Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mycya si eu am stari din astea de plans. Luni seara am plans de la 7 la 10 incontinuu, habar n-am de unde atatea lacrimi. Motive? Cam nici unul, zic eu.
Racusor, saracul sotiorul tau, a trecut prin multe si cred ca este foarte obosit. Cu siguranta i-ar prinde bine vreo cateva zile de vacanta.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor am lansat si eu o intrebare simpla, chiar nimeni nu stie sa-mi raspunda sau ? Am intrebat cam de cate tampoane am avea nevoie, din cele facute de noi?

33 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Shery, felicitari mamica de printese gemelase! Sa-ti traiasca fetitele, sa fie cuminti, mancacioase, necolicioase si norocoase! Iar tu sa te refaci repede si sa ai lapte suficient pt printese!

Ma uit la lista burtici cu ce rapididate se scurteaza si ce frumos se mareste cea cu delfinasi!!!!!!

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor am lansat si eu o intrebare simpla, chiar nimeni nu stie sa-mi raspunda sau ? Am intrebat cam de cate tampoane am avea nevoie, din cele facute de noi?

33 + cu o de

eu habar nu am ca aici nu trebuie....

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetelor la voi cand se misca bebele putin mai tare simtiti niste intepaturi in vagin?

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari Carla, Sheritra, multa sanatate puiutilor si sa va bucurati de ei!

Crissy, bine ai revenit, ma bucur ca evolutia este spre bine, dar imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta
belu, mamica viteaza, multa energie trebuie sa ai sa te muti chiar acum cand ai ajuns la termen. Ne-am mutat si noi si mare lucru nu pot sa fac eu, mai mult sotul trage, saracul.
nela, e greu de estimat ce "debit" vor avea lohiile. Eu am luat pentru spital doua pachete mari de vata, din care fac tampoane, dar o sa mai am pregatite si tampoane Always de noapte si apoi Always normale, pentru acasa.

Nimic nou pe front la mine, nici o contractie, nimic. Astept 40 saptamani.
Si pentru fetele ajunse la termen, se cere sa punem motatele la treaba.
Hai Sorina, beluistef, Ooana

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 38+
AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vaaai,cum lipsesc cum apar delfinasii

DENISA,SHERI,Felicitari !!!!!!!!!!!!!!! mamici la dublu,sa va traiasca minunile !!!!!!!!

in cate saptamani erau Denisa si Sheri?

Am fost si noi azi la ultima ecografie .si ultimele analize de sange.
mai urmeaza rezultatele la sange,dupa ce venim de la mare,si apoi gata,daca apuc 40s prind monitorizarea,daca nu direct nasterea.
Totul bine,e in continuare baiat ,si pt prima oara mi-a spus greutatea ,ceva nou,eu ma gandeam cum sa fac sa intreb:
are 2250 g,
si cum e prima oara cand imi spune,eu nu imi dau seama daca e mic sau mare,poate imi spuneti voi .
34 saptamani azi.
am 67 kg.

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:

33 + cu o de

eu nu fac pt ca aici se gasesc in farmacie din astea speciale de nastere,cu vata si tifon,iar in spital iti aduc cu zecile pe zi,dar eu am folosit multe,depinde de hemoragie,eu eram balta in 15 minute cu tot cu ele..
si apoi am folosit si acasa multe zile,cumparam pachete intregi,pachetele au cred 20 de comprese din astea mari groase.dar fetele spuneau ca au scapat mai repede de hemoragie.
eventual ia-ti la tine si pachetul de vata si pansamentul,si mai faci acolo daca vezi ca ti se termina.ca dupa mine,foloseam cateva zeci pe zi.

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

33 + cu o de

eu nu mi-am facut nici unul, o sa-mi fac la spital de cate am nevoie pe moment.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetelor la voi cand se misca bebele putin mai tare simtiti niste intepaturi in vagin?

Bianca 35 + Andra Maria

OOOO, da!!!!! Stai sa vezi mai pe la sfarsit ce intepaturi o sa ai!!!
nu o sa mai aiba spatiu bebelina dar o sa aiba mai multa forta si atunci sa vezi ce distractie pe capul tau: intepaturi, dureri....

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput