Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 5
LAlexandra spune:
mersi, IOANA, o sa il urmaresc
...stiam si eu din auzite, ca ele nu s-au sinchisit sa imi spuna
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
georgyiuly spune:
Buna fetele!!
La multi ani Denis Stefan!!! Sa cresti mare ,sanatos si norocos,sa-ti bucuri parintii intotdeauna!
N-am mai intrat ieri pt ca eram foarte obosita!Aseara am cazut si eu si Giulia,care in sfarsit vazuta in patul si casa ei nu a mai facut crizele de planset de la spital!Acum doarme...iar eu roiesc la fiecare 5 minute pe langa ea cu frica de febra desi nu a mai facut de 2 zile!
Deci Giulia a facut o convulsie febrila cauzata de cresterea brusca a febrei.Am gasit-o in patut(dormea)in stare de inconstienta,cu ochii deschisi,uitandu-se in sus,cu pumnii stransi,cu buzele vinete si fara nici un fel de reactie.Mi se paruse ca respira ciudat si m-am uitat la ea?
Nu pot sa nu ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nu eram langa ea???
Cu 2 ore inainte mi s-a parut calduta ,i-am luat temperatura si era 37.4 rectal...asa ca nu prea m-am preocupat( am zis ca e calduta ca era cald in casa).
Am luat-o in brate si am fugit afara cu ea unde ,multumesc lui Dzeu am dat peste o vecina care in 2 minute ne-a dus la spital.Aici si-a revenit aproape imediat.
I-au facut analize care au rezultat bune toate.Ne-au internat sa ne tina sub control.
Din pacate am dat peste o infirmiera care s-a conportat foarte urat si Giulia s-a speriat foarte tare.Au urmat 2 zile foarte grele pt amandoua in care am plans cot la cot,sa zic asa.
Tratament nu a luat deloc,doar 2 tachipirine cand a mai crescut putin febra(38.1),nu am avut nici un diagnostic si nici i cauza de ce a facut febra.De aceea am hotarat sa o iau acasa pe raspunderea mea pentru ca am considerat ca ii fac mai mult rau sa o tin acolo.
Din pacate pana la 6 ani este predispusa la astfel de convulsii..asa ca cu tachipirina in buzunar stam si cu o microclisma care trebuie facuta in momentul convulsiei daca se va mai intampla!
Bebelusii,copii sunt predispusi la astfel de crize,mai ales daca in familie au mai fost cazuri.La noi nu, dar totusi a facut!Cica nu sunt periculoase daca sunt de scurta durata.
Cam asta a fost "aventura" noastra!Sper sa nu se mai intample.
Diseara plecam...bagajele sunt aproape gata,sa speram ca va fi totul bine!
N-am mai citit nimic din urma, ma revansez cand ajung acasa!Va pup si va urez numai lucruri frumoase,sanatate si distractie multa fetelor in vacanta!
Abramburica iti tin pumnii sa fie totul bine!
P.S: Am 2 zile de intarziere de ciclu!O fi stresul cu toate problemele care au fost sau...!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
daviduca spune:
GEORGIANA-ce rau imi pare ca s-a intamplat asa.ce ciudat,n-am mai auzit niciodata,bn ca ai avut prezenta de spirit sa iesi urgent cu ea si atzi ajuns la spital.eu nu stiu ce as fi facut.m-am cam speriat citind,si eu stau mereu noaptea si ascult cum respira puiul meu,cred ca de acum o sa ma ridic si mai des sa-l verific.cat despre infirmiera,che personaggio,mai ales ca e vb de copii.a traumatizat-o de nu a vrut ea micuta sa o mai vada si sa ramana akol.eu iti doresc din suflet sa nu mai ai parte de asa ceva,sa ai drum bun si vacanta placuta si linistita.si sper ca intarzierea ta sa fie un samburel mic sa-i faca companie surioarei.e cel mai bine cand vin asa.va,asteptam vesti de la voi.DRUM BUN!!
yoanag spune:
Georgy-sa ne mai dai vesti de gogosica
doamne ce te-ai putut speria
horror prin ce ati trecut
calatorie placuta si sa va bucurati de vacante si mai ales de cei dragi ca tare rar ii vedem
ai mei nu mai pot de dorul Giuliei,saracii atita intreaba cind merg cu ea...da cind??????
in august vin musafirii nici ca pot sa ma iau sa plec,apoi al meu e in concediu...ce fac il las aici si merg eu...si nu am decit o sapt concediu si nici ca puteam sa mi-l pun in alta perioada
Alexandra-nu e sigura treaba cu disneyland
asa ne-am planuit sa vedem cum e cu banii ca nu-s putini pt 4 zile
mai ramine de vazut :) desi cred ca e minunat
mie imi place atmosfera din ro de sarbatori
tot impodobit,mers la colindat toata noaptea,la neamuri
aici nici macar nu se simte deloc ca sint sarbatori
impodopit un pic pe-afara,un pic vitrinele si gata
oamenii dispar care pe unde si citeva artificii de rev
e cam trist:(((( cu toate ca pina anul trecut de craciun nici nu asteptam....ma intristam mereu...anul trecut am avut chef de impodobit,cred ca Giulia imi da carica asta sa am chef de sarbatori
da ce stau eu sa vb acum de craciun ce zapa is in plina vara la ce ma gindesc
Andreea-te asteptam cu vesti de la dr
Mami de Giulia -20 iunie '07-
daviduca spune:
Vezi,asta e ceva ce eu nu pot sa inteleg la medicii astia.o fi ei bravi,si au un sistem sanitar care functioneaza,dar cum lasa ei copilul fara sa faca investigatii,sa vada de ce a stat rau.n-am auzit in viata mea.a fost oricum o criza,n-o poti trata cu TACHIPIRINA.incearca sa afli cauzele,doamne iarta-ma,si sa previi sa se mai intample asta pe mai tarziu.ca si mie imi zice mereu dr meu(facut la norma-cred)ca pana nu are davide 3 ani nu o sa stau mai bine.dar nu s-a intrebat mai de ce stau asa si ce s-ar putea face sa-mi fie mai bine.tachipirina,sali minerali,camomile,ca ma iau toti cand il aud,si l-as.
scuzati sfogo!!!!!!!!dapoi imi vine sa
Ginger00 spune:
Georgy - saracuta Giulia...cred ca te-ai speriat foarte tare...Dar de ce a facut temperatura asa mare? Ce microclisma trebuia sa faci?scuza-ma dar ma informez...din fericire noi nu am avut probleme de genul asta dar e bine de stiut tot.
Aseara si ai mei , tot sarind pe pat unul pe altul si-au dat un cap ca lui Mihai i s-a si umflat ochiul si a inceput sa vineteasca ...mi-a vomitat tot ce a mancat saracul de el (celalalt nu a avut nimic ca nu s-a lovit cu fata ) asa ca i-am aplicat imediat Arnigel (vi-l recomand din tot sufletul) si s-a dezumflat ,dimineata nu mai avea aproape deloc vanat ...e o impresa sa-i tin in frau deja si cum cresc sunt tot mai neastamparati...acum 3 zile mi-au sarit afara din patut ca am inca din alea cu bare...asa ca sambata le demontam si le facem patutz normal de "bimbi grandi"
yoanag spune:
Andreea-ai vazut ce slabanoaga e Stefy
de isi schimba si coafura era alta
yoanag spune:
Georgy-daca poti da-ne si noua mai multe detalii
in cazuri deastea care e primul ajutor? ce e de facut?
ce e cu microclisma?
doar nu cred ca de la maselea ajuns sa fie asa rau
mititica,ca nu-mi vine sa cred prin ce ati trecut
ofof
a mea cind am fost la spital atunci la pronto soccorso i-au luat singe si mi-au si zis pe loc ca acasa nu mi-o da ca era tare dezhidratata si au tinut-o citeva zile in spital
e f dureros sa-ti vezi puiul bolnav in spital....
Ginger00 spune:
Georgy - mi-am adus aminte ca o colega de-a mea a avut copilul acum 2 ani cu convulsie febrila si am intrebat-o (sunt la servici acum ).Mi-a zis ca e normal sa dea doar Tachipirina pentru ca convulsia e datorata unei bruste cresteri a temperaturii (de la 37,5 la 40).Dupa convulsia are tendinta sa doarma pentru ca se relaxeaza.Atat mi-a mai zis ca trebuie tinuti sub observatie is daca se intampla sa-ti bagi mana in gura sa nu-si inghita limba si sa o culci pe o parte ,bineinteles sa o duci cat mai repede la pronto soccorso (asa mi-am raspuns si eu la intrebare )
Multa sanatate va doresc si calatorie usoara !