Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:
Scriu repede,in graba,ca nu stiu pe ce sa pun mana...Inca dorm copii,si tre' sa gatesc ceva rapid...
Inca nu stim nimic,guardia medica e doar de la 20,pediatra ne poate primi doar la 19...asa ca stam in suspans pana atunci...
Nici nu mi-am facut bagajele,ca nu stiu plec,sau nu...ce naspa...si in plus,dorm in picioare,ca nu am reusit sa inchid ochii azi-noapte(cred ca eram agitata pt. drum,ca o sa-mi fie greu cu toate,copii,bagaje,etc...)
Va zic diseara ce-mi spune pediatra.
LAlexandra spune:
...sa nu uit... IOANA, eu am fost si de CRACIUN in Paris....dar nu are nici un farmec....nimic....acum nu stiu cum e la Disneyland...eu stiam ca e inchis pe perioada iernii...de stiam ca e deschis mergeam si noi
of, va mai scriu maine...ca azi sunt tare zapa..
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
STAI CA IAR AM IDEI
IOAN de ce nu va luati pe internet camera la hotel si separat biletul pt Disneyland...nu iesiti mai ieftin...
cum e pachetul cu care vreti sa mergeti...e cazare la Disneyland...?
intreb si eu
Berarpiri spune:
Da chiar ca parca ii ceva,vorba ta,Petro.
Adica ii cam batator la ochi,s-a intamplat la Silvia,Giulia si Ambra...chiar inainte de plecare...mmmmha...
Am ramas fara cuvinte cand am citit prin ce ai trecut,Georgiana...mi s-a facut pielea de gaina...Imi pare rau,saracutza Giulia...sper sa nu i se mai intample.Drum bun,si sa ne zici cum va acomodati in tara!
ioana-ce scris ti-ai tras!
Sotiorul vine dupa 10-14 zile,sta o sapt,si ne intoarcem impreuna...asta avem in plan...sa vedem daca o sa ne iasa planurile...
Ce fain!Si noi vorbeam ca o sa mergem la Disneyland...dar mai asteptam pana creste Giorgio,asa macar se bucura amandoi...
yoanag spune:
Alexandra-nu stiu sa-ti dau detalii
stiu ca merge in fiecare an de craciun si zicea sotul sa mergem si noi anul acesta
mai multe nu stiu...deaia zic ca asta era in plan sa vedem daca luam si noi bilete ca ne-a intrebat daca vrem sa mergem si noi si pe cind e cu biletele sa stie daca sa rezerve si pt noi
apoi atit stiu.....
oricum sa vedem ce mai zice daca mai ramine valabil si daca pot lua
el zicea ca e tot inclus...acu habar n-am de mai multe detalii
of ce cald mai e.....
daca aflu mai multe detalii iti spun...
mie mi-a placut f mult in olanda
am fost anul trecut si am ramas cu gindul ca tot trebuie sa mai merg o data si cu sotul
tare mult mi-a placut,zici ca esti pe alta lume.....
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
poveste-ne cum de ai fost in Olanda, unde ai fost...
nu de alta, dar eu cu sotul suntem tare plimbatori, de asta iti ziceam si sa rezervi separat hotel..noi tot asa mergem, ne rezevam pe net, nu mergem la agentie, asa am fost la Venetia, Paris, Milano, si am iest mult mai ieftin si nu am avut nici bataie de cap sa mergem la agentie.
fetele astept sa scrieti vesti bune de bebei
yoanag spune:
Andreea-mai combin culorile cind imi vine
of tu fetelor ce rau se nimereste cum vi se intimpla cite ceva pe cind sa plecati
sa speram ca nu mai apare nimic la niciuna ca tare rau e
yoanag spune:
Alexandra-am fost la sora mea
e acolo de peste 10 ani,casatorita cu olandez
stau intr-un cartier frumos,parca ai trai in mijlocul parcului
e plin de verdeata,f multa iarba,fff curat
au o casa mare si frumoasa
e super ce mai!!!!
am fost numai cu fetita sa o vada si sora mea,mi-a facut cadou ea toata excursia si bilet de avion si sotul nu era in concediu si am mers doar noi
mi-ar placea sa mai mergem toti 3
o sa pun citeva pozici sa vezi