Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Crissy barladeanca mea ,ma bucur ca esti bine si ca bebelina ia in greutate.Sper cat de curand sa fiti toti 4 acasa bine si sanatosi. 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 6 ZILE pana la |
doamne ajuta sa se intample cat mai repede......sa fiti sanatoase...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
citat din mesajul lui nela_didea Fetelor am lansat si eu o intrebare simpla, chiar nimeni nu stie sa-mi raspunda sau ? Am intrebat cam de cate tampoane am avea nevoie, din cele facute de noi? 33 + cu o de AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Nela habar nu am...nu am nevoie, dar sigur fetele care stiu iti vor raspunde
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui Mycya fetelor la voi cand se misca bebele putin mai tare simtiti niste intepaturi in vagin? Bianca 35 + Andra Maria |
de cateva zile am simtit de 2-3 ori niste intepaturi in vagin
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
Victo spune:
oana, tu ai ceva dureri ? macar asa de samanta?:)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
OOOO, da!!!!! Stai sa vezi mai pe la sfarsit ce intepaturi o sa ai!!! nu o sa mai aiba spatiu bebelina dar o sa aiba mai multa forta si atunci sa vezi ce distractie pe capul tau: intepaturi, dureri.... 40+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
da da mare distractie...pacat ca fara rezultat
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
eu habar nu am ca aici nu trebuie.... Bianca 35 + Andra Maria |
eu am raspuns in cap. trecut... dar nu e o regula, depinde de fiecare... pai mycya o sa-ti trebuiasca si tie cateva ptr acasa. eu am avut nevoie doar la spital si acasa inca vreo 2 zile, apoi simple, acum cu un protector trec ziua, abia daca se pateaza. eu nici la CM nu aveam probl mai mult de 2-3 zile...
dar in spital de cate ori mergeam la baie le schimbam, in plus mi-a zis dr ca in loc de hartie sa folosesc tot tampon ptr stergere (scuze...)
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
io pregatesc ziua lui fi'mea. Sambata ii fac acasa si avem 5 copilasi si 7 adulti + 2 bebelusi iar marti la gradinita vine Alba Ca Zapada si tot tacamul.
Asa ca bebe Nectarie daca vrea sa nu se puna rau cu sora'sa inca de la inceput tre' sa mai stea in burtica cel putin pana pe 13 seara.
Ia uitati ce tort am comandat ptr sambata:
http://www.cofetariaalice.ro/j5/components/com_virtuemart/shop_image/product/Model_03P_4b967f8a1ffc4.jpg
P.S Io intepaturi in vagin am de n saptamani....azi daca nu m-am aplecat de 100 de ori la garsoniera...si nimic.
Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
arissa spune:
citat din mesajul lui Victo vroiam sa ma laud si eu ca incep sa apara niscaiva dureri, cam ca la ciclu asa deocamdata,nu f dese...decat deloc is bune si astea...hai ca poate intr-o zi doua vine si bb :) Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
Pai in cazul asta
HAI VICTO!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 38+
AMR 11
Victo spune:
ariisa, multam..incep sa ma uit cu atentie si la ceas, ce sa zic..poate induc nasterea asa psihic..:):)adevarul e ca de pe la 5 jumate se repeta asa..pe la o ora, juma de ora..cand cum..poate poate...:)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo vroiam sa ma laud si eu ca incep sa apara niscaiva dureri, cam ca la ciclu asa deocamdata,nu f dese...decat deloc is bune si astea...hai ca poate intr-o zi doua vine si bb :) Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
hai Mihaita...poate ne anunti in cateva ore ca esti in drum spre spital
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile