Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Buna seara burticutzelor! Imi cer scuze ca ma bag in seama ![]() Felicitari mamicilor si nastere usoara tuturor!Va ![]() speciali pt Beluistef!Stefanel nu vrea sa-si scoata nasucul pe lume?Ii place la mami in burtica![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |

Hai Andreea!

Oana
39+ Matei Marius
AMR 2 zile
arissa spune:
Ia uite, mai vine un delfinas! 
Hai Andreea!

Ooana, am facut si eu vreo doua tortulete papusa, am invelit corpul ei in folie alimentara si l-am infipt in mijloc, o scoti cand tai tortul.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 38+
AMR 11
Dragaica spune:
Buna fetelor,
Shery draga mea te felicit din tot sufletu, cate emotii, cata bucurie, sa-ti traiasca fetele, sa fie cumintele si papacioase. Cred ca e mandru tare tati.
Abia m-am intors de la control.
In mare vestile sunt bune.....zic in mare pentru ca bebe Felix este inca micut, a luat doar 220g in greutate in 2 saptamani, acum are 1880g, caputu tot micut. Doctorul i-a zis sa nu-mi fac probleme ca este inca in grafic si atat tip cat da din picioare e bine.
Bebe Sebastian are 2200kg, totul in grafic si miscacios.
Surpriza mare a fost la colu.....are 5,9cm 

doctorul a zis ca de mult nu a mai vazut un col atat de lung si inchis la 33 de saptamani la o sarcina gemelara.
Cam atat pana acum, ma duc sa recuperez, va tuck pe toate 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maurice
Multumesc Larisa! Mi-o luase razna imaginatia, ma gandeam ca cine stie cate-mi trebuie si eu n-am nika. Racusor sotiorul da semne de surmenaj, un mic concediu i-ar prinde bine! Imi pare rau, dar m-a bufnit un pic rasul, auzi, telefonul in gunoi, bine ca n-a dus gunoiul! 34+ |
Maurice si noi am ras

sper sa mai stea beb inca 3 saptamani sa fie zdravan si in putere!! sa stai cumintica la patut

mami de brotacel Andrei Ioan
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita vaaai,cum lipsesc cum apar delfinasii ![]() DENISA,SHERI,Felicitari !!!!!!!!!!!!!!! mamici la dublu,sa va traiasca minunile !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in cate saptamani erau Denisa si Sheri? Am fost si noi azi la ultima ecografie .si ultimele analize de sange. mai urmeaza rezultatele la sange,dupa ce venim de la mare,si apoi gata,daca apuc 40s prind monitorizarea,daca nu direct nasterea. Totul bine,e in continuare baiat ,si pt prima oara mi-a spus greutatea ,ceva nou,eu ma gandeam cum sa fac sa intreb: are 2250 g, si cum e prima oara cand imi spune,eu nu imi dau seama daca e mic sau mare,poate imi spuneti voi . 34 saptamani azi. am 67 kg. 34+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Denisa in 36 si Shery in 38 daca nu ma insel
Eu zic ca-i bine la greutate, ai meu au 1880kg si 2200kg iar s-a marit diferenta dintre ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
auzi, acu' lamureste-ma inteleg eu ca tortul e construit pe papusa...adica o dezbraca? hai ca o iau pe ulei ...dar e foarte fain, sigur se va bucura mult si daca si papusa e noua...banuiesc ca va fi o supriza frumoasa...desi nu inteleg eu exact cum o scoti din tort, unde ii sunt hainele ![]() Oana 39+ Matei Marius AMR 2 zile |
papusa e noua, normal. nu o ducem noi...e de la cofetarie....o dezbraca si o imbraca cu bezea din aia....hainutele ei ni le dau separat. Iti dai seama ca ale o sa fie incantata mai ales de tortul papusa, ca barbie are acasa cu zecile.
ma duc la
ca si franta. de fapt la un dus mai intai. maine ma duc si eu la ginecoloaga. nu am mai ajuns vinerea trecuta.Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 17 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Oana asa este...parca le-ar da bani asa fac astia pe strazi
de dimineata umbla imbbracati in culorile germaniei, cu trompete de tresar de fiecare data cand le aud.sper sa castige Spania sa nu iii mai aud pe disperatii astia de nemti cum urla si cum claxoneaza o ora continuu dupa meci![]()
Bianca
35 +
Andra Maria
rodyka spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 io pregatesc ziua lui fi'mea. Sambata ii fac acasa si avem 5 copilasi si 7 adulti + 2 bebelusi iar marti la gradinita vine Alba Ca Zapada si tot tacamul. Asa ca bebe Nectarie daca vrea sa nu se puna rau cu sora'sa inca de la inceput tre' sa mai stea in burtica cel putin pana pe 13 seara. |
da,larissa, ziceam si eu ca pot sa nasc doua sapt +/- inainte de ziua printesitei (26 iun), nu vroiam sa-i strice petrecerea de la McD... dar a facut cum a vrut ea
de aici_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ooana Rody care e atmosfera la voi? cred ca va fi o nebunie daca castiga Spania...Mycya in Germania am vazut ca e mare nebunie |
ooo... la fiecare casa sunt steaguri, si pe masini (de vreo saptamana), si eu am un steag cu taur pe balcon, desi eu un general tineam cu germania
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
nu se intetesc fetelor durerile mele..asa ca maine dim. ne vedem tot pe aci.
multam de motate, oricum...acu n-as vrea maine, ca e chiar ziua nasei copilului. mai bine vineri.;)
noapte buna!
aa..hai Andreea!!!!!!!!!!
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica

...vezi ce inseamna sa nu ai pic de experienta cu copiii