Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna seara burticutzelor!

Imi cer scuze ca ma bag in seama Nu stiu daca v-a anuntat cineva,insa Andreea84 a intrat la aspirante si a anuntat ca s-a rupt apa,bebelina Mara vine pe lume
Felicitari mamicilor si nastere usoara tuturor!Va
speciali pt Beluistef!Stefanel nu vrea sa-si scoata nasucul pe lume?Ii place la mami in burtica

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Hai Andreea!

Oana 39+ Matei Marius

AMR 2 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ia uite, mai vine un delfinas!
Hai Andreea!

Ooana, am facut si eu vreo doua tortulete papusa, am invelit corpul ei in folie alimentara si l-am infipt in mijloc, o scoti cand tai tortul.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 38+
AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna fetelor,
Shery draga mea te felicit din tot sufletu, cate emotii, cata bucurie, sa-ti traiasca fetele, sa fie cumintele si papacioase. Cred ca e mandru tare tati.

Abia m-am intors de la control.
In mare vestile sunt bune.....zic in mare pentru ca bebe Felix este inca micut, a luat doar 220g in greutate in 2 saptamani, acum are 1880g, caputu tot micut. Doctorul i-a zis sa nu-mi fac probleme ca este inca in grafic si atat tip cat da din picioare e bine.
Bebe Sebastian are 2200kg, totul in grafic si miscacios.
Surpriza mare a fost la colu.....are 5,9cm doctorul a zis ca de mult nu a mai vazut un col atat de lung si inchis la 33 de saptamani la o sarcina gemelara.
Cam atat pana acum, ma duc sa recuperez, va tuck pe toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Multumesc Larisa! Mi-o luase razna imaginatia, ma gandeam ca cine stie cate-mi trebuie si eu n-am nika.

Racusor sotiorul da semne de surmenaj, un mic concediu i-ar prinde bine! Imi pare rau, dar m-a bufnit un pic rasul, auzi, telefonul in gunoi, bine ca n-a dus gunoiul!

34+

Maurice si noi am ras dar acum s-a mai linistit...ne-am mutat, el doarme in camera noastra singurel si aici se trezeste mult mai odihnit...de...camera mare

sper sa mai stea beb inca 3 saptamani sa fie zdravan si in putere!! sa stai cumintica la patut

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

vaaai,cum lipsesc cum apar delfinasii

DENISA,SHERI,Felicitari !!!!!!!!!!!!!!! mamici la dublu,sa va traiasca minunile !!!!!!!!

in cate saptamani erau Denisa si Sheri?

Am fost si noi azi la ultima ecografie .si ultimele analize de sange.
mai urmeaza rezultatele la sange,dupa ce venim de la mare,si apoi gata,daca apuc 40s prind monitorizarea,daca nu direct nasterea.
Totul bine,e in continuare baiat ,si pt prima oara mi-a spus greutatea ,ceva nou,eu ma gandeam cum sa fac sa intreb:
are 2250 g,
si cum e prima oara cand imi spune,eu nu imi dau seama daca e mic sau mare,poate imi spuneti voi .
34 saptamani azi.
am 67 kg.

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Denisa in 36 si Shery in 38 daca nu ma insel
Eu zic ca-i bine la greutate, ai meu au 1880kg si 2200kg iar s-a marit diferenta dintre ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Citat:

Citat:

io pregatesc ziua lui fi'mea. Sambata ii fac acasa si avem 5 copilasi si 7 adulti + 2 bebelusi iar marti la gradinita vine Alba Ca Zapada si tot tacamul.
Asa ca bebe Nectarie daca vrea sa nu se puna rau cu sora'sa inca de la inceput tre' sa mai stea in burtica cel putin pana pe 13 seara.
Ia uitati ce tort am comandat ptr sambata:
http://www.cofetariaalice.ro/j5/components/com_virtuemart/shop_image/product/Model_03P_4b967f8a1ffc4.jpg

P.S Io intepaturi in vagin am de n saptamani....azi daca nu m-am aplecat de 100 de ori la garsoniera...si nimic.

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ce frumos
papusa e speciala de tort? sau e o papusa normala care ii ramane Alexiei dupa? te pomeni ca o fi Barbie si eu nu ma prind ...vezi ce inseamna sa nu ai pic de experienta cu copiii

...si am uitat de geanta, e frumu ...eu am pus pe frigider sub un magnet o lista cu tot ce trebuie sa iau cu mine si cred ca la momentul necesar o sa arunc tot in plasa si plec

Oana 39+ Matei Marius

AMR 2 zile

Noi 2...si bebe

Papusa e Barbie....doar imbracamintea va fi tot din acadea.....sau ce-o fi...
Asta isi doresc acum fetitele...

AMR 17 zile

auzi, acu' lamureste-ma...papusa o duci tu sau e de la cofetarie?
inteleg eu ca tortul e construit pe papusa...adica o dezbraca?
hai ca o iau pe ulei ...dar e foarte fain, sigur se va bucura mult si daca si papusa e noua...banuiesc ca va fi o supriza frumoasa...desi nu inteleg eu exact cum o scoti din tort, unde ii sunt hainele

Oana 39+ Matei Marius

AMR 2 zile

Noi 2...si bebe

papusa e noua, normal. nu o ducem noi...e de la cofetarie....o dezbraca si o imbraca cu bezea din aia....hainutele ei ni le dau separat. Iti dai seama ca ale o sa fie incantata mai ales de tortul papusa, ca barbie are acasa cu zecile.
ma duc la ca si franta. de fapt la un dus mai intai. maine ma duc si eu la ginecoloaga. nu am mai ajuns vinerea trecuta.

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Oana asa este...parca le-ar da bani asa fac astia pe strazi de dimineata umbla imbbracati in culorile germaniei, cu trompete de tresar de fiecare data cand le aud.sper sa castige Spania sa nu iii mai aud pe disperatii astia de nemti cum urla si cum claxoneaza o ora continuu dupa meci

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

io pregatesc ziua lui fi'mea. Sambata ii fac acasa si avem 5 copilasi si 7 adulti + 2 bebelusi iar marti la gradinita vine Alba Ca Zapada si tot tacamul.
Asa ca bebe Nectarie daca vrea sa nu se puna rau cu sora'sa inca de la inceput tre' sa mai stea in burtica cel putin pana pe 13 seara.

da,larissa, ziceam si eu ca pot sa nasc doua sapt +/- inainte de ziua printesitei (26 iun), nu vroiam sa-i strice petrecerea de la McD... dar a facut cum a vrut ea a venit exact cu o sapt inainte si a participat si la aniversare de aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Rody care e atmosfera la voi? cred ca va fi o nebunie daca castiga Spania...Mycya in Germania am vazut ca e mare nebunie

ooo... la fiecare casa sunt steaguri, si pe masini (de vreo saptamana), si eu am un steag cu taur pe balcon, desi eu un general tineam cu germania , dac-ar sti astia m-ar impusca! parca vad ca, daca castiga, nu e loc de dormit la noapte de atatea artificii si vuvuzele si claxoane...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu se intetesc fetelor durerile mele..asa ca maine dim. ne vedem tot pe aci.
multam de motate, oricum...acu n-as vrea maine, ca e chiar ziua nasei copilului. mai bine vineri.;)
noapte buna!

aa..hai Andreea!!!!!!!!!!

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica

Mergi la inceput