald si aici dar in casa sunt intre 22 si 25 de grade fara vreun aer conditionat
Am plecat de acasa la 5 am in loc de 4 caci..cand sa iesim pe usa...hopa s-a trezit musiu ricky cu foamea'n glanda asa ca am stat sa-l alaptez. am oprit de 3 ori pe drum si-am ajuns la destinatie pe la 12.30 cam topiti si franti de oboseala.
Bietul meu pui doarme de rupe de vreo 2 ore , ceea ce e noutate mare ptr el. e obosit sarautzul dupa cea mai lunga calatorie din viata lui de pana acum!
Zilele astea vom fi f ocupati sa socializam, caci sunt toate rudele de vazut dar eu ma bucur ca mai iesim din vidul care ne inconjoara la verona, acolo neavand pe nimeni, maxim 2-3 prieteni.
Abramburika - felicitari ptr perechea de palline lasa-te rasfatata acum ca meriti!
Slimatei - m-au facut fetele curioasa , tre sa vad si eu pozele cu tine slim La mine e invers. cand merg acasa vin cu kg in plus ca ma indoapa mama ca pe gaste.
Mersi tuturor ptr urarile de drum bun!
Ah..cine voia sa-si vopseasca parul?! ca eu , cand am fost la magazin sa probez ceva, era oglinda din aceea din 3 bucati ca sa te vezi din toate partile. si cand sa ies dau sa-mi verific freza si la spate vad un fir alb il smulg si mai smotocesc un pic si mai vad vreo 3-4 pe dedesubt ascunse ca niste infractoare Le-am eliminat si pe alea...ce sa zic..am mai stat in cabina de proba vreo 15 minute de cred ac se intreba lumea ce-mi ia atata sa probez un sutien...Acum ma gandesc ca se apropie si ptr mine momentul vopsirii! dar n-am idee cum sa-l fac...mai inchis...mai deschis...Voi pe ce criterii mergeti cand va alegeti culoarea?
Inchei sesiunea aici ca e cina gata! mooama ..ce bine e sa fii musafir
Va pupic!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Roxali spune:
La multi ani Denis Stefan!Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Roxali spune:
Andreea pai varcela nu apare pe picioare , poate pe spate si dupa se extinde...poate tantari, daca se mai joaca si in iarba
Ginger multam...artigianat , nu ind met...ceva deosebiri sant , deci 7,50 ar trebui
Nafi stiu ca nimeni nu e fericit...pe deplin
monica2008 spune:
fetele multumim inca o data pt urari.noi suntem bine acum au plecat musafirii,DENIS doarme dus.
drum bun si distractie placuta fetelor care pleaca acasa
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
LAlexandra spune:
NEATA, fetele...eu ma trezi, pleca sotul la munca si umbla prin debara, iar dpa ce a plecat a cazut ceva pe acolo...m-am trezit instantaneu..., deja imi faceam ganduri ce o fi...nu de alta, dar mai demult a binevoit un cunoscut sa intre in casa sotului cand el era la munca si sa fure una alta...
revin cu forte proaspete, ieri la vaccin...gust amar...ai programare, dar stai si intri in ordinea in care ajungi, bun, apoi doctoritele stateau la povesti si barfe ca in Romania, iar noi asteptam afara...intru in cabinet, doctorita sau ce-o fi ca e primul vaccin, da...se uita la un carnetel uitat de o mamica, face nu e primul, ba e primul...si tot asa pana se dumireste...Nu ma duc singura, ci o iau pe vecina mea, ca zic ca daca imi explica cine stie ce ca trebuie sa fac sa nu cumva sa nu inteleg...Il pun pe Alessa jos, aia cu injectiile...eu sa ii dau suzeta, sa stau langa el, ea nu lasati-l...ii da injectiile asa fara nici un cuvant, nimic....dupa aia se trezeste sa ii rada micutului....de parca el mai avea chef. Apoi ne zice sa stam 10 minute afara, dar nu ne zice de ce...bine ca stiam de la Nafi....nici ca a venit apoi sa intrebe daca e totul ok. A, si pe langa asta, daca i-am spus ca nu vb bine italiana, asisenta striga....ca poate asa inteleg mai bine...Bina ca e totul ok...aseara ne-am intalnit cu o bunicuta care fusese si ea la vaccin cu nepotul si era si ea dezamagita de alea...ne intreba si ea pe noi ca daca e ok um se comporta acum nepotelul ei, ca si ea e ingrijorata si alea nua au zis nimic de cum ar fi normal...
NAFI...inca nu te-ai vopsit pana acum ....si nu ai avut fire albe???
pai eu laa 25 de ani, la nici un an dupa ce m-am apucat de munca au incepu sa iasa multeeee fire albe...
de vopsit prima data m-am facut cu sampon neagru, dar imediat l-am spalta ca ma gandeam ca iasa prea inchis...bineinteles ca nici nu s-a vazut...a 2 oara m-a facut fratele cu o culoare cam cum e si parul, noroc ca o luasem asa ca m-a facut pe o parte mai bine si pe cealalta mai deloc, apoi am trecut la roscat, unde am incercat de-a lungul timpului mai multe nuante. Oricum prima data e o culoare si apoi daca te tot faci cu aceeasi culoare, abia atunci iasa cam culoarea vopselei. Acum nici eu nu stiu daca sa ma mai vopsesc...adica vreau sa ma vopsesc, dar nu stiu ce culoare...parca as merge pe culoarea parului, ca apoi daca ma fac iar alte culori trebuie sa il intretin mereu si apoi cum e parul lung e si greu sa iasa culoarea de vreau sa trec la altceva...dar nici eu nu stiu...
ANDREEA, e totul ok? Ati plecat?
IOANA, sa imi spui cand pui pozele cu Olanda.
fetele astia de la spital ne-au zis sa sunam la nr verde si sa ne programam acolo pt ecografia la sold...ati mai sunat careva...cum e sistemul?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Roxali spune:
Abramburik felicitari ptr cuc
Georgi ai tras o sperietura, dar intr-adevar doar asta e remediul
Daviduca anemia te moleseste, de lasa fara puteri...nu te mai apuca sa pui la loc daca vine mama ta, doar nu vine ca turista
mai am de recuperat, dar m-a impresionat mult silueta lui Stefi, bravos...iti trebuie o coafura mai sicoasa si esti gagica bine(din cauza dintilor???)
fug la munca...la noi totul decurge lin...poze sa-mi fie rusine
slimatei spune:
neatza!
multumesc mult de complimete fetelor
o sa radeti, no sa radeti... da azi dim m-am trezit cu gandul sa ma uit la pozele de cand eram gravida si dupa nastere...
mooamaaa..nu-mi vine sa cred.. eu eram aia????????
..sincer, o sa radeti...da' eu mai degraba ma vad acum ca mai tb sa dau jos de aici, de colo..dacat atunci..
nustiu de ce parca eram anihilata.. sincer va spun ca ma consideram ca acum.. da' acum nu-mi vine sa cred ca eu eram aia... ma vedeam mareee , da' nu asa exagerat
pacat ca nu m-ati vazut cand eram domnisoara...
aaaa... si mi-am promis sa stau atenta..ca deh..cine intra in depresii dupa?
o zi buna va doresc!
slimatei spune:
monica ce ne mai spui? cam scumpa esti la vorba
..asteptam detalii...
ali.. ce inseamna lin la voi?
daviduca multa sanatate!