Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna seara burticutzelor!

Imi cer scuze ca ma bag in seama Nu stiu daca v-a anuntat cineva,insa Andreea84 a intrat la aspirante si a anuntat ca s-a rupt apa,bebelina Mara vine pe lume
Felicitari mamicilor si nastere usoara tuturor!Va
speciali pt Beluistef!Stefanel nu vrea sa-si scoata nasucul pe lume?Ii place la mami in burtica

hai, fetelor, mai vine o delfinasa de-a noastra. s-o incurajam cum se cuvine

HAI ANDREEA84

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
sper sa castige Spania sa nu iii mai aud pe disperatii astia de nemti cum urla si cum claxoneaza o ora continuu dupa meci

eu sper sa castige Germania, ca aici fiesta e pana dimineata...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

HAI ANDREEA!!!!NASTERE USOARA!!!!!!
Din ce am vazut Andreea tb sa nasca in august. Delfinasa ei se grabeste, se vede ca e fetita...
Si eu ma uit la meci, eu sunt cu Germania, Cosmin cu Spania...injuram arbitrii pe rand
Maine ma duc la monitorizare...poate vin cu vesti mai bune decat ultima data, cand se simtea tare bine in burta si aveam un col luuuung si inchis.
Noapte buna va doresc

Paula, 37+ cu ,
AMR 19 zile

Mergi la inceput

mai fetelor, dar nu mai e nimeni pe-aici?! am ajuns in sfarsit la zi cu cititul si raspunsul...

eu sunt in culmea fericirii, abia am asteptat sa vina ziua de miercuri sa merg sa-mi cantaresc iar delfinasa la farmacie, a pus pe ea intr-o sapt 375 g!!! pentru mine e destul de mult, ma declar super multumita! si avem 51 cm. Doamne-ti multumesc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
sper sa castige Spania sa nu iii mai aud pe disperatii astia de nemti cum urla si cum claxoneaza o ora continuu dupa meci

eu sper sa castige Germania, ca aici fiesta e pana dimineata...

_

si aici petrec astia dar in baruri si discotecai ca nu au voie pe strada...ii ia politia cu totu.totusi HAI SPANIA!!!

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rodyk super, asa sa puna in continuare sis a se faca dolofana
fetele cu meciu care e scoru ca eu nici macar nu ma uit

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu sunt pe-aici, da nu ma baga nimeni in seama, sufar de singurate si lipsa de atentie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:

si aici petrec astia dar in baruri si discotecai ca nu au voie pe strada...ii ia politia cu totu.totusi HAI SPANIA!!!

ooana, daca tot te uiti la meci, striga si tu ceva: HAI ala, HAI asta...

OOO, ce ratare Spania!!!

mycya, e 0-0 inca

dragaico, si noi pe-aici, mai lenese...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VICTO tu parca ziceai ca tund iar copiii,nici nu mai stiu cat a trecut,dar avea asta mic o pleata ca ii intra in ochi.ii creste f repede.
am reusit ieri sa ii duc la frizer.
dar eu nu am mai apucat sa ma vopsesc...
obosisem.

RODICA din alea aveam la spital,da,apoi eu am luat unele de la farmacie,mi s-au parut mie mai bune,nu erau plassticate,ca eu plasticul ala nu prea il suport,sinteticul de deasupra.astea erau cu vata si tifon pe deasupra.ceream de algodon .
mie astea in spital nu imi ajungeau,tie ti se pareau prea mari,iar eu puneam si doua si scutec din ala de unica folosinta si ma faceam balta de sange.am pierdut mult sange ,cel putin la prima sarcina nu ma tineam pe picioare.
schimbam cu zecile scutecele alea.nu era chip sa tin camasa normala,noroc cu alea cu gaura la spate,ca altfel as fi schimbat si camasile la 15 minute.
cand ma ridicam ,era jale,abia ajungeam la baie ca nu rezistau compresele,asa hemoragie..acum ma intreb daca o fi fost normal,nu am patit nimic dar nici nu mi.a zis nimeni nimic,nici eu nu stiam ,acum vad la voi ca nu ati avut asa hemoragii...

super bine ia Isa in greutate !!

ANDREEA 84-
sa ai o nastere usoara si bebe sanatos !!!

RODICA iei bataie cu Germania ta

Eu vad meciuuuul !!!!!!!!

DRAGAICA imi pare rau ca e inca diferenta de greutate intre bebei,si iti inteleg nelinistea,oricat te-ar calma ei si eu as fi speriata ,dar trebuie sa avem incredere !

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

dragaico, uite si la sheritra diferenta intre bbi, or sa mai creasca si ai tai, mai ales ca-s in grafic...

_

Mergi la inceput