Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 12
Creatza11 spune:
Buna dimineata burtici, mamici, delfinasi si Maya! Am venit cu cate o
pt fiecare si, sa-mi iau revansa si pt lipsa mai indelungata va servesc cu o cafeluta calda cu laptic
!
Vreau sa felicit si eu mamicile curajoase care si-au adus pe lue comorile in timpul asta: Cotesca, Alina, CD, Adriana, si bineinteles eroinele noastre Denisa si Sheri! Sa va traiasca delfinasii, sa fie sanatosi, papaciosi, necoliciosi, sa doarma noptile, sa va puteti si voi odihni pt refacerea cat mai rapida!
Racusorule
multi pt cat de ferma si rabdatoare esti!
Noi am avut laptopoul dat la "dr" o perioada, dupa care am incercat eu sa mai ajung la zi cu cititul dar fara sorti de izbanda, deci nu sunt exact la zi cu totul.....
Am cam terminat si camera lui bebe (pus poza), avem patut, carut, hainute, si cam tot bagajul de spital...bebe e tot neintors, stiu si simt cum da cu piciorusele acolo jos iar cu capul se impinge spre tziti.
Sa aveti o zi frumoasa, iar fetele care au 39-40 sap spor la nasteri ca-i ziua tocmai buna pt asa ceva, racoroasa!![]()
33+ cu un
invingator David Gabriel
AMR 6+
crispro spune:
Neata! Multumim Maya de tratatie, si Rodi de cafeluta.
Am zis io ca nu o sa pot dormi, asa a fost, treziri una pe ora, arsuri cat cuprinde, m-am tot foit toata noaptea... Poate mai bag azi 2 reprize...
Adela, felicitari pt minunea ta! Iris Diana, sa fii sanatoasa si cuminte! Asteptam povestea!
Cristina
38+ cu 
crispro spune:
Katalina, vazut burtica frumoasa...

Sexy, pe plaja...
Creata, unde ai pus poza cu camera lui bebe? Ca nu le vad decat pe cele existente deja ale tale...
Cristina
38+ cu 
racusor2010 spune:
neata si de la noi
Andrei s-a trezut pe la 8, a mancat maxim 10 minute la tzitzi si s-a culcat...ma astept sa se trezeasca din clipa in clipa...copilul asta ori urla de foame mare ori abia papa...
dar creste in greutate...asa o fi normal, cine stie ![]()
![]()
acum am deschis geamul sa se aeriseasca la el in camera si noi ne-am mutat in dormitorul matrimonial tot cu geamul deschis, dar cu Andrei in landou si invelit cu paturica...ma gandesc daca mai tarziu pot sa il scot..sa vedem cat e de racoare afara ca tot nu avem hainute groase asa mici ![]()
nu pare frig, doar racoare...
aseara nu am mai iesit ca batea vantul destul de tare...dar trebuie sa recuperam azi, poate dupa masa urmatoare, daca papam si noi mai cu spor 
ma duc sa pap si eu ceva...aseara cica am facut macaroane cu branza...andrei abia papase, steatea cu taica-su pana la baita...povesteau ceva...cand colo il apuca brusc foamea
am lasat macaroanele in sita...branza in castron fugi si hraneste copilul...apoi baita ca era cam nesatul, ca mancase cu ora inainte tot din tzitzi, de unde sa mai curga valuri valuri...asa ca baita rapid, biberon...ca din pacate la ora aia mami nu mai avea laptic si avem si noi un tabiet, baita si biberon...musai de 60, ca altfel nu ne saturam...si inapoi la macaroane...ei, macaroanele mele erau super tari, abia am reusit sa ale amestec cu branza...sare si zahar am pus asa dupa ureche, uitasem cat ![]()
au iesit ele bunute, dar le mai trebuia ceva ![]()
azi trebuie sa pun pulpe la cuptor, sa ii fac curat lui Andrei in camera, sa ne plimbam, sa gasesc epilatorul si trusa de unghii prin cutii ![]()
sa pap bine, sa beau lichide multe si sa ma odihnesc ca sa aibe mami laptic pentru pitic...sa vedem cate reusesc...momentan sunt cam franta 

va 

asteptam noi delfinasi!!
nu mai stiu daca am felicitat-o pe Sheri
asa ca o mai felicit o data si astept sa intre sa ne povesteasca cum a fost si cum e cu cele 2 comori 

sanatate multa Adela si bebelinei!! 

mami de brotacel Andrei Ioan
anca_vlad spune:
neata...declar o dimineata harnica...puna acum....am spalat hainutele lui bb si am pus la fiert lenjeria!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Creatza11 spune:
Crispo, acolo, da-i refresh!
Azi am facut si noi 35 sap, stiu ca am scapat de un hop mare ajngand aici, fiindca asta este hotarul de care tineam toate cu tot dinadinsul sa trecem! Iata ca am trecut si noi, usor, usor ajungem si la 37!!!
35+ cu un
invingator David Gabriel
AMR 6+
michelle1981 spune:

BRAVO SHERY!

BUN VENIT AMELIA SI ANALISA!

BRAVO ADELAP!

BUN VENIT IRIS DIANA!
ASTEPTAM VESTI DE LA ANDREEA 84!
Creatza ti-am raspuns la intrebarea cu prenatalul aici
katalina bine ai revenit! Vazut pozele cu burtica sexxyyyy
Azi pentru cine scoatem motatele?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu 
AMR 3+
vladia1 spune:
neatza delfinariu,
noi suntem acasa, caci am implinit 36 sapt si nu mai e nici un pericol pt bb, doar pt mine....ca daca mai face uterul o criza de "personalitate" risc o ruptura de toata frumusetea (cedeaza cicatricea de la prima cezariana)......azi merg la dr si revin cu noutati
pupici pe burtici si la puiuti
Mamica
35+ si CRY (2005)
anca_vlad spune:
Vladya1nu te stresa prea tare ca uteruk nu e o chestie care sa cedeze prea usor ...ai totusi 5 ani intre cezariene...ca si mine de altfel...cghiar daca incepe travaliu ai timp sa ajungi la spital....am o vecina care a nascut cu cezariana primul copil iar pe la doi-lea l-a facut cam dupa 2-3 ani si s-a dus cu contractii la spital si i-au fcaut cezariana nr2!
asa ca daca simti ca au inceput contractiile circulare care incep cu dureri de spate si se termina in zona mediana a burici sipe sub burtica vb cu medicul si fuga la spital1

risc de ruptura exist ain mometul expulziei!
l-am tras eu de limb ape medic pt c aam vrut sa nasc natural dupa cezariana....si mi-a explicat omul la ce ne expunem si ca nu are rost sa riscam!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Alina2005 spune:

Sa scoatem motatele pentru Elena(Beluistef)!!!

M-a sunat acum si are contracii de azi-noapte, din ce in ce mai dureroase, erau la 7 min, acum sunt la 10 min, deci asta-seara e posibil sa se intalneasca cu puiutul!!
Sa o incurajam si sa ii dorim succes, nastere usoara si un bebic sanatos!
Iupiiiiii

Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)