Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata si de la noi,
Sherry, felicitari pentru cele 2 minuni, sa creasca mari si sanatoase si sa va umple de bucurii!!!
Noi am fost la o zi de nastere ieri si am avut asa dureri de oase.. uf, au mai trecut putin, acum e mai bine, ne pregatim ca vine o prietena sa ne faca unghiile frumoase, ca deh.. se apropie momentul, sotul e fericit ca a castigat spania pt prima data in istorie!!
O zi frumoasa si asteptam vreo 2 delfinasi azi!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
crispro spune:

HAI BELU!!! 

Nastere usoara! Sa vina bebe cu bine pe lume!!!
Creata, am un net de ma doare capu... Pana s-a facut refreshul... Dar am vazut pozicile, imi place si camera(plina de jucarii deja), si imi place burtica.

Am pus si eu 2 poze cu camera, si una cu patutul care il vom muta in camera mai tarziu, pes te vreo 2 luni. Pana atunci planuim sa il tinem cu noi in camera... Dar ramane de vazut.
Ma bucur de Belu, sper sa vina bebele de voie buna, ca exact azi are DPN. Prea era necajita sa nu ajunga iar la inducere... Doamne ajuta!
Cristina
38+ cu 
larissa_79 spune:
"Buna dimineata la tot delfinariul! Am trecut f bine peste operatie, sunt in salon acum, era s-o patesc la trezirea din anestezia generala ca-mi scazuse rau tensiunea dar e ok. Strumfele erau ok din prima fara ventilatie. La 12 pot sa le vad. Pup pe toate"
Mesaj de la Sherita...din dimineata asta.
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 16 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Alina2005 spune:
Carmen, ce ma bucur cand vad la semnatura ta 36+! Ai fost o curajoasa si optimista si iata-te acum, mai ai atat de putin si te intalnesti si tu cu minunea! Felicitari pentru stoicismul tau!
Mamicilor, puiutzii vostri inghit ca haplea si se ineaca? A mea asa face si nu sta mai mult de 10 min la san, ca se satura si apoi doarme. E normal?
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)
crispro spune:
Am schimbat si noi semnatura... Ce putin mai am... Ma ia cu tremurici...
Cristina
39+ cu 
Creatza11 spune:
michele, multumesc 
! Asa este, insa mie mi-a trebuit atunci si, fiindca n-am primit nici un raspuns, m-am apucat de dat tel si facut sapaturi adanci pe net....dupa multe ore de draci si nervi m-am dus cu legile in mana la ele si am scos numai flacari pe nari acolo.... pana la urma, NORMAL ca a fost ca mine...
OAU....naste si Belu azi, v-am zis eu ca e tocmai vremea buna de impinssss!

hai belu! 

Aaaa! Si apropo de pedichiura....vroiam si eu sa ma laud ca ieri, de la 11 pana la 14 ( cu o pauza de jum de ora pt masa) am reusit singurica sa-mi fac pedichiura!!! Si inca cum? Frantuzeasca!!! Sper sa ma tina pana nasc, asta era si ideea, am olosit oja de la Farmec care mi se pare ca tine foarte mult.
35+ cu un
invingator David Gabriel
AMR 6+
anca_vlad spune:
ELENA NASTERE USOSRA SI BB SANATOS< PAPACIOS SI CUMINTE
SUNTEM IN ZONA CU MOATELE LA VEDERE!

ASTEPTAM VESTI!
Eu o sa fug sa platesc cablu si internetul...si poate ajung si in AFI totusi la C&A-am si eu un fix!
nu imi vine sa cred c azi e joi si nu mia e mult pana duminica si eu sunt ok cu burtica nu s-a mai contractat si ne apropiem cu pasi seriosi de 35s!
DOAMNE AJUTA....Asa parca am mai multa incredere ca voi ajunge cu bine la 38s!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Creatza11 spune:
Foarte frumoasa camera, Crispo, tot verdeee!!!
Si noi mai avem decoratiunile...si gata!
Dar cu tine pozica nu ne mai pui? Hai ca ai vazut si la mine ce gogoasa sunt la fata (zici ca s-a folosit toata drojdia din magazine
, iar nasul.....e cat 3 nasucuri obisnuite de ale mele... Ma oftic, macar daca mi se umflau si mie buzele, nu nasu!
Si, Carmen
, la tine ultima pozica e de la 25 sap? hai mai, ca nasti maine poimaine si ramai restata! Pupici
si pt Leti, si sa sti ca o sa te param ca ai tinut-o ascunsa si nu ne-ai mai aratat-o!![]()
35+ cu un
invingator David Gabriel
AMR 6+
larissa_79 spune:
Hai Belu! Doamne ajuta sa vina bebe!
Cine ne tine la curent...Alina?
Alina...da e normal ca bebe sa suga 10 min si sa adoarma. Inseamna ca ii vine mult laptic si cred ca e si gras lapticul si se satura repede. Asa era si a mea....
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 17 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa scoatem motatele pentru Elena(Beluistef)!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M-a sunat acum si are contracii de azi-noapte, din ce in ce mai dureroase, erau la 7 min, acum sunt la 10 min, deci asta-seara e posibil sa se intalneasca cu puiutul!! Sa o incurajam si sa ii dorim succes, nastere usoara si un bebic sanatos! Iupiiiiii ![]() ![]() ![]() Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Neata

raportez si eu ceva contractii azi noapte, tot asa cu o durere care cobora in picioare
...dar acum iar s-au linistit 

Haide Belu 

Noi am tinut cu Spania (eu desi am stat in Germania aproape 2 ani…nu ii iubesc prea tare)
…care a si castigat
…cred ca Aelita si Rody sunt satule deja de fotbal
, atunci sa vezi nebunieRody ce repede creste micuta Isa
... foarte bun capuccinoPaula sa vi cu vesti bune!

Adela felicitari! Bun venit delfinasei Iris Diana!

Sorina vad ca e la apel tot 2 in 1
Oana
39+ Matei Marius
AMR 1 zi