Mamici si Gravidute Italia -77-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-vine sotul cu tine banuiesc
zilele astea esti rasfatata casei asa ca si da da fare
stai in pat,dormi daca poti,uita-te la un film si nu te uita la nimic in jur
nu te apuca de facut curat/ridicat/si cine mai stie ce
in ce sapt esti?

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - daaa, vine cu mine. Si o sa ma rasfete si dupa ... am noroc de un sot tare de treaba, intelegator si grijuliu, care ma ajuta in toate atunci cand e nevoie.
Pai asta o sa fie programul ... dormit, citit, tv, net ... doar la baie o sa ma ridic sa merg, in rest nu am de gand sa fac nimic.

Am 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, acum chiar va las, ma duc sa ma aranjez un pic. Cel mai probabil revin cu vesti maine.

Ciaoooo si va multumesc pt. gadurile bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ABRAMBURIKA-tinem pumnii si mi raccomando,riposo total.asteptam vesti.
IOANA-si eu am avut pe la 16 ani,dar n-am stiut am dus-o pe picioare.pana mi-au descoperit-o a fost tarziu si a lasat semne.probabil ca ceea ce am akum tot de pe akolo vine.o data la cateva luni am zile intregi cand nu pot manca niik,nici macar ceai nu pot inghiti,si am mereu vomito si diaree.pana akum era cum era,dar de cand e davide tre sa fiu conessa 24 su 24.ultima data am fost in noiembrie anul trecut.daca mergem in ro,poate apuc sa merg la mures,sunt doctori f buni,poate i dau de cap.i-o datorez mai ales piticului meu,merita o mami care sa poata sa-i fie alaturi mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumesc inca o data,fetelor pt. raspunsuri!
M-am uitat bine,bine la ele,si da,nu par sa fie ca si cele a lui Silvia...oricum merg azi cu ea la pediatra,sa o vada,si sa imi dea ceva certificat,in caz ca nu trec pana sambata,sa n-am surprize,ca nu ma lasa sa urc in avion...

petro-tin pumnii!sa fie totul bine!
bine si faci,stai cat poti si te odihneste!

stefania-aseara m-am uitat la poze...ce bine arati!!!nu te-am recunoscut...chiar ca ai slabit f. mult,ma bucur pt. tine!Stefy e o domnisoara,sunteti o familie frumoasa!
Ambra a vrut sa vada pozele cu mancarurile,ce mi-a mai lasat gura apa ...te pricepi la gatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Acuma am vorbit cu sotiorul,vine acasa de la lucru...
ma duc sa imbrac copii,ca mergem la guardia medica,sa o vada pe Ambra.

revin mai tarziu...

Era sa uit La multi ani DENIS STEFAN!!!Sa cresti mare,sanatos,si sa le aduci numai bucurii parintilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

DENIS

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANDREEA, eu zic sigur ca nu e varicele, mie imi ies asa cand ma pisca tantarii sau puricii...si ma tin si cate 2 saptamani

Am venit de la vaccin, a urlat 2 secunde cand i l-a facut...deci durerile de burtica sunt mai mari decat cele de injectie...

mai scriem mai tarziu

IOANA, eu am fost la Disneyland....e de vis...eu am fost vara, de Craciun nu stiu cum e...ma gandesc ca unele sunt inchise si probabil mai fac alte spectacole...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Fetelor,nu stiti cum arata bubitele de la varicela?Ambra e plina pe picioare...m-am gandit ca poate sunt muscaturi de tantari,ca am fost ieri dupa-masa in parc cu ea,dar le vedeam aseara...in casa iara nu aveau de unde sa fie atatia tantari...Va uitati va rog la poze,sa-mi ziceti parerea voastra?

[

Berarpiri ,aia e urticare (alergie alimentara) dupa mine ...eu ma umpleam pana acum cativa ani cand mancam oua si cand eram micuta de la penele de gasca din perini (mama mea trebuia sa puna 2 fete de perina pe ele sa nu cumva sa ma atinga) si trebuia sa iau antistaminice .te mananca de-ti vine sa te urci pe perete...saracuta...oricum e foarte bine sa o duci la medic ,macar o sa-ti dea ceva ce sa-i calmeze mancarimea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-tinem pumnii sa fie toate bune
ai sa vezi ca ori tintarii,ori ceva intoxicatie alimentara
Alexandra-ma bucur ca a fost totul ok la vaccin
acum urmareste-l ca e posibil sa faca febra

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput