Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo oana, tu ai ceva dureri ? macar asa de samanta?:) Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
azi deloc si am umblat destul de mult pe jos, vreo 2 ore
ieri dupa sport am simtit ceva...2 crampe si gata
sunt curioasa ce imi spune medicul vineri la monitorizare...stiu deocamdata ca ma lasa pana la 41 de sapt
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 io pregatesc ziua lui fi'mea. Sambata ii fac acasa si avem 5 copilasi si 7 adulti + 2 bebelusi iar marti la gradinita vine Alba Ca Zapada si tot tacamul. Asa ca bebe Nectarie daca vrea sa nu se puna rau cu sora'sa inca de la inceput tre' sa mai stea in burtica cel putin pana pe 13 seara. Ia uitati ce tort am comandat ptr sambata: http://www.cofetariaalice.ro/j5/components/com_virtuemart/shop_image/product/Model_03P_4b967f8a1ffc4.jpg P.S Io intepaturi in vagin am de n saptamani....azi daca nu m-am aplecat de 100 de ori la garsoniera...si nimic. Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 17 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ce frumos
papusa e speciala de tort? sau e o papusa normala care ii ramane Alexiei dupa? te pomeni ca o fi Barbie si eu nu ma prind ...vezi ce inseamna sa nu ai pic de experienta cu copiii
...si am uitat de geanta, e frumu ...eu am pus pe frigider sub un magnet o lista cu tot ce trebuie sa iau cu mine si cred ca la momentul necesar o sa arunc tot in plasa si plec
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
Mycya spune:
astazi am avut mai des intepaturi, timp de o ora au fost mai continue si nu am depus doar nici un efort , am ramas cu o durere de burta acum.cam de o saptamana simt dar au fost rare fata de astazi credca so fi suparat pe mine ca am bocit si da cu capu
Victo pai punem motatele sa ii facem curaj lu bebe Mihai
HAI VICTO!!!!
Rodyk eu pentru acasa mi-am cumparat de la Always dintralea super big ca nu stiu daca as putea sa stau cu dintralea groase ca pampersul le schimb des pe astea si gata.
Bianca 35 + Andra Maria
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ce frumos papusa e speciala de tort? sau e o papusa normala care ii ramane Alexiei dupa? te pomeni ca o fi Barbie si eu nu ma prind ...vezi ce inseamna sa nu ai pic de experienta cu copiii ...si am uitat de geanta, e frumu ...eu am pus pe frigider sub un magnet o lista cu tot ce trebuie sa iau cu mine si cred ca la momentul necesar o sa arunc tot in plasa si plec Oana 39+ Matei Marius AMR 2 zile |
Papusa e Barbie....doar imbracamintea va fi tot din acadea.....sau ce-o fi...
Asta isi doresc acum fetitele...
Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
citat din mesajul lui aelita Totul bine,e in continuare baiat ,si pt prima oara mi-a spus greutatea ,ceva nou,eu ma gandeam cum sa fac sa intreb: are 2250 g, si cum e prima oara cand imi spune,eu nu imi dau seama daca e mic sau mare,poate imi spuneti voi . 34 saptamani azi. am 67 kg. |
a mea la 32s avea 1,800 kg, la 36s 2,700. cred ca e f bine bb al tau.
daca-ti amintesti, tampoanele de spital erau enorme (credeam eu [:D) ,de 30x10cm asa , eu mi-am luat dupa din Alcampo-Auchan uc 3 euro si ceva/25 buc, ceva mai scurte, adica asa, au 25x8cm
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
btz, pe mine scurgerile alea abundente m-au tinut cam o sapt, iar azi vad ca e curat tamponul... asa ca mai mult de 2 sapt nu cred ca tin.. nici vorba de 40 de zile..doamne fereste...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cos_minutza spune:
Buna seara burticutzelor!
Imi cer scuze ca ma bag in seama Nu stiu daca v-a anuntat cineva,insa Andreea84 a intrat la aspirante si a anuntat ca s-a rupt apa,bebelina Mara vine pe lume
Felicitari mamicilor si nastere usoara tuturor!Va
speciali pt Beluistef!Stefanel nu vrea sa-si scoata nasucul pe lume?Ii place la mami in burtica
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo ariisa, multam..incep sa ma uit cu atentie si la ceas, ce sa zic..poate induc nasterea asa psihic..:):)adevarul e ca de pe la 5 jumate se repeta asa..pe la o ora, juma de ora..cand cum..poate poate...:) Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
eheeeeee..vine, vine?? da un semn cand stii ceva...indiferent de ora...ca noi papam noaptea mai mult decat dormim...asa ca...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
Papusa e Barbie....doar imbracamintea va fi tot din acadea.....sau ce-o fi... Asta isi doresc acum fetitele... Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 17 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
auzi, acu' lamureste-ma...papusa o duci tu sau e de la cofetarie?
inteleg eu ca tortul e construit pe papusa...adica o dezbraca?
hai ca o iau pe ulei ...dar e foarte fain, sigur se va bucura mult si daca si papusa e noua...banuiesc ca va fi o supriza frumoasa...desi nu inteleg eu exact cum o scoti din tort, unde ii sunt hainele
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
a mea la 32s avea 1,800 kg, la 36s 2,700. cred ca e f bine bb al tau. daca-ti amintesti, tampoanele de spital erau enorme (credeam eu [:D) ,de 30x10cm asa , eu mi-am luat dupa din Alcampo-Auchan uc 3 euro si ceva/25 buc, ceva mai scurte, adica asa, au 25x8cm _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
daca tot nu ma pricep la papusi ma uit la meci
Rody care e atmosfera la voi? cred ca va fi o nebunie daca castiga Spania...Mycya in Germania am vazut ca e mare nebunie
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile