Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Eladea mersi de raspuns,eu asa auzisem ca in jur de aproape 40 de zile,dar se pare ca acea persoana care m-a informat nu stia prea bine nici ea. Apropo si CM cand vine dupa?Nu ca mi-ar fi dor de el dar de curiozitate |
nu stiu cand vine CM, cred ca de luna viitoare. si era asa de bine fara... atentie insa! poti ramane
in perioada asta si daca nu vine CM, ovulatia isi urmeaza cursul..._
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
aelita,Sheritra a nascut 2 fetite de 2400kg si 3250kg.
_
AdelaP spune:
Fetelor imi fac timp cateva minute sa anunt venirea pe lume a unei delfinase dragalase IRIS DIANA (28.06.2010), 36 sapt., 2900 g, 50 cm, apgar 9/10, nastere naturala. Chiar daca am postat o singura data am incercat sa va citesc cat am putut de des si chiar am trait alaturi de voi sentimente minunate. Felicit proaspetele mamici, delfinasilor crestere mare iar gravidutelor nastere usoara.
Eu am inceput din nou activitatea asa ca timpul e mai pretios decat oricand dar promit ca in curand va voi povesti odiseea noastra si motivul pentru care am evitat sa scriu atatea saptamani.
rodyka spune:
| citat din mesajul lui AdelaP Fetelor imi fac timp cateva minute sa anunt venirea pe lume a unei delfinase dragalase IRIS DIANA (28.06.2010), 36 sapt., 2900 g, 50 cm, apgar 9/10, nastere naturala. Chiar daca am postat o singura data am incercat sa va citesc cat am putut de des si chiar am trait alaturi de voi sentimente minunate. Felicit proaspetele mamici, delfinasilor crestere mare iar gravidutelor nastere usoara. Eu am inceput din nou activitatea asa ca timpul e mai pretios decat oricand dar promit ca in curand va voi povesti odiseea noastra si motivul pentru care am evitat sa scriu atatea saptamani. Adela, mamica eroina a lui Tudor http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos |
adela, bine-ai revenit printre noi... BUN VENIT DELFINASEI IRIS DIANA, speram sa auzim in curand povestea voastra...
_
rodyka spune:
delfinariu, sting eu lumina, ca pe vremuri...
sa aveti un somn linistit, fara dureri de oase si fara multe drumuri la shushu...
sa visati frumos cu delfinasii vostri...
sa va treziti cu multa energie si cu optimism...
sa profitati de odihna, ca mai incolo nu se stie... desi ma rog la DD sa aveti un delfinas cuminte ca al meu!
noapte buna! 
PS: e destul de linistit orasul, cred ca i-a molesit caldura...
_
aelita spune:
| citat din mesajul lui rodyka aelita,Sheritra a nascut 2 fetite de 2400kg si 3250kg. _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
| citat din mesajul lui AdelaP Fetelor imi fac timp cateva minute sa anunt venirea pe lume a unei delfinase dragalase IRIS DIANA (28.06.2010), 36 sapt., 2900 g, 50 cm, apgar 9/10, nastere naturala. Chiar daca am postat o singura data am incercat sa va citesc cat am putut de des si chiar am trait alaturi de voi sentimente minunate. Felicit proaspetele mamici, delfinasilor crestere mare iar gravidutelor nastere usoara. Eu am inceput din nou activitatea asa ca timpul e mai pretios decat oricand dar promit ca in curand va voi povesti odiseea noastra si motivul pentru care am evitat sa scriu atatea saptamani. Adela, mamica eroina a lui Tudor http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos |

34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
maya71 spune:
Buna dimineata de la Maya!
Rody... ce frumos ai zis 'Ca pe vremuri'... si eu o stingeam dar acum...
Shery... scot
si le imbatam
Mic dejun... ce va doreste inimioara si delfinasi??? in afara de cereale, fructe deshidratate si lapte (eu de soia, ca/mi place)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui maya71 Buna dimineata de la Maya! Rody... ce frumos ai zis 'Ca pe vremuri'... si eu o stingeam dar acum... Shery... scot si le imbatam![]() Mic dejun... ce va doreste inimioara si delfinasi??? in afara de cereale, fructe deshidratate si lapte (eu de soia, ca/mi place) ucenic(aspirant) burtica ![]() |
buna dimineata, delfinariu!!!
maya, scumpo!
, nu fi trista iar... acum esti aici si ne incurajezi, ne prepari micul dejun, scoti la instructie majoretele... va veni timpul cand iti vom intoarce toate aceste gesturi 

la noi e innorat si e super! azi-noapte a trebuit sa inchid ferestrele ca era un vaaant... deci, putem iesi putin la plimbarica pe la 10-11...
micul dejun il avem - multumim maya, eu va invit la un capuccino deco cu multa spuma
, ca-mi era dor! cat timp am fost cu burtica la purtator nu i-am mai suportat nici mirosul, acum revenim la bunele noastre obiceiuri...si, apropo, ca intreba cineva de restrictii la mancare pe perioada alaltatului. noi n-avem, asa cum n-am avut nici in timpul sarcinii. pana acum n-am descoperit ceva sa ne deranjeze, si nici cei 2 colici hoinari n-au mai revenit...
_
sorina_goga spune:
buna dimineata si de la noi!!! tot in formula 2 in 1!!!
o zi excelenta!!!! 

40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
rodyka spune:
buna dimineata, sorina!
haideti, nu fiti rusinoase! este o condica de semnat
, sa stim si noi ce facem azi cu motatele...
_