Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
OOOO, da!!!!! Stai sa vezi mai pe la sfarsit ce intepaturi o sa ai!!! nu o sa mai aiba spatiu bebelina dar o sa aiba mai multa forta si atunci sa vezi ce distractie pe capul tau: intepaturi, dureri.... 40+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
uii...si asa ma tin de pasa ca am impresia ca iese
sar'mana pentru raspuns
Bianca 35 + Andra Maria
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm otilia sa stii ca eu stiam de la 18 ani (de cand am aflat de boala mea de circulatie...desi o am din nastere...si ai mei stiauca am un sindrom f rar numit klippel trenaunay/weber), ca nu pot naste natural. merg des la controale la cardio si vad ca nu s-au agravat problemele in sarcina (desi doctorul meu se temea de asta), insa nu-mi poate spune care e riscul de atac vascular in cazul meu la o nastere naturala si zice ca-i mai bine sa nu risc. asa gandesc si eu, mai ales acum ca trebuie sa fiu responsabila si pt matulica mica, nu? Ela 37+ cu Eva Maria |
Pfoai ce ghinion. Am citit acum pe net cam ce inseamna si m-am speriat.
Oricum, sigur nu ne-ai mai zis ca ceva atat de deosebit as fi retinut.
Acum chiar ca o sa avem emotii la cezariana ta. Tu poate te-ai obisnuit cu ideea iintre timp si ti se pare floare la ureche.
Nela, eu pregatesc un pachet de vata de 200 de grame, ies cateva dar am zis sa fie. Parca data trecuta am avut un pachet mai mare din Ro. Depinde de cat de vascularizat e uterul, de cate zile stai in spital, de cum nasti si ce/cate primesti de la spital. Cam multe necunoscute nu ?
Eu zic ca o sa fie asta ultima noastra grija. Ah, si parca de fiecare data mi s-a facut vitamina K dupa nastere, sa nu fie hemoragia mare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
bamboletta spune:
Sherita sa-ti traiasca printesele 3200 ...refacere rapida si mult laptic
Bine ati venit pelume Amelia si Analisa
Bamboletta 32+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 7+ pana vine
larissa_79 spune:
bey ce faceti aicisa???? hello fetele din lista...
Noroc cu fetele astea cu gemenasi ca ne facem si noi numarul la delfinasi si avem si noi 4 bucati in doua zile si unde mai pui ca is si 3 delfinase ....baietii astia lenesi ca mai toti care tre' sa vina is baieti nu'sh ce asteapta!
Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
citat din mesajul lui larissa_79 bey ce faceti aicisa???? hello fetele din lista... Noroc cu fetele astea cu gemenasi ca ne facem si noi numarul la delfinasi si avem si noi 4 bucati in doua zile si unde mai pui ca is si 3 delfinase ....baietii astia lenesi ca mai toti care tre' sa vina is baieti nu'sh ce asteapta! Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 17 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
pai doar nu degeaba se spune ca baietii is mai puturosi la iesit din burtica stai ca iti vine randul si tie
Bianca 35 + Andra Maria
eladea2005 spune:
FELICITARI SHERY, MAMI DE 3 GAGICI! SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOSE! RECUERARE USOARA TIE! SI LAPTIC LA DUBLU!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Fetelor am lansat si eu o intrebare simpla, chiar nimeni nu stie sa-mi raspunda sau ? Am intrebat cam de cate tampoane am avea nevoie, din cele facute de noi? 33 + cu o de AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
nela, nu cred ca exista un nr de tampaone pe zi...depinde cat de abundente sunt scurgerile...oricum, poti socoti cam 5 pe zi...sa zicem...dar depinde cum ziceam de cantitatea scurgerilor...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
Shery felicitari! bun venit celor 2 bebe-line!!!
Puiutz felicitari matusico!
Katalina, te asteptam cu povesti de vacanta
citat din mesajul lui racusor2010 si sa va zic de sot, ca el le comite de numa numa... tot merge cu lista la cumparaturi...imi ia sambata tampoane de san si duminica vine victorios---uite, tampoane de sani, sunt bune? a uitat ca a luat si sambata tot duminica sa iesim la plimbare cu andrei....el in pijamale fiind, isi pune borseta, se incalta si zice hai sa mergem, esti gata? si cand sa plecam nu isi gasea telefonul...suna de pe telefonul meu si era.....in gunoi mami de brotacel Andrei Ioan |
...nu ma mai pot opri din ras ...hai ca asta a fost superrrr
Oana 39+ Matei Marius
AMR 2 zile
Victo spune:
vroiam sa ma laud si eu ca incep sa apara niscaiva dureri, cam ca la ciclu asa deocamdata,nu f dese...decat deloc is bune si astea...hai ca poate intr-o zi doua vine si bb :)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica