Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka dragaico, uite si la sheritra diferenta intre bbi, or sa mai creasca si ai tai, mai ales ca-s in grafic... ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Stiu ca or sa mai creasca, nu-i atat de greutate cat e de circumferinta capului

Am uitat sa va zic, cred ca-i schimb semnatura, dupa lungimea colului sica ma lasa pana la 38 de saptamani daca continui asa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
crispro spune:
Dragaico, ce col luuuuuuuuuuuung ai... Si eu cred ca prinzi 38 de sapt. Nu te ingrijora de greutate - e normal si circumferinta sa fie mai mica, daca e mai slabut, mai micut... Vezi si la Sheri ce diferenta a fost. Cat timp dr zice ca e ok, nu-ti fa griji...
Victo, tu azi toata ziua ai facut mancare, poate doar de la oboseala ai mici dureri... Daca e ceva, asteptam sa ne anunti...
Andreea84, Doamne ajuta de o nastere usoara!
Paula M, bafta pe maine la dr, sa vii cu vesti bune! 
Ma duc si eu la somnic, sper sa pot dormi, ca am bagat ca fraierica 3 felii mari de pepene verde... parca vad ca tot la baie voi fi toata noaptea... Of...
Va pup! Noapte buna!
Cristina
38+ cu 
rodyka spune:
mycya, e 1-0 ptr Spania. vroiam sa-ti spun ca aici, cand e cate-o partida de-asta importanta de fotbal, se distreaza lumea bagandu-se in fantanile arteziene din centrul orasului (una e ptr Barcelona si una ptr Real Madrid), politia opreste traficul sa se poata lumea distra... sange latin, ce mai!!!
sa vedem cati copii se nasc in noaptea asta de atatea emotii
...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
crispro, noapte buna... vai de pepenele tau ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Rodyk iti dam bataita amandoua cu Germania ta
HAI SPANIA!!!!![]()
![]()
![]()
Dragaica iti doresc multa putere, optimist si rabdare sa ajungi pana la 38 de saptamani , o sa ai nevoie ca la cate stim ca induri tu.

Bianca
35 +
Andra Maria
btz_ovi spune:
Eladea mersi de raspuns,eu asa auzisem ca in jur de aproape 40 de zile,dar se pare ca acea persoana care m-a informat nu stia prea bine nici ea.
Apropo si CM cand vine dupa?Nu ca mi-ar fi dor de el dar de curiozitate ![]()
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 6 ZILE
pana la 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Mycya Dragaica iti doresc multa putere, optimist si rabdare sa ajungi pana la 38 de saptamani , o sa ai nevoie ca la cate stim ca induri tu. ![]() ![]() ![]() ![]() Bianca 35 + Andra Maria |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
| citat din mesajul lui rodyka mycya, e 1-0 ptr Spania. vroiam sa-ti spun ca aici, cand e cate-o partida de-asta importanta de fotbal, se distreaza lumea bagandu-se in fantanile arteziene din centrul orasului (una e ptr Barcelona si una ptr Real Madrid), politia opreste traficul sa se poata lumea distra... sange latin, ce mai!!! sa vedem cati copii se nasc in noaptea asta de atatea emotii _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
...aici ce sange ca nu stiu daca au asa cevaBianca
35 +
Andra Maria
Mycya spune:
n buna gagici cu burtici si mamici
ma duc la bucatarie sa pregatesc masa pentru sot si dupa la 
si maine dimineata poate gasim o intreaga listuta la titlu pentru care sa facem galerie
Bianca
35 +
Andra Maria
aelita spune:
a castigat Spania !
barbatu-meu cred ca ii pune si astuia mic vreun nume de fotbalist 
ca la Andres (Iñesta)
deja se gandeste la Sergio.
eu oricum nu am nume,sa puna ce vrea![]()
ziceati de greutatile gemeneilor.care au fost masurile la SHERITRA?
dar ea era in saptamana 36?ca parca avea DPN zilele astea,asta m-a si mirat,cand a ajuns in aproape 40 cu gemeni.
sau DPN la ea era programat pt cezariana la 36?
si la Carla parca la fel,se apropia de DPN.la ele era diferit dpn de 40 saptamani ?
RODICA la mine e liniste ! am noroc de un cartier linistit,de aici pleaca lumea spre fantani,sa se racoreasca![]()
e caaaaaaaaaald ! stau de 5 ore cu aerul pus.si abia coboara la 29º.
afara azi la 11 erau 40º,la pranz nu vreau sa stiu cat era,ca am dormit cu aerul pus pe noi si despuiati .
34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)